Μιλτος: αθλητης με @@
- Frappezitis
Μιλτος: αθλητης με @@
Κατάμουτρο φτύσιμο του Μίλτου στον Α΄ Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, που σπεύδει να τον "συγχαρεί"... απολαύστε έναν αθλητή με αρχίδια, όχι μόνο στον στίβο αλλά και στη ζωή...! ❤
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
- Frappezitis
Re: Μιλτος: αθλητης με @@
Το θράσος του ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ του ΣΕΓΑΣ που πήγε να χαιρετήσει πριν από τον παππού του και την οικογένεια του (αυτούς που τον στηρίζουν δηλαδή) όταν η πολιτεία των καπιταληστων και η ομοσπονδία μόνο εμπόδια του βάζουν μόνο με τέτοια κίνηση αντιμετωπίζονται!! Εμένα πιο πολύ μου αρέσει και η κίνηση με το κεφάλι σαν να του λέει "ρε άι φεύγα από μπροστά μου που θα σε χαιρετήσω κιόλας"!!
- Frappezitis
Το φτύσιμο Τεντογλου στον Α' ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο που απλώνει το χέρι για χειραψία κ ο ίδιος την αρνείται, είναι φτύσιμο στην επίσημη πολιτεία των υπαλληλων των καπιταληστων που ο ίδιος παλαιότερα κατά δήλωση του έχει μάθει να μην τους υπολογίζει.
\\
Να είναι υγιής και να μας διδάσκει ήθος.
\\
Να είναι υγιής και να μας διδάσκει ήθος.
-
Παλι ρεζιλι εγινες
https://www.metrosport.gr/o-tentogloy-e ... ako-828092«Το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλω να σας το εξηγήσουμε», λέει ο Πομάσκι, με τον Μίλτο Τεντόγλου να συμπληρώνει: «Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια, είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο.
Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτο και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς», είπε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής.
Ενα ματσο σαχλαμαρες για ακομη μια φορα
- Frappezitis
-
Πολύ μαϊντανός του σεγας, πήγε πρώτος πρώτος να το χαιρετήσει ενώ ήταν εκεί η οικογένεια του, δεν μπορούσε να περιμένει η να πάει μαζί της. Τι σουργελα είναι αυτά.
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
-
Μιλαμε για καθαρματα που προσπαθουν να εμπλεξουν τον Τεντογλου στα πολιτικα τους παιχνιδια
Ουτε οσιο ουτε ιερο
Ουτε οσιο ουτε ιερο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 10:07Πολύ μαϊντανός του σεγας, πήγε πρώτος πρώτος να το χαιρετήσει ενώ ήταν εκεί η οικογένεια του, δεν μπορούσε να περιμένει η να πάει μαζί της. Τι σουργελα είναι αυτά.
Ο Τεντογλου λεει οτι ειναι φιλος του
Εσυ τον λες μαιντανο
Ποιον λες να πιστεψουμε;
-
Κολλητός του σίγουρα δεν ήταν, άρα η οικογένεια προηγείται. Δεν είπα πως τον μισεί, αλλά λογικό να πάει πρώτα στους δικούς του ανθρώπους, τι ήθελε να πάει πρώτος να βγάλει τη φωτογραφία. Αναμενομενό να τον προσπεράσει.Γκοτζμπενι έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 10:09Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 10:07Πολύ μαϊντανός του σεγας, πήγε πρώτος πρώτος να το χαιρετήσει ενώ ήταν εκεί η οικογένεια του, δεν μπορούσε να περιμένει η να πάει μαζί της. Τι σουργελα είναι αυτά.
Εσυ τον λες μαιντανο
Ποιον λες να πιστεψουμε;
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
Ο μαϊντανός του ΣΕΓΑΣ, ο Πάνος Δημακος είναι στέλεχος του ΚΚΕFrappezitis έγραψε: ↑25 Αύγ 2023, 14:20Το θράσος του ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ του ΣΕΓΑΣ που πήγε να χαιρετήσει πριν από τον παππού του και την οικογένεια του (αυτούς που τον στηρίζουν δηλαδή) όταν η πολιτεία των καπιταληστων και η ομοσπονδία μόνο εμπόδια του βάζουν μόνο με τέτοια κίνηση αντιμετωπίζονται!! Εμένα πιο πολύ μου αρέσει και η κίνηση με το κεφάλι σαν να του λέει "ρε άι φεύγα από μπροστά μου που θα σε χαιρετήσω κιόλας"!!
δλδ ναζί ο τέντογλου.όχι ρε γσμώτο
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το άλλο άπλυτο κόκκινο καθίκι στο παραδίπλα νήμα χαίρεται που καίγονται τα σπίτια των 40τακατό!Γκοτζμπενι έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 10:08Μιλαμε για καθαρματα που προσπαθουν να εμπλεξουν τον Τεντογλου στα πολιτικα τους παιχνιδια
Ουτε οσιο ουτε ιερο
Πιο συχαμερά σκατολήμματα δεν πρέπει να υπάρχουν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γκοτζμπενι έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 10:09Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 10:07Πολύ μαϊντανός του σεγας, πήγε πρώτος πρώτος να το χαιρετήσει ενώ ήταν εκεί η οικογένεια του, δεν μπορούσε να περιμένει η να πάει μαζί της. Τι σουργελα είναι αυτά.
Εσυ τον λες μαιντανο
Ποιον λες να πιστεψουμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 373 Απαντήσεις
- 10164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
19 Αύγ 2024, 11:48
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος: Γάλλος αθλητής έχασε την πρόκριση λόγω του πέους του!
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 05 Αύγ 2024, 08:19 » σε Αθλητικά - 0 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
05 Αύγ 2024, 08:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νικητής του Survivor,ποδοσφαιριστής,αθλητής του beach volley,κάνει ψαροντούφεκο από τα 15
από Frappezitis » 20 Ιαν 2024, 16:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Ιαν 2024, 21:02
-