Εγώ σαν νεανίας τότες (13;), δεν καταλάβαινα και πολλά από στρατηγικές. Οπότε θέλω να ξανά ασχοληθώ, με άλλο μάτι αυτήν την φορά.
Rampart δεν έπαιζα με τίποτα. Dungeon, Conflux, Academy, Inferno. Και τους σκελετούς βαριόμουν. Το academy το ξέσκισαν
στο 5ο, από τα χιόνια το έκαναν φάση Σαουδική Αραβία. Μαλακία. Αυτό με το reverse enginnering δεν το 'πιασα, για εξήγα.
Χα χα χα, σε νιώθω, μεγάλη βλακεία που έκαναν Αλαντίν το Academy στο 5ο! Ο τιτάνας κιόλας έχει μαλλί raver.
Εννοώ ότι χακάρω the hell out of it. Αναλύω τα επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού, τον τρόπο λειτουργίας του και μπορώ να φτιάξω mods για ότι γουστάρω. Το κάνω συχνά αυτό σε παιχνίδια που μου αρέσουν.
Εννοώ ότι χακάρω the hell out of it. Αναλύω τα επιμέρους στοιχεία του παιχνιδιού, τον τρόπο λειτουργίας του και μπορώ να φτιάξω mods για ότι γουστάρω. Το κάνω συχνά αυτό σε παιχνίδια που μου αρέσουν.
Θυμάμαι κάποια στιγμή μετά το 2005 είχα προσπαθήσει να παίξω το bard's tale ( των ογδόνταζ όχι το ριμέικ). Δεν κατάφερα να το ξεκινήσω καν. Είχε προστασίες από αντιγραφές, έπρεπε να δεις έναν χάρτη εκτός δισκέτας που δεν είχα και να σημειώσεις κάτι που βρίσκεται κάπου, δεν κατάλαβα. Μου έχει μείνει ακόμα απωθημένο.
Θυμάμαι κάποια στιγμή μετά το 2005 είχα προσπαθήσει να παίξω το bard's tale ( των ογδόνταζ όχι το ριμέικ). Δεν κατάφερα να το ξεκινήσω καν. Είχε προστασίες από αντιγραφές, έπρεπε να δεις έναν χάρτη εκτός δισκέτας που δεν είχα και να σημειώσεις κάτι που βρίσκεται κάπου, δεν κατάλαβα. Μου έχει μείνει ακόμα απωθημένο.
To είχα προσπαθήσει κι εγώ αλλά παραήταν παλαιού τύπου τα γραφικά και αυτό το λέω σαν κάποιος που έχει παίξει backwards πάρα πολλά παιχνίδια. Αλλά όχι και τόσο πίσω.
Έχω κολλήσει δύο μέρες σε έναν γρίφο στο the dig. Πρέπει να συναρμολογήσω τον σκελετό μίας εξωγήινης χελώνας έχοντας ως οδηγό το απολίθωμα μιας άλλης, Έτσι μου έρχεται να ανοίξω walkthrough.
Έχω κολλήσει δύο μέρες σε έναν γρίφο στο the dig. Πρέπει να συναρμολογήσω τον σκελετό μίας εξωγήινης χελώνας έχοντας ως οδηγό το απολίθωμα μιας άλλης, Έτσι μου έρχεται να ανοίξω walkthrough.
Γω στο Myst IV, τον γρίφο "της καρέκλας" τον πέρασα κατά λάθος και με την πρώτη.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ΜAME ωρέ ,πρέπει να έχω πάνω από 3.500 παιχνίδια αποθηκευμένα. "Ψήνομαι" μέσα στις διακοπές για μία αναβίωση.
Τι να τα κάνεις 3500 χιλιάδες παιχνίδια; Με πόσα από αυτά έχεις ασχοληθεί πάνω από δίωρο; Κι εγώ έτσι 'ξηγιόμουν παλιά, αλλά τώρα αποφάσισα να έχω το πολύ τρία παιχνίδια που δεν έχω παίξει στον σκληρό μου και να μην κατεβάζω τέταρτο πριν να έχω βάλει τα δυνατά μου να τερματίσω το ένα τουλάχιστον από τα τρία. Αυτό με αναγκάζει να το σέβομαι το παιχνίδι και στο τέλος έχω περάσει καλύτερα από το να είχα γεμίσει τον σκληρό με πράγματα που δεν θα παίξω ποτέ.
Ε δε θα τα παιζεις ολα .... το mame γαμει γενικοτερα ειδικα οι της ηλικιας που πηγαιναν σε coin opαδικα και ριχναμε κερματα .
Έχει παίξει κανείς το the dig της Lucasarts; Έχω να κάνω δυο ερωτήσεις, αλλά δεν θέλω να τις δω από walkthrough για να μην πέσει το μάτι μου σε μέρη που δεν θέλω και μου χαλάσει κανένας γρίφος.
1. Εκεί που πρέπει να συναρμολογήσεις την εξωγήινη χελώνα χρειάζεται να έχεις και τίποτα μαζί σου για να συμπληρώσεις και να βγει σωστός ο σκελετός ή τα κόκαλά της που τα έφτυσε ο εξωγήινος δεινόσαυρος φτάνουν και πρέπει να τα βάλεις σε σωστή σειρά σαν να έχεις όλα τα κομμάτια ενός παζλ;
2. Το μίνι γκέιμ που έχει ο χαρακτήρας που χειριζόμαστε στην συσκευή επικοινωνίας του χρησιμεύει πουθενά; Υπάρχει τρόπος να το κερδίσει κανείς; (απαντήστε μόνο με ναι ή όχι, μην μου πείτε τον τρόπο)
Έχει παίξει κανείς το the dig της Lucasarts; Έχω να κάνω δυο ερωτήσεις, αλλά δεν θέλω να τις δω από walkthrough για να μην πέσει το μάτι μου σε μέρη που δεν θέλω και μου χαλάσει κανένας γρίφος.
1. Εκεί που πρέπει να συναρμολογήσεις την εξωγήινη χελώνα χρειάζεται να έχεις και τίποτα μαζί σου για να συμπληρώσεις και να βγει σωστός ο σκελετός ή τα κόκαλά της που τα έφτυσε ο εξωγήινος δεινόσαυρος φτάνουν και πρέπει να τα βάλεις σε σωστή σειρά σαν να έχεις όλα τα κομμάτια ενός παζλ;
2. Το μίνι γκέιμ που έχει ο χαρακτήρας που χειριζόμαστε στην συσκευή επικοινωνίας του χρησιμεύει πουθενά; Υπάρχει τρόπος να το κερδίσει κανείς; (απαντήστε μόνο με ναι ή όχι, μην μου πείτε τον τρόπο)
1. Θέλει και κάτι που βρήκες στο Μουσείο.
2. Όχι.
To τερμάτισα το 2018 πρώτη φόρα αν και το είχα ξεκινήσει την άνοιξη του 1996, απλά σερνόταν στο PC που είχα τότε.
1. Θέλει και κάτι που βρήκες στο Μουσείο.
2. Όχι.
To τερμάτισα το 2018 πρώτη φόρα αν και το είχα ξεκινήσει την άνοιξη του 1996, απλά σερνόταν στο PC που είχα τότε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.