Πύρρος και βασίλειο της Ηπείρου. Ευκαιρία να κάνω την φράση "Πύρρειος Νίκη" από αρνητική σε θετική φράση.Nero έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 14:38Από την παρουσίαση παραπάνω φαίνεται να είναι ένα υβρίδιο EUIV και vicky2 με μια υποψία μόνο ck2. Μέχρι τώρα το πιο ενθαρρυντικό φαίνεται να είναι ο χάρτης: Απο την Σρι Λανκα μέχρι τη Σκανδιναβία και όλοι playable χωρίς dlc Οραματίζομαι απο τώρα τη σαρματική μου αυτοκρατορία και έχω μια μικρή διέγερσηThe Great Leader έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 14:31Ελπίζω λιγότερο σε remake του Europa Universalis Rome και περισσότερο σε Crusader Kings 2 με Ρωμαϊκό μανδύα και διπλωματία Europa Universalis. Πάντως πάει να μου ρημάξει τον μισθό η Paradox.Μία το Stellaris,τώρα παιχνίδι με ρωμαϊκή περίοδο και θα μας ταράξουν στα DLC.Aντίο ζωή και πορτοφόλι.
Imperator: Rome
- The Great Leader
Re: Imperator: Rome
- Dwarven Blacksmith
Έχουν πει ότι είσαι το πνεύμα της χώρας και όχι κάποιο άτομο, οπότε EU, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια άτομα που πρέπει να κουμαντάρεις.

- Μαυροβασίλης
το πιο σημαντικό είναι να σπαμμάρετε αφήγηση μετά, όπως στο επικό (σικ) νήμα του μακαριστού
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Εμένα μου θυμίζει λίγο τα τελευταία Total War.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχει άπειρα DLC όπως είπε και ο Johan. Επίσης, κάνενα DLC δεν θα έχει ημερομηνία έναρξης πριν το 305BC, όπως είπε πάλι ο Johan. Νο αλέξανδρος.
συνήθως έχουν κάποιες διαφορές,για flavour αλλά και κάπως πιο ποιοτικές. Εδώ λογικά οι Ινδοί(και ο Σέλευκος?) θα έχουν ελέφαντες
- Dwarven Blacksmith
Οι ελέφαντες θα έχουν μπολντ γκρι περίγραμμα στο εξελόκουτο.
Οι επαρχίες λένε ότι θα έχουν πολύ μικρές "κατακτησιμες υποδιαιρεσεις". Η Σικελία έχει 22!
Οι επαρχίες λένε ότι θα έχουν πολύ μικρές "κατακτησιμες υποδιαιρεσεις". Η Σικελία έχει 22!

Νατοι και οι ελέφαντες και οι καμήλες
https://forum.paradoxplaza.com/forum/in ... 8.1106133/
δε διευκρινίζει αν είναι culture specific,όμως,μόνο αν έχεις το απαραίτητο trade good. Σπαρτιάτες ιπποτοξοτες?
https://forum.paradoxplaza.com/forum/in ... 8.1106133/
δε διευκρινίζει αν είναι culture specific,όμως,μόνο αν έχεις το απαραίτητο trade good. Σπαρτιάτες ιπποτοξοτες?

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Απο οτι εχουν πει οι σχεδιαστες θα ειναι μιξη CK2 Europa Universalis 4 Victoria 2 και Τotal War.
Aπο το καθενα εχουν παρει επιμερους στοιχεια και τα χουν βαλει στο μπλεντερ. Π.χ. εχουν παρει το ολο σκηνικο με τις δυναστειες απο το CK2 τα POPS mechanics απο Victoria 2 το micromanagement σε trade/government κτλ. απο ΕU4 και τις μαχες απο Total War.
Και αυτα ειναι μονο η αρχη.
Με βλεπω να μου ξανατραβαει την πριζα απο τον υπολογιστη η γυναικα (το ειχε ξανακανει οταν βγηκε το CK2).
Aπο το καθενα εχουν παρει επιμερους στοιχεια και τα χουν βαλει στο μπλεντερ. Π.χ. εχουν παρει το ολο σκηνικο με τις δυναστειες απο το CK2 τα POPS mechanics απο Victoria 2 το micromanagement σε trade/government κτλ. απο ΕU4 και τις μαχες απο Total War.
Και αυτα ειναι μονο η αρχη.
Με βλεπω να μου ξανατραβαει την πριζα απο τον υπολογιστη η γυναικα (το ειχε ξανακανει οταν βγηκε το CK2).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Να σας πω βρε σεις, δεν ξέρω τελικά τί ακριβώς είναι αυτο το παιχνίδι αλλά εαν ήταν περισσότερο adventure σε φάση, σχεδιάζω πολιτικές κτλ και λιγότερο παιχνίδι στρατιωτικής στρατηγικής, θα παρακαλούσα τα καλά πνεύματα που προστατεύουν τους gamers να μου βρουν ένα ps4 και χρόνο, να το ξεσκίσω 

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Βλέπω Γεώργιο τον Εκδικητικό (που έλεγε και μια ψυχή, μπαι δε γουέι, τί να κάνει?), πότε μας ήλθες καλέ?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Σεπ 2023, 16:11