Η χειρότερη απόφαση διαιτητών που έχω δεί
Η χειρότερη απόφαση διαιτητών που έχω δεί
Συνέβη χθες γιά το ματς τίτλου του NFC (Μέρους τού NFL). Ο νικητης πήγαινε στο Super Bowl. Είμαστε προς το τέλος του αγώνα και το παιχνίδι είναι ισόπαλο. Οι New Orleans Saints είναι στην επίθεση και γίνεται πάσα (forward pass). Στο Αμερικάνικο football υπάρχει κανονσιμός γιά pass interference. Απαγορεύεται δηλαδή να αγγίξει ένας αμυντικός έναν receiver αν ο τελευταίος δεν έχει την μπάλα (δηλαδή περιμένει να την πάρει). Δείτε λοιπόν τι κάνει ο αμυντικός των LA Rams:
Aυτό το πράγμα οι διαιτητές έκριναν ότι ήταν κανονικό. Στο football η pass interference είναι από τις σοβαρότερες παραβάσεις. Αν την σφύριζαν οι διαιτητές θα έπρεπε οι Saints να συνεχίσουν από εκεί που έγινε η παράβαση, δηλαδή λίγα εκατοστά από την γραμμή τού τέρματος, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σκόραραν touch down (6+1 πόντοι). Αντ'αυτού πέτυχαν ένα field goal (3 πόντοι) το οποίο στο 1:45 που έμενε είχαν χρόνο οι Rams να ισοφαρίσουν και να κερδίσουν τελικά το παιχνίδι στην παράταση.
Aυτό το πράγμα οι διαιτητές έκριναν ότι ήταν κανονικό. Στο football η pass interference είναι από τις σοβαρότερες παραβάσεις. Αν την σφύριζαν οι διαιτητές θα έπρεπε οι Saints να συνεχίσουν από εκεί που έγινε η παράβαση, δηλαδή λίγα εκατοστά από την γραμμή τού τέρματος, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σκόραραν touch down (6+1 πόντοι). Αντ'αυτού πέτυχαν ένα field goal (3 πόντοι) το οποίο στο 1:45 που έμενε είχαν χρόνο οι Rams να ισοφαρίσουν και να κερδίσουν τελικά το παιχνίδι στην παράταση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Η χειρότερη απόφαση διαιτητών που έχω δεί
Ανθρώπινο λάθος. Εμείς έχουμε την πολυτέλεια του ριπλέι
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
Με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας απο τους ελ διαιτητες,ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.
Σε αυτούς τους αγώνες δεν παίζει το ριπλέι κατά τη διάρκεια του ματς;
Εδώ στο ποδόσφαιρο, ο διαιτητής αν δεν κάνω λάθος μπορεί να λάβει υπόψη του feedback από το control room, σωστά;
Εδώ στο ποδόσφαιρο, ο διαιτητής αν δεν κάνω λάθος μπορεί να λάβει υπόψη του feedback από το control room, σωστά;
Yippie Kay Yay
- wooded glade
Εδώ το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ χτες και η αποβολή του τερματοφύλακα. Έλεος !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
όμως τι τα θες, συνηθισμένα πράγματα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Παίζει ρηπλέϊ από την γιγαντοοθόνη. Εν τούτοις, ο κανονισμός λέει πως γι'αυτή την παράβαση (και σε κάποιες άλλες) ο διαιτητής δεν πρέπει να ανατρέξει σε ρηπλέϊ, γιά να μη καθυστερεί το παιχνίδι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εδώ ο κανονισμός λέει ότι τον άλλο δεν τον ακουμπάς και αυτός πήγε να τον σκοτώσει.stergiosbik έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 13:37Με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας απο τους ελ διαιτητες,ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.
1.
-
Leporello έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 13:47Εδώ ο κανονισμός λέει ότι τον άλλο δεν τον ακουμπάς και αυτός πήγε να τον σκοτώσει.stergiosbik έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 13:37Με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας απο τους ελ διαιτητες,ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.
Παρακολουθεις καθολου ελ ποδοσφαιρο την τελευταια 20ετια;
- wooded glade
Αδικείται ο τρίλο από αυτήν την στατιστική και θα σας το αποδείξω:
Παίζει Βραζιλία - Κόστα Μαρίκα για το παγκόσμιο.
Σε κλειδώνω σε ένα δωμάτιο και σου απαγορεύω να δείς το ματς.
Μετά τη λήξη του αγώνος ξεκλειδώνω την πόρτα, μπαίνω μέσα και σου λέω "έληξε 1-0 με πέτσινο πέναλτυ - πέστε μου ποιός κέρδισε για ένα κουτί λουκούμια".
Ποιόν θα πείς ;
Εγώ όμως είχα προτείνει τόσο στο πχόρουμ όσο και σε ραδιοφωνικούς στατημούς να γίνει μία στατιστική ως εξής:
Παίρνουμε όλες τις επίμαχας φάσεις και θεωρούμε σαν βάση το πόρισμα Βαρούχα στην τηλεόραση. Διάφορες κραυγές βαβαί-ιαταταί από τον Πρωταθλητή, Πράσινη, Δικέφαλο δεν τας λαμβάνουμε υπ' όψιν.
Με βάση λοιπόν τον καθηγητή διαιτησίας κ. Βαρούχα τι προκύπτει ; Αυτό.
Η πρόταση μου απορρίφθηκε, επειδή λέει χαλάω την ομορφιά (:) του ποδοσφαίρου και κάτι τέτοια από τους μπεκρήδες.
Θα έβγαινε πέτσινος πρωταθλητής ο θρύλος και έτσι, αλλά και πάλι δεν θα ήταν 100% δίκαιο αν έβγαινε μόνο από επιθετικές φάσεις και δεν έβγαινε και από αμυντικές.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
To ειδα το ματς.Κλοπη κανονικη. 2 παραβασεις υπαρχουν και δεν χρειαζεται ριπλευ.
Ενας απο την ομαδα που ευνοηθηκε εβγαλε φωτο οτι και καλα ανταλαζει φανελες με τους διαιτητες.

- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
πέντε ώρες κραταέι το παιχνίδι, από εκεί θα καθυστερήσει;
εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πότε σταματάει το χρονόμετρο και πότε όχι.
και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που όταν μια ομάδα έχει μια ακόμα μπροστινή πάσα μπορεί να επιτεθεί σε νεκρό χρόνο, είδα και touchdown σε νεκρό χρόνο σε ένα από τα τελευταία ματς του Δεκέμβρη.
Ακριβώς! Μεγαλύτερη κλοπή δεν έχω δεί. Οι Saints θα έπρεπε να πάρουν 1st down με 1:45 να μένει. Ακόμη και να μη κατάφερναν να κάνουν touch down, θα ροκάνιζαν τον χρόνο και οι Rams δεν θα είχαν καθόλου χρόνο να τους μένει.
http://www.msn.com/en-us/sports/nfl/sai ... &ocid=iehp
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η χειροτερη ταινια που εχετε δει
από BILLO » 03 Ιούλ 2023, 22:45 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 319 Απαντήσεις
- 8266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia