Ενδεκάδα - Σχολιασμός Παίκτων - Παίκτες που θα ήθελα
Ενδεκάδα - Σχολιασμός Παίκτων - Παίκτες που θα ήθελα
Βαλτε κατα την αποψη σας την καλυτερη πιθανη ενδεκαδα απο ολοκληρο το Ελληνικο πρωταθλημα (ονομα και σε παρενθεση την ομαδα του). Μην το χεσετε και μου βαζετε μονο της ομαδας σας, δειξτε λιγη σοβαρότητα. Επίσης γραψτε μου ποιον παικτη θα γουσταρατε απο αλλη ομαδα.
Μου αρεσει πολυ ο Ποντενσε, ο μικρος ξερει μπαλα και σιγουρα θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ καθως επισης θα τον εβαζα και στην "καλυτερη ενδεκαδα"
Μου αρεσει πολυ ο Ποντενσε, ο μικρος ξερει μπαλα και σιγουρα θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ καθως επισης θα τον εβαζα και στην "καλυτερη ενδεκαδα"
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Ενδεκάδα - Σχολιασμός Παίκτων - Παίκτες που θα ήθελα
Μπαρκας(ΑΕΚ) - Ματος(ΠΑΟΚ) - Τσιγκρινσκι(ΑΕΚ) - Βαρελα(ΠΑΟΚ) - Βιειρινια(ΠΑΟΚ) - Σιμοες(ΑΕΚ) - Μαουριτσιο*(ΠΑΟΚ) - Λαζαρος(Ολυμπιακος) - Φορτουνης(Ολυμπιακος) - Λιβαγια(ΑΕΚ) - Πριγιοβιτς(ΠΑΟΚ)
*μονο και μονο επειδη δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο Τουρε
*μονο και μονο επειδη δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο Τουρε
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Και γαμω τις εντεκαδες αν θες να παθουν ανακοπη καρδιας ο Σιμοες με τον Μαουριτσιο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπαρκας-Ματος-Βαρελα-Τσιγκρινσκι-Κυριακοπουλος-Καμαρα-Σιμοες-Μαουριτσιο-Φορτουνης-Λιβαγια-Πονσε
4-4-2 diamond
Iσα που παμε και ημιτελικα γιουροπα
4-4-2 diamond
Iσα που παμε και ημιτελικα γιουροπα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Υπαρχει ο Καμαρα και μου βαζεις Μαουριτσιο. Υπαρχει ο Γκερερο και βαζεις Πριγιοβιτς, Υπαρχει ο Ποντενσε και μου βαζεις κατι πικραμενα αεκομπαοκια.
'Η αμπαλοι ή αντιολυμπιακοι.
'Η αμπαλοι ή αντιολυμπιακοι.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Γιαννιωτης - Τσιμικαρος - Βουκοβιτς - Μπασα (ΑΡΗΣ) - Ομαρ - Καμαρα - Μπρουνο Γκαμα - Φορτουνης - Ποντενσε - Γκερερο - Λιβαγια
Αυτος ο Γκερερο εχει βαλει κανα γκολ μετα τα φιλικα του Αυγουστου;
μάλιστα
και κανείς κύριος δεν έχει βάλει Πέλκα
ούτε ο σκατάς ο Αλέφας να 'σασταν
αποχωρώ του νήματος
και κανείς κύριος δεν έχει βάλει Πέλκα
ούτε ο σκατάς ο Αλέφας να 'σασταν
αποχωρώ του νήματος
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Κανει αθορυβη δουλεια αν και εχω την εντυπωση οτι ο Αιγυπτιος που εχουμε ειναι πολυ καλυτερος. Μοιαζει με μια πιο αναβαθμισμενη εκδοση του Μητρογλου.
Ημουν μεταξυ πελκινιο και φορτουνη δεν χωρανε και οι δυο
Τι αθορυβη δουλεια ρε μλκ.Ο επιθετικος;

Ανοιγει διαδρομους και μοιραζει ασιστ. Εχουν σκοραρει ολοι εκτος απ αυτον. Τι αλλο να κανει ο ανθρωπος.
Σαν τον Αλεκο την Τατση ενα πραμα
Εκεινος ειχε αλλα χαρισματα. Κριμα που δεν του δοθηκαν ευκαιριες.
Μπαρκας-ματος-τσιγκρινσκι-βαρελα-βιερινια-σιμοες-μαουριτσιο- οικοδόμος- ποντενσε-λιβαγια-πριγιοβιτς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Ιαν 2025, 19:26
-
-
Νέα δημοσίευση Με λένε Τόκο, ήθελα να γίνω ζώο και έγινα κόλεϊ.
από Μαδουραίος » 02 Ιουν 2024, 07:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 07:48
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
04 Δεκ 2024, 14:32
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια συμπλοκή με παίκτες της Κροατίας μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα
από Frappezitis » 09 Ιούλ 2024, 06:19 » σε Αθλητικά - 16 Απαντήσεις
- 714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
09 Ιούλ 2024, 14:08
-