Υπερανθρωπος της Σοβιετικής Ένωσης
Υπερανθρωπος της Σοβιετικής Ένωσης
Τί έκανε.
Re: Υπερανθρωπος της Σοβιετικής Ένωσης
Δεν το είχα ξαναδεί ! Τι έκανε η κοπελιά ρε φίλε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Πραγματι εκπληκτικο.
Βεβαια τοτε η ντοπα πηγαινε συννεφο αλλα οπως και να 'χει ειναι χαρμα οφθαλμων το προγραμμα της.
Βεβαια τοτε η ντοπα πηγαινε συννεφο αλλα οπως και να 'χει ειναι χαρμα οφθαλμων το προγραμμα της.
Nτοπα σε πρόγραμμα γυμναστικής τί έχει να προσφέρει;stergiosbik έγραψε: ↑15 Σεπ 2018, 10:56Πραγματι εκπληκτικο.
Να μου έλεγες στίβο ή άρση βαρών τότε εντάξει
Η πλάκα είναι ότι για το πρόγραμμα αυτό πήρε 9,8 και βγήκε δεύτερη
Η χρυσή νικήτρια Karin Janz, από την Ανατολική Γερμανία.
Η ασημένια νικήτρια.
Μόνο τον Ιvan Drago αναγνωρίζω ως υπεράνθρωπο της σοβιετικής ένωσης, αν κι αυτός έπαιρνε αναβολικά.
Η ασημένια νικήτρια.
Μόνο τον Ιvan Drago αναγνωρίζω ως υπεράνθρωπο της σοβιετικής ένωσης, αν κι αυτός έπαιρνε αναβολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Καθαρή αδικία η δεύτερη θέση
Πριν δω την πρώτη σκέφτηκα ότι η δεύτερη μπορεί να αδικήθηκε και ίσως έπαιξαν ρόλο πολιτικοί λόγοι, αλλά η πρώτη είναι κι αυτή πολύ εντυπωσιακή και από την Ανατολική Γερμανία.
Λολ αυτο πρέπει να ηταν η κλοπή του αιωνα.
Η χρυσή κάνει εντυπωσιακή είσοδο και έξοδο. Η είσοδος της ασημένιας δεν έχει κανένα βαθμό δυσκολίας.
Ίσως επειδή έγιναν στη Δυτική Γερμανία οι αγώνες υπήρξε κάποια εύνοιαΦορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: ↑15 Σεπ 2018, 11:39Πριν δω την πρώτη σκέφτηκα ότι η δεύτερη μπορεί να αδικήθηκε και ίσως έπαιξαν ρόλο πολιτικοί λόγοι, αλλά η πρώτη είναι κι αυτή πολύ εντυπωσιακή και από την Ανατολική Γερμανία.
Έχω την εντύπωση ότι αυτά που έκανε η Ολγα Κόρμπουτ ήταν πρωτόγνωρα για το αγώνισμα και οι κριτές δεν ήξεραν να την βαθμολογήσουν
Άλλωστε η ανάποδη τούμπα της, το Korbut Flip απαγορεύτηκε από την ομοσπονδία ως πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητριών!
Άλλωστε η ανάποδη τούμπα της, το Korbut Flip απαγορεύτηκε από την ομοσπονδία ως πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητριών!
Είναι πολύ πιθανό, εγώ πάντως γυρίζω στο νήμα για να ξαναδώ τη χρυσή νικήτρια. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια είσοδο και τέτοια έξοδο. Πετάει σαν τον σούπερμαν κι αυτό έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας.Beria έγραψε: ↑15 Σεπ 2018, 13:28Έχω την εντύπωση ότι αυτά που έκανε η Ολγα Κόρμπουτ ήταν πρωτόγνωρα για το αγώνισμα και οι κριτές δεν ήξεραν να την βαθμολογήσουν
- wooded glade
Οι παιδεραστές του πολιτμπιρό έκαναν μπανιστήρι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Καλύτερη ανάρρωση από γυμναστική και τραύματα, πιο συχνή γυμναστική, μεγαλύτερη αντοχή και ευκολότερη ενδυνάμωση άρα μπορείς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε τεχνική, κ.ο.κ.Deja έγραψε: ↑15 Σεπ 2018, 10:58Nτοπα σε πρόγραμμα γυμναστικής τί έχει να προσφέρει;stergiosbik έγραψε: ↑15 Σεπ 2018, 10:56Πραγματι εκπληκτικο.
Να μου έλεγες στίβο ή άρση βαρών τότε εντάξει
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
- 60 Απαντήσεις
- 2097 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
24 Μαρ 2024, 14:53
-
-
Νέα δημοσίευση H Γεωπολιτικη προσφορα της Σοβιετικης Ενωσης στην ανθρωποτητα
από Στρακαστρουκας » 15 Νοέμ 2024, 17:13 » σε Ιστορία - 45 Απαντήσεις
- 1223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Νοέμ 2024, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση H καθοριστικη βοηθεια της Σοβιετικης Ενωσης στην απελευθερωση της Ελλαδας
από Στρακαστρουκας » 17 Μαρ 2024, 21:56 » σε Ιστορία - 22 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
18 Μαρ 2024, 01:20
-