Δεν γίνεται να φύγω (στα 200) από τον μάταιο τούτο κόσμο και να μην κάνω μια "θητεία" και από εκεί.
Μου τριβελιζει το κεφάλι κάνα μήνα τώρα. Για να είμαι δίκαιος κυρίως για το κομμάτι της γυμναστικής που πραγματικά γαμεί.
Αλλά και ο,τι μάθω καλό είναι.
Αυτό που φοβάμαι βέβαια είναι μη με βροντηξει κανένας από δαύτους κάτω σαν καρπούζι και ξυπνήσω στο Υγεία
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν γίνεται να φύγω (στα 200) από τον μάταιο τούτο κόσμο και να μην κάνω μια "θητεία" και από εκεί.
Μου τριβελιζει το κεφάλι κάνα μήνα τώρα. Για να είμαι δίκαιος κυρίως για το κομμάτι της γυμναστικής που πραγματικά γαμεί.
Αυτό που φοβάμαι βέβαια είναι μη με βροντηξει κανένας από δαύτους κάτω σαν καρπούζι και ξυπνήσω στο Υγεία
Μέσα το κεφάλι όταν πέφτεις.
Και να χτυπάς το τατάμι με το χέρι. Χτυπάω το έδαφος για να μη με χτυπήσει αυτό.
Όταν κάνεις ελεύθερη εξάσκηση, χαλαρά. Αν βλέπεις οτι μπήκε καλά μια τεχνική απ' τον αντίπαλό σου, δώσε τη ρίψη, μη την πολεμάς (έτσι τραυματιζόμαστε).
Όταν είναι να μπείς εσύ τεχνική, επίσης χαλαρά και ήρεμα.
Εδώ ο τίτλος είναι λίγο κλίκμπέιτ, αλλά έχει ενδιαφέρον τελικά το βίντεο:
Μέσα το κεφάλι όταν πέφτεις.
Και να χτυπάς το τατάμι με το χέρι. Χτυπάω το έδαφος για να μη με χτυπήσει αυτό.
Όταν κάνεις ελεύθερη εξάσκηση, χαλαρά. Αν βλέπεις οτι μπήκε καλά μια τεχνική απ' τον αντίπαλό σου, δώσε τη ρίψη, μη την πολεμάς (έτσι τραυματιζόμαστε).
Όταν είναι να μπείς εσύ τεχνική, επίσης χαλαρά και ήρεμα.
Εδώ ο τίτλος είναι λίγο κλίκμπέιτ, αλλά έχει ενδιαφέρον τελικά το βίντεο:
Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ανάλογο. Να πέφτω ξέρω, πάνω κάτω όπως λες εσύ, αλλά στα πλαίσια της αυτοάμυνας, όταν κάποιος καταφέρει και με αρπάξει.
Κατά τα άλλα δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ποτέ πριν, ελπίζω να μην φρικάρει ο εγκέφαλός μου με τους περιορισμούς όπως στην πυγμαχία, την οποία και παράτησα μετά από 3 μήνες.
Κυρίως με νοιάζει η γυμναστική τους, αλλά όπως είπα και πριν, ο,τι τεχνική μάθω όφελος είναι.
Απλά τότε είδα που είναι όλοι λες και έχουν κορμιά από γρανίτη και σκιαχτηκα
Από sambo έχεις περάσει δηλαδή? Κι αυτό στοιχεία ελρωμαικης περιέχει βέβαια, αλλά στο κάπως πιο ολοκληρωμενο σαν ΠΤ.
Όχι, αλλά έχω περάσει ένα φεγγάρι (κάνα χρόνο σκάρτο) από ΜΜΑ.
4 φορές την εβδομάδα.
Αλλά η ελληνορωμαϊκή είναι άλλη φάση. Όπως υποθέτω και το Sambo.
Γενικά, προτιμώ να πηγαίνω στην πηγή για το κάθε τι.
Απλά η πυγμαχία δεν έκατσε γιατί όπως είπα έχει πολλούς κανόνες και εγώ ξεκίνησα αργά μαζί της, όταν είχα ήδη κλείσει μια 20ετια με όλα τα προηγούμενα. Οπότε ο εγκέφαλος δεν συμβιβάζεται εύκολα με τους κανόνες.
Με την πάλη γυμνάζεις απίστευτα πολλές μυϊκές ομάδες πάντως, είναι ίσως η καλύτερη πολυαρθρική άσκηση που υπάρχει.
Το φίλο μου τον Κουρουγκλιεφ όταν τον είχα συναντήσει από κοντά ήταν 3 φορές πιο γυμνασμενος από όσο φαίνεται τώρα στην τβ. Τα πάντα έκοβαν πάνω του και διαγράφονταν μέσα από ένα σχετικά φαρδύ κοντομανικο, είχα πάθει την πλάκα μου.
Ο συγκεκριμένος είχε και τον απόλυτα κατάλληλο τόσο-οσο όγκο, και έγραφε τοπ.
Μου κάνει σχετική εντύπωση που ο έτερος νταγκεστανος σούπερ σταρ πλέον, και μάστερ της πάλης, ο Χαμπίμπης, δεν ήταν ποτέ τόσο φαινομενικα γυμνασμενος, είχε απλώς μια νορμάλ γράμμωση.
Και τώρα που αποσύρθηκε και πήρε όγκο, παρότι γυμνάζεται σχεδόν κάθε μέρα, όπως λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του, δεν βλέπω να έχει καταφέρει να το πάρει σωστά μυϊκά.
Ελληνορωμαικη/ελευθερα ειναι 5 κλασεις ανωτερες να τις βλεπεις τουλαχιστον, απο τις ανατολιτικες στις οποιες εχει εθιστει ο ελ τελευταια σε γενικες γραμμες επειδη φοβαται να συμμετεχει στην παλη που αποτελει κ κληρονομια του
Ηξερα 65αρη παλαιστη παρα πολυ κοντο,παλαιο πρωταθλητη
Πετρα.αυτο το πεταγμα τους ειναι σαν της κομπρας.οι τυποι δεν φτανει που ειναι γυμνασμενοι σουπερ και με αφθαστη τεχνικη,εχουν και εκρηξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 26 Σεπ 2024, 11:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ελληνορωμαικη/ελευθερα ειναι 5 κλασεις ανωτερες να τις βλεπεις τουλαχιστον, απο τις ανατολιτικες στις οποιες εχει εθιστει ο ελ τελευταια σε γενικες γραμμες επειδη φοβαται να συμμετεχει στην παλη που αποτελει κ κληρονομια του
Πετρα.αυτο το πεταγμα τους ειναι σαν της κομπρας.οι τυποι δεν φτανει που ειναι γυμνασμενοι σουπερ και με αφθαστη τεχνικη,εχουν και εκρηξη
Μου έλεγε παλιά ο ιδιοκτητης του γυμναστηριου που πηγαινα που δουλευε πορτα σε διαφορα μαγαζια και ήταν τεραστιος οτι τους παλαιστες τους φοβάται από όσα έχει δει από άλλους μπράβους. Ο τύπος έπαιζε πάγκο 140 κιλά και μου έλεγε ότι για πλάκα του είπε φίλος του παλαιστης να τον μετακινήσει από το έδαφος και δεν μπορούσε. Σαν να σπρώχνεις κολώνα της ΔΕΗ είναι μου είπε
Αν ειχε αυτοσυγκράτηση και πολυ παραπάνω πειθαρχία σαν αθλητής, οχι μόνο θα ειχε αφήσει πίσω του Κατσούληδες και Ντάνους και θα ηταν αυτος ο Βασιλιάς του survivor, αλλά δεν θα χρειαζόταν καν ποτέ του να ασχοληθεί με survivor γιατι θα ηταν ολυμπιονίκης εφάμιλλος των Πετρούνια-Τεντόγλου.
Ποτέ του δεν ειχε ομως αυτοσυγκράτηση και αρκετή πειθαρχία αυτο το παιδι, απ'οτι καταλαβαίνω. Στο πρώτο survivor πεταξε μια live καταγγελία (αληθής ή ψευδής για τις εντυπώσεις, δεν εχω καταλάβει ακομα) και τον καλεσε πισω η ομοσπονδία για να απολογηθεί.
Στο 2ο σαρβαιβορ που μπηκε, τον επιασαν να μιλάει με κινητό και τον στείλανε πακέτο πισω.
Οκ, το πρωτο πες μαλακία του, δεν του κοβει και πολυ, δεν περιμενε τι θα συμβεί.
Αλλά τη δευτερη φορά, που σε πιανουν να μιλάς με κινητο κτλ, δείχνει οτι δεν μπορείς να δαμάσεις ουτε τα πιο μικρά σου πάθη ρε φίλε. Να πω να τον επιαναν να "κλέβει" φαγητό/τρώει κρυφά τιποτα τετοιο, άντε λόγω ενστίκτου επιβίωσης και πείνας πες οτι τον καταλαβαίνω.
Αλλά το να ηθελε να μιλήσει με τη γκόμενα, ε όχι.
Για αυτό και ποτέ του δεν έχτισε σωστή καριέρα αθλητή, ούτε ποτέ θα χτίσει.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.