Έχω τερματίσει International Karate, και Rick dangerous σε amstrad , ξέρω απο low fps , όταν πολλά sprite στην οθόνη
Γελάω με τους "α το dark souls είναι πολύ δύσκολο"
Χε χε, ας παίξουν Shinobi ή Project-X και ας ξανάρθουν να μας πουν για δυσκολία
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Κάτι με έχει πιάσει αυτές τις μέρες. Απάντησα σε μια αγγελία για τσιπαρισμένο ps2 στα 60ευρώ, του γράφω
στείλε μου, το αγοράζω άμεσα, το διάβασε πριν 15 μέρες και με έγραψε στο καβλί του. Μετά μου ρθε για τα homm λέω ας δω πόσο κάνουν στο gog, πέντε ευρώ πήρα και τα δύο. Δεν έχω παίξει ποτέ το 4 αλλά ήθελα να το κοιτάξω. Σκέφτομαι να αγοράσω και τα 2 και 5.
μεινε σε αυτά, (3-4) προς το παρόν
όχι πως δεν είναι καλά τα άλλα(2-5) αλλά το content είναι πολύ και σε αυτά,
για το hota,-τους βγάζω το καπέλο: συνεχή updates-βελτιώσεις, προσεγμενοι χάρτες και αρκετά καλό generator
και το factory υποσχόμενο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Κάτι με έχει πιάσει αυτές τις μέρες. Απάντησα σε μια αγγελία για τσιπαρισμένο ps2 στα 60ευρώ, του γράφω
στείλε μου, το αγοράζω άμεσα, το διάβασε πριν 15 μέρες και με έγραψε στο καβλί του. Μετά μου ρθε για τα homm λέω ας δω πόσο κάνουν στο gog, πέντε ευρώ πήρα και τα δύο. Δεν έχω παίξει ποτέ το 4 αλλά ήθελα να το κοιτάξω. Σκέφτομαι να αγοράσω και τα 2 και 5.
Το έχω δει, το είχες ποστάρει και παλαιότερα. Έχουν κάνει όντως τρομερή δουλειά. Ετοιμάζουν και νέα faction που ονομάζεται factory
2 το αγαπημένο μου, 5 το καλύτερο όλων κατά την γνώμη μου - φοβερό στρατηγικό βάθος. Όλα όμως είναι ωραία από το 1 (αν δεν έχεις πρόβλημα με τα low end graphics στην μάχη) μέχρι το 5. Τα επόμενα δεν είναι Heroes of Might & Magic κατά την γνώμη μου.
Ερώτηση:
Χρειάζομαι τα κουμπιά του χειριστηρίου του N64 που δεν υπάρχουν σε ένα κλασικό gamepad ενός pc για να παίξω σε Ν64 emulator τα
Paper Mario
Super Mario 64
Zelda: Majora's mask
Zelda: Oscarina of time
;
Μήπως θυμάται κάποιος πως λεγόταν ένα παιχνίδι που παίζαμε δεκαετία του 90 στα "ουφαδικα", με αεροπλάνο το οποίο βομβαρδιζε αντιπάλους στο έδαφος, στην διάρκεια της πίστας μάζευε όπλα, στο τέλος μιας από τις πίστες ο αρχηγός ήταν ένα πολεμικό καράβι και τέλος το παιχνίδι ξεκινούσε από το αριστερό μέρος της οθόνης, όχι από κάτω προς τα επάνω (πχ 1942 κλπ)?
1942
1943: The Battle of Midway
1941: Counter Attack
19XX: The War Against Destiny
1944: The Loop Master
1942: Joint Strike
Ένα από τα άνωθεν έπαιζες.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ερώτηση:
Χρειάζομαι τα κουμπιά του χειριστηρίου του N64 που δεν υπάρχουν σε ένα κλασικό gamepad ενός pc για να παίξω σε Ν64 emulator τα
Paper Mario
Super Mario 64
Zelda: Majora's mask
Zelda: Oscarina of time
;
Μήπως θυμάται κάποιος πως λεγόταν ένα παιχνίδι που παίζαμε δεκαετία του 90 στα "ουφαδικα", με αεροπλάνο το οποίο βομβαρδιζε αντιπάλους στο έδαφος, στην διάρκεια της πίστας μάζευε όπλα, στο τέλος μιας από τις πίστες ο αρχηγός ήταν ένα πολεμικό καράβι και τέλος το παιχνίδι ξεκινούσε από το αριστερό μέρος της οθόνης, όχι από κάτω προς τα επάνω (πχ 1942 κλπ)?
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.