Βρίζει πολύ και κάνει σεξιστικά σχόλια
https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... aizei-lol/
Είμαι 20 και είμαι σε σχέση με ένα αγόρι εδώ και 6 μήνες. Πρόσφατα λοιπόν ξεκίνησα να παίζω (με δίκη του παρότρυνση) ένα παιχνίδι online το οποίο παίζει με όνομα League of Legends ή αλλιώς λολ.
......το συγκεκριμένο δεν το είχα δοκιμάσει καθώς έχει τοξικό community

......ξεκίνησα να παίζω όταν είχα ελεύθερο χρόνο παρέα με το αγόρι μου το οποίο ήδη έπαιζε 4-5 χρόνια νομίζω.
Εκτός παιχνιδιού ο χαρακτήρας του είναι ήπιων τόνων

όμως στο παιχνίδι βγάζει έναν άλλο εαυτό

Καταρχάς δεν παίζουμε μόνοι οι 2 μας αλλά είναι και με φίλους του μαζί μερικές φορές το οποίο σίγουρα συμβάλει στην όλη του συμπεριφορά.
Ντρέπομαι ακόμα και να το γράψω

Οι βρισιές είναι πολύ άσχημες και συγνώμη που θα τις γράψω αλλά είναι για παράδειγμα “get cancer” “i fuck your mother” “ask your mom” “you are trash”

Οι άνθρωποι φυσικά δεν καταλαβαίνουν αλλά το να βρίζεις κάποιον στην γλώσσα σου ενώ ο άλλος δεν καταλαβαίνει ελληνικά μου φαίνεται εντελώς απελπιστικό. Απορώ (ΚΑΙ ΕΎΧΟΜΑΙ) πως δεν έχει φάει ακόμα κάποια ποινή από το support του παιχνιδιού.

Να προσθέσω πως νωρίτερα δεν είχα προσέξει τέτοιες συμπεριφορές διότι στις αρχές της σχέσης δεν έπαιζε τόσο καθώς περνούσε την ώρα του μαζί μου.

Τα τελευταία περιστατικά που με έκαναν έξαλλη είχαν να κάνουν με σεξιστικά σχόλια που έκαναν οι φίλοι του σε κοπέλες εν ώρα παιχνιδιού και εκείνος γελούσε.
Είχαν οι αντίπαλοι έναν χαρακτήρα γυναίκα με μια πολύ ωραία girly αμφίεση την οποία αγοράζεις με πραγματικά λεφτά (φαντάσου πως ο κάθε χαρακτήρας έχει μια σειρά από έξτρα αμφιέσεις τις οποίες αγοράζεις και φοράς) και ξεκίνησαν να γράφουν στον παίκτη αυτόν χαζομάρες.
Τον/την ρωτούσαν να είναι κοπέλα στην πραγματική ζωή και αν της έχει αγοράσει ο sugar daddy της την αμφίεση αυτή καθώς είναι egirl. Στο τέλος επειδή δεν τους απαντούσε ,της έγραψαν ένα “go to your kitchen”

Είχα εντελώς άλλη εικόνα για εκείνον και μέσα σε λίγο καιρό την κατέστρεψε. Προσπάθησα να του μιλήσω και να του πω γίνεται πως δεν μου αρέσει που βρίζει έτσι και πως δεν είναι ωραία εικόνα αυτή αλλά οι απαντήσεις που έπαιρνα ήταν “μα δεν ήξεραν να παίζουν” “θέλω να νικήσω” “σιγά δεν τα εννοώ πραγματικά” “παίζω περισσότερο καιρό το γκειμ από εσένα” .

Επίσης νευριάζει τόσο πολύ όταν χάνουμε που μετά δεν μιλιέται για 1 ώρα. Και εγώ έχω παίξει παιχνίδια αλλά δεν κάνω έτσι. Του είπα επίσης και μάλλον ήταν λάθος μου πως όταν παίζουμε μόνοι είναι ήρεμος σχετικά αλλά όταν είναι και οι φίλοι του μαζί είναι λες και παρασέρνεται και δαιμονίζεται.

....Σκέφτομαι να τον χωρίσω

.....Είναι πολύ ανώριμος και δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση.

-~ a chill gamer