Προσοχή όμως όχι τα Classic, αυτά ήταν τα πρώτα που έβγαλε και δεν είναι καλά. Επίσης έχει και καλό φόρουμ με community patches που ανάμεσα σε άλλα βελτιώνουν τις αεροναυμαχίες. Αλλά γενικώς η ΑΙ είναι καλός αντίπαλος.
Το απόλυτο σύγχρονο Wargame είναι το Command: Modern Operations. Το χρησιμοποιεί και το Πεντάγωνο. Αλλά εκεί θέλεις πραγματικά Πανεπιστήμιο πρώτα. Προσπάθησα το πρώτο σενάριο με F-16 και πυραύλους κάπου στο Ιράκ. Ενδιαφέρον αλλά θέλεις πάρα πολύ χρόνο και αφοσίωση. Χάπι Autism Pro δεν φτάνει.
Το απόλυτο σύγχρονο Wargame είναι το Command: Modern Operations. Το χρησιμοποιεί και το Πεντάγωνο. Αλλά εκεί θέλεις πραγματικά Πανεπιστήμιο πρώτα. Προσπάθησα το πρώτο σενάριο με F-16 και πυραύλους κάπου στο Ιράκ. Ενδιαφέρον αλλά θέλεις πάρα πολύ χρόνο και αφοσίωση. Χάπι Autism Pro δεν φτάνει.
να κανω μια χαζη ερωτηση; τα παιχνιδια που κατεβαζει καποιος απο το steam πρεπει να ειναι εγκαταστημενα στην ιδια directory με την εφαρμογη του steam;
Νομίζω υπάρχει μόνο επιλογή για να κάνεις εγκατάσταση σε άλλο δίσκο.
Settings -> Storage -> Add drive -> διαλέγεις δίσκο και έναν φάκελο και μετά όταν κάνεις κάτι εγκατάσταση σου πετάει pop up για να διαλέξεις σε ποιον δίσκο θες να πάει.
Όπως και το Warno είναι τo Wargame Red Dragon. Αυτό που δε μου αρέσει και στα 2 είναι οτι τ' άρματα μάχης έχουν hitpoints, πράγμα που δε συμβαίνει στα Combat Mission. Σημασία έχει η γωνία απ' την οποία έχει βληθεί, και το σημείο στο οποίο εβλήθη (το οποίο κρίνει και τί ζημιά υπέστη το άρμα, πχ μπορεί να καταστραφούν αισθητήρες, ο μηχανισμός του πυροβόλου, ερπύστριες, κλπ). Όμοιο με το Combat Mission, είναι και το Armored Brigade, πού σε λίγες μέρες βγαίνει και το 2. Φυσικά υπάρχει και η σειρά Close Combat.
Έχει και σενάριο με Αιγαίο. Ένας Τουρκάκος κλαιγόταν στο yt ότι είναι φτιαγμένο για να χάνουν
Με γάμησες. Εφαγα όσες ώρες να προσπαθώ να το τρέξω με Proton και κατέληξα να φτίαχνω Windows VM για να το τρέξω.
Proton; VM;
Βάλε βρε Windoze να ζήσεις σαν άνθρωπος
Έχω βάλει Mint από τον περασμένο Οκτώβριο, είναι το πρώτο παιχνίδι που δεν μου παίζει απευθείας μέσω Steam. Είδα λίγο τα 11, μου θύμισαν κάτι παλιά Samsung κινητά τίγκα στο bloatware και τα έβγαλα την ίδια μέρα.
Με γάμησες. Εφαγα όσες ώρες να προσπαθώ να το τρέξω με Proton και κατέληξα να φτίαχνω Windows VM για να το τρέξω.
Proton; VM;
Βάλε βρε Windoze να ζήσεις σαν άνθρωπος
Έχω βάλει Mint από τον περασμένο Οκτώβριο, είναι το πρώτο παιχνίδι που δεν μου παίζει απευθείας μέσω Steam. Είδα λίγο τα 11, μου θύμισαν κάτι παλιά Samsung κινητά τίγκα στο bloatware και τα έβγαλα την ίδια μέρα.
Τελικά το αγόρασες; Εύχομαι να τα καταφέρεις να το φχαριστηθείς...
Το άλλο πάντως με τον ΒΠΠ είναι ακριβώς ό,τι πρέπει. Θέλει τη δουλίτσα του, αλλά πολύ intuitive interface με το που ξεκινάς παίζεις κανονικά, άντε να διαβάσεις 10 σελίδες quick guide.
Τελικά το αγόρασες; Εύχομαι να τα καταφέρεις να το φχαριστηθείς...
Το άλλο πάντως με τον ΒΠΠ είναι ακριβώς ό,τι πρέπει. Θέλει τη δουλίτσα του, αλλά πολύ intuitive interface με το που ξεκινάς παίζεις κανονικά, άντε να διαβάσεις 10 σελίδες quick guide.
Ο απόλυτος μαζοχισμός πάντως είναι αυτός εδώ
Παιχνίδι για φυλακισμένους.
Ναι, το βρήκα ενα 20άρι απο εδω https://www.allkeyshop.com/ και το πήρα αλλά ακόμη δεν τα κατάφερα με τα linux. Επαίξα κάποια tutorial στο VM αλλά κολλάει. Στην χειρότερη θα το βάλω σε ενα λαπτοπ που το´χω να κάθεται. Θα το δώ και το άλλο γιατί ψάχνω κάτι σε strategy αλλά να παίζω με το πάσο μου, γιατί μετα τα 30 με τα RTS δεν το έχω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.