Μετά τον θάνατο του Αλέξιου ο αυτοκράτορας έζησε ως φυτό επί σχεδόν 15 χρόνια! Η διαδοχή ευτυχώς ήταν ομαλή και μάλιστα κατάφερα να φέρω στην Αυλή μία Καρολίγγεια πριγκίπισσα και καλό claim στο βασίλειο της Ιταλίας όπου και την ανέβασα μετά από ένα σύντομο πόλεμο..και εκεί αρχίζει το τρενάκι: μετά τον πόλεμο ο αυτοκράτορας άρχισε να σκέφτεται τις οικογένειες των στρατιωτών που μόλις θυσίασε για να χάρη του οικογενιακού συμφέροντος και τελικά αυτοκτόνησε απο τις τύψεις,όπως και ο αδερφός του(κατα λάθος πάτησα το κουμπάκι). Δεν είχα προλάβει να εξασφαλίσω τη διαδοχή και χάνω τον θρόνο ενώ μέσα σε λίγους μήνες η νέα βασίλισσα της Ιταλίας και σύζυγος του νέου μου χαρακτήρα πεθαίνει ηρωικά στη μάχη πριν προλάβω να τη γκαστρώσω-πάει και η Ιταλία. Μόλις ενηλικιώνεται ο δούκας σκέφτηκα ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν έχω τίποτα να χάσω και ξεκινάω αμέσως πραξικόπημα για να πάρω πίσω τον θρόνο μου-Μέγα λάθος: ο Αλέξιος σκοτώνεται στη μάχη. Τον διαδέχτηκε η αδερφή του την οποία ευτυχώς είχα φροντίσει να παντρέψω με σώγραμπρο αλλιώς ήταν game over: yolo ξανά,ξανά πραξικόπημα το οποίο αποτυγχάνει παταγωδώς. Ακολουθεί φυλάκιση και βασανιστήρια οποία βγαίνω με ένα μάτι λιγότερο. Δυστυχώ ούτε τώρα έμελλε να βασιλέψω για πολύ αφού η Δούκισσα ασθένησε και πέθανε απο τύφο...όλα αυτά μέσα σε λιγότερο απο μια δεκαετία. Κληρονομεί λοιπόν πάλι γυναίκα,η ανιψιά μου αυτή τη φορά,η Βασιλική. Για τη Βάσω τώρα όταν ακόμα ζούσε ο πατέρας της υπήρχαν κάποιες υποψίες ότι είναι περίεργο παιδί και ίσως είναι δαιμονισμένο. Ρώτησα ένα παπά για το θέμα αλλά μου είμαι να μην ασχολούμαι και ότι αυτά είναι χαζομάρες. Ευτυχώς αποδείχθηκε ότι δεν ήξερε τι έλεγε: Η βασιλική είναι δαιμονισμένη και μόλις ενηλικιώθηκε έγινε ξεκάθαρο ότι ακούει φωνές και νομίζει ότι της μιλάει ο σατανάς,το οποίο είναι ευλογία γιατί ως δαιμονισμένη έχει απίστευτα stats. Περνάνε λίγα χρόνια και αφού ξεφορτώθηκα έναν ηλίθιο γερμανό που είχα παντρευτεί γιατί έκανε φασαρία για τις παράνομες σχέσεις μου βλέπω το άνοιγμα: ο αυτοκράτορας είναι ανύπαντρος. Του κάνω αμέσως πρόταση την οποία δέχεται και σαν να μην έφτανε αυτό ο μαλάκας πρόσφερε στη σατανική αφέντρα μου τη θέση του αρχηγού των κατασκόπων.

Το επόμενο βήμα φυσικά ήταν να κερδίσω πολιτική υποστήριξη για πραξικόπημα με τον προφανή τρόπο: πουλώντας το κορμί μου.

Αυτή η δουλειά δεν ήταν ήταν δύσκολη αλλά αυτό που αποδείχθηκε ανέλπιστα δύσκολο ήταν να ξεκάνω τον αυτοκράτορα παρά την τεράστια υποστήριξη που είχε η συνωμοσία:(η μιση αυτοκρατορία ήταν εξάλλου γκόμενοι μου και οι άλλοι μισοί πρώην) δοκιμάζω να βάλω δηλητήριο στο κρασί του,να τον τινάξω στον αέρα με εκρηκτική κοπριά,να τον φάω α λα Σερσει και πολλά άλλα αλλά για κάποιο λόγο είχε τον αέθαντο,πρέπει να γλίτωσε κάπου 8 προσπάθειες!!! Μάταια βέβαια αφού η ένατη πέτυχε και ο θρόνος είναι ξανά δικός μου