Now playing.
Re: Now playing.
To premonition ήταν ένα mod που μου υπενθύμισε, το πόσο αξεπέραστα είναι τα amnesia: The dark descent και η σειρά penumbra. Κα-τα-πληκτικά physics.
Τώρα λέω να πιάσω ένα για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά. Λένε ότι είναι αηδιαστικό, αποκρουστικό, ενώ κάποιοι προσβλήθηκαν και τριγκαρίστηκαν. Δεν γνωρίζω γιατί, αλλά θα το μάθω.
Λέγεται The suicide of Rachel Foster.
Τώρα λέω να πιάσω ένα για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά. Λένε ότι είναι αηδιαστικό, αποκρουστικό, ενώ κάποιοι προσβλήθηκαν και τριγκαρίστηκαν. Δεν γνωρίζω γιατί, αλλά θα το μάθω.
Λέγεται The suicide of Rachel Foster.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εχω παθει πλακα με το Cyberpunk 2077.
Οντως, τελικά ανατριχιαστικό το Rachel Foster. Το Λολίτα παρουσίαζε το πώς σκέφτεται ένας παιδόφιλος, εδώ όμως υπάρχει κάτι ακόμη χειρότερο.
Το συνέγραψε γυναίκα.

SpoilerShow
Η αφήγηση γίνεται μέσα από τα μάτια της κόρης του παιδοβιαστή, η οποία ζήλευε το θύμα που παιδοβιαζότανε. Ενώ ο αδερφός του θύματος, αντιμετώπιζε τον παιδοβιαστή σαν δεύτερο Χριστό για τις πράξεις του.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Rocco Siffredi
Δε μπορώ να πωRocco Siffredi έγραψε: ↑05 Ιουν 2023, 19:27AlienWay Ποτε προλαβαινεις και τα παιζεις ολα αυτα τοχω απορια;
τα αγοραζεις η' πειρατικα;

Δε διαρκούν πολύ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επαιξα το omitted. Τερματίζεται σε μόλις 40 λεπτά, αλλά είναι ίσως το πιο τρομακτικό adventure πρώτου προσώπου που έχω παίξει μέχρι στιγμής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ξεκίνησα το Astray. Πολύ ερασιτεχνικό το βρίσκω γιατί ενώ έβαλε physics, αυτά δεν ανταποκρίνονται σε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να λυθούν οι γρίφοι. Παράδειγμα: Στιβάζω τρία κασόνια για να πηδήξω έναν φράχτη και ενώ βρίσκομαι πάνω από τα κάγκελα, δεν μπορώ να προχωρήσω μπροστά, διότι "ο γρίφος λύνεται αλλιώς". Γι' αυτό το Amnesia που ξεκίνησε την όλη φάση είναι αξεπέραστο. Εκεί είχα τη δυνατότητα να λύσω γρίφους, ακόμη και με τρόπους που δεν προβλέπονταν από τους προγραμματιστές. Τέσπα, θα το συνεχίσω. Μόλις 2,5 ώρες διαρκεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ενημερώνω ότι σταμάτησα το παραπάνω παιχνίδι. Απαράδεκτα δύσκολο. Πάμε για άλλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μετά το φιάσκο του προηγούμενου παιχνιδιού, έβαλα ένα mod του soma για να στανιάρω. Λέγεται the search.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- SpAcE_PaNtHeR
Έπιασα πάλι το Max Payne 1 μετά από 22 χρόνια...Πωω ρε σεις αυτά είναι games ,τότε ξέρανε να φτιάχνουν καλά games Εντ μεταξύ το παίζω στην 75 άρα tv μου και είναι απίστευτο το feeling..
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εγώ θέλω να ξαναπαίξω το F.E.A.R , τι παιχνιδάρα ήταν αυτή.
- kongrosian
- Rocco Siffredi
παιχνιδαρα και γω το ξαναεπαιξα πριν κανα 2 χρονιαSpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 18:29Έπιασα πάλι το Max Payne 1 μετά από 22 χρόνια...Πωω ρε σεις αυτά είναι games ,τότε ξέρανε να φτιάχνουν καλά games Εντ μεταξύ το παίζω στην 75 άρα tv μου και είναι απίστευτο το feeling..
και το Max Payne 2 αντεχει , το τερματισα πριν κανα μηνα στο δυσκολοτερο
SpoilerShow
για να σωσω την Μονα 

- Space_Passenger
DEN το παιζω - το βλεπω να το παιζει ο radbrad. Αλλα το βαζω εδω. Ειναι πολυ καλο. Παω τωρα να δω το 2 επεισοδιο.