δεν ίσχυει ρε συ, πολλά κοριτσα παίζουν σήμερα. Όχι τα περισσότερα αλλά πολλάΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:17Τι να το κάνει το πσ5 η κόρη σου; Αυτό είναι για αγόρια. Δε νομίζω να παίξει ποτέ ακόμα κι αν της το πάρεις.
Θεωρείτε ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια μορφή τέχνης;
-
Re: Θεωρείτε ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι μια μορφή τέχνης;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι να σου πω, κι η κόρη μου παίζει αλλά σποραδικά. Εγώ εθίζομαι όπως κι ο γιος μου. Μπορεί να το πάω 6-7 ώρες σερί.Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:46δεν ίσχυει ρε συ, πολλά κοριτσα παίζουν σήμερα. Όχι τα περισσότερα αλλά πολλάΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:17Τι να το κάνει το πσ5 η κόρη σου; Αυτό είναι για αγόρια. Δε νομίζω να παίξει ποτέ ακόμα κι αν της το πάρεις.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
μπαινω στον πειρασμο να το τσιμπήσω αυτο, και τα δυο παιχνιδια της σειράς κανουν 8 και κατι ευρώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:04Τα καινούρια είναι πραγματικά handmade pixel art.
Μέχρι στιγμής στα φετινά steam summer sales αγορασα το God of War.
Mόνο στο steam έχω πάνω απο 300 παιχνίδια.
Απλά τα περισσότερα κορίτσια, παίζουν συγκεκριμένα είδη. Θυμάμαι στις αρχές του 2000 παίζανε τα sims. Πιο πριν, παίζανε τη λάρα κροφτ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 14:02Τι να σου πω, κι η κόρη μου παίζει αλλά σποραδικά. Εγώ εθίζομαι όπως κι ο γιος μου. Μπορεί να το πάω 6-7 ώρες σερί.Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:46δεν ίσχυει ρε συ, πολλά κοριτσα παίζουν σήμερα. Όχι τα περισσότερα αλλά πολλάΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:17
Τι να το κάνει το πσ5 η κόρη σου; Αυτό είναι για αγόρια. Δε νομίζω να παίξει ποτέ ακόμα κι αν της το πάρεις.
Σήμερα παίζουνε μέχρι και call of duty.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι θες να πεις; ότι δεν υπάρχει τεχν;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:18Εγώ έιμαι φανατικός παίκτης που πρόσφατα μπήκα και στον θαυμαστό κόσμο του vr αλλά όχι, δεν είναι τέχνη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα πράγματα. Κάποια είναι τέχνη, κάποια είναι προϊοντα, κάποια είναι και τα δύο.

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι όχι. Υπάρχει τέχνη. Αυτό που έχει αρχίσει να φθίνει είναι η ικανότητά μας να την αντιληφθούμε και να την κατανοήσουμε. Οι επαφές μας μαζί της είτε θα είναι στεγνά ακαδημαικές είτε παθιασμένες και Θα διαβάσουμε το παρακάτω και θα πούμε ναι, νιώθεται τούτο εδώ.sys3x έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 14:36Τι θες να πεις; ότι δεν υπάρχει τεχν;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:18Εγώ έιμαι φανατικός παίκτης που πρόσφατα μπήκα και στον θαυμαστό κόσμο του vr αλλά όχι, δεν είναι τέχνη.
A shudder in the loins engenders there
The broken wall, the burning roof and tower
And Agamemnon dead.
Μα ποτέ δεν θα μπορούμε πια να βουτήξουμε στο μάγμα της γιατί η εποχή μας έχει αλλάξει. Ποτέ πια η τέχνη δεν θα μπορεί να μας μεταμορφώσει ούτε θα μπορεί πια να μας χαρίσει κάθαρση. Εμείς έχουμε αλλάξει. Για να γυρίσουμε πίσω πρέπει κι εμείς να σφάξουμε έναν Αγαμέμνονα. Μόνο τότε η τέχνη θα βρει την τέλεια εφαρμογή της.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Να της πεις να κανει παρέα με την κόρη του Αινειαν
Συμφωνώ, πότε δεν υπήρχε τεχν, μόνον ανάγκη, πάντα ανάγκη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 19:50Όχι όχι. Υπάρχει τέχνη. Αυτό που έχει αρχίσει να φθίνει είναι η ικανότητά μας να την αντιληφθούμε και να την κατανοήσουμε. Οι επαφές μας μαζί της είτε θα είναι στεγνά ακαδημαικές είτε παθιασμένες και Θα διαβάσουμε το παρακάτω και θα πούμε ναι, νιώθεται τούτο εδώ.sys3x έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 14:36Τι θες να πεις; ότι δεν υπάρχει τεχν;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Ιούλ 2022, 13:18Εγώ έιμαι φανατικός παίκτης που πρόσφατα μπήκα και στον θαυμαστό κόσμο του vr αλλά όχι, δεν είναι τέχνη.
A shudder in the loins engenders there
The broken wall, the burning roof and tower
And Agamemnon dead.
Μα ποτέ δεν θα μπορούμε πια να βουτήξουμε στο μάγμα της γιατί η εποχή μας έχει αλλάξει. Ποτέ πια η τέχνη δεν θα μπορεί να μας μεταμορφώσει ούτε θα μπορεί πια να μας χαρίσει κάθαρση. Εμείς έχουμε αλλάξει. Για να γυρίσουμε πίσω πρέπει κι εμείς να σφάξουμε έναν Αγαμέμνονα. Μόνο τότε η τέχνη θα βρει την τέλεια εφαρμογή της.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Aprilianos
Να πηγαίνουν μαζί στα ελληναδικα

- hellegennes
Περιέχουν μορφές τέχνης σίγουρα. Κινηματογράφο, ζωγραφική, μουσική, ποίηση, λογοτεχνία. Αλλά είναι το ίδιο το παιχνίδι καλλιτέχνημα σαν σύνολο; Χμμμμμ...
Για να το ξεκαθαρίσω, δεν προβληματίζομαι στ' αλήθεια. Έχω απάντηση και είναι αρνητική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν τίθεται καν θέμα αν είναι...
Είναι Η τέχνη της εποχής μας.
Είναι Η τέχνη της εποχής μας.
Οι ζωγράφοι έχουν ταλέντο και επίσης ξέρουν να ζωγραφίζουν.hellegennes έγραψε: ↑06 Ιούλ 2022, 00:06Περιέχουν μορφές τέχνης σίγουρα. Κινηματογράφο, ζωγραφική, μουσική, ποίηση, λογοτεχνία. Αλλά είναι το ίδιο το παιχνίδι καλλιτέχνημα σαν σύνολο; Χμμμμμ...
Για να το ξεκαθαρίσω, δεν προβληματίζομαι στ' αλήθεια. Έχω απάντηση και είναι αρνητική.
Ο δημιουργός games για να φτιάξει μια γραμμή πρέπει επίσης να γράφει "boot #@@@!$%^&&**$@(" και άλλα τέτοια που εμείς δεν κατανοούμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Aprilianos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2022, 00:05Να πηγαίνουν μαζί στα ελληναδικα
Η κόρη του Αινειαν είναι στα απάτητα βουνά της Ρούμελης, κάνει πολεμικές τέχνες και κάνει και δουλειές στο σπίτι. (Έναντι αμοιβής). Δεν έχει απαιτήσεις όπως η δικιά σου η άχρηστη που ζητάει ps 5
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρείτε τα anime μια μορφή τέχνης;
από AlienWay » 11 Μαρ 2025, 13:41 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 56 Απαντήσεις
- 1298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
20 Απρ 2025, 10:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναχρονισμοί σε εικαστικά έργα τέχνης
από Jimmy81 » 12 Μαρ 2024, 15:25 » σε Eικαστικές τέχνες - 7 Απαντήσεις
- 1325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
12 Μαρ 2024, 16:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προχωμυρωδιάδες και εθνομυρωδιάδες κριτικοί τέχνης
από ΓΑΛΗ » 12 Μαρ 2025, 18:14 » σε Eικαστικές τέχνες - 56 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
13 Μαρ 2025, 20:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι πλέον η Δημοκρατία στην παρούσα μορφή της not fit for purpose ?
από talaipwros » 14 Ιουν 2023, 00:40 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 54 Απαντήσεις
- 2576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
02 Μαρ 2025, 10:00
-