Path of Exile 2
Path of Exile 2
Για μύστες μόνο.
Αξίζει? Και αν ναί, τι παίζω? Mercenary η Sorcerer?
Αξίζει? Και αν ναί, τι παίζω? Mercenary η Sorcerer?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unique την 13 Δεκ 2024, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- hellegennes
Re: Path of Exile 2
Αν θέλεις να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες σε έρευνα για το skillset, ναι. Αν δεν είσαι σε ηλικία πλέον για τέτοιο πράγμα, δηλαδή δεν έχεις υπομονή και πολύ ελεύθερο χρόνο, σίγουρα όχι. Δεν υπερβάλλω καθόλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ομοιότητες με το Diablo 4?hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:31Αν θέλεις να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες σε έρευνα για το skillset, ναι. Αν δεν είσαι σε ηλικία πλέον για τέτοιο πράγμα, δηλαδή δεν έχεις υπομονή και πολύ ελεύθερο χρόνο, σίγουρα όχι. Δεν υπερβάλλω καθόλου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ναι για το 2 λέω. Δεν το είχα παίξει το ορίτζιναλ. Απλά στη δουλεία μου 3 συνεργάτες μου λένε ότι τα σπάει.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Το diablo 4 μου κάνει για diablo 3 με πιο ρεαλιστικά/ατμοσφαιρικά textures. Το gameplay φέρνει αρκετά. Έπαιξα κάνα 20ωρο, αλλά βαρέθηκα. Το poe2 είναι ακόμη early access αλλά έχει πολύ παραπάνω content από το diablo και αρκετά καλύτερο gameplay.Unique έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 13:14Ομοιότητες με το Diablo 4?hellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:31Αν θέλεις να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες σε έρευνα για το skillset, ναι. Αν δεν είσαι σε ηλικία πλέον για τέτοιο πράγμα, δηλαδή δεν έχεις υπομονή και πολύ ελεύθερο χρόνο, σίγουρα όχι. Δεν υπερβάλλω καθόλου.
Σε κάποια φάση θα πρέπει να πιάσω το poe2, αλλά θελει χρόνο και βαριέμαι. Το D4 είναι υπερβολικά πιο casual, να μπαίνεις 30 λεπτά με μια ώρα μαξ την μέρα.
Ποτέ των ποτών και των ...τσίπουρων ξανάhellegennes έγραψε: ↑13 Δεκ 2024, 12:31Αν θέλεις να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες σε έρευνα για το skillset, ναι. Αν δεν είσαι σε ηλικία πλέον για τέτοιο πράγμα, δηλαδή δεν έχεις υπομονή και πολύ ελεύθερο χρόνο, σίγουρα όχι. Δεν υπερβάλλω καθόλου.

Έφαγα ατελείωτες ώρες στο πρώτο. Ε του πστη,τόσο μαζόχα δεν είμαι πλέον...
Πρώτες 4 ώρες και μου ήρθε να σπάσω την οθόνη. Τι μαλακία είναι αυτή? Δε μπορώ να περάσω απο λέβελ 5 boss, γιατί ο sorcerer ίνσταΠεθαίνει.
Πάνε χαμένα τα 30 δολλάρια που πέταξα. Επιστρέφω στο FFXIV
Πάνε χαμένα τα 30 δολλάρια που πέταξα. Επιστρέφω στο FFXIV
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- tanipteros
αμ έτσι εξηγούνται τα ξενύχτια.... και οι αϋπνίες...
αν μου παίζεις poe2 και diablo που να σε πιάσει ο ύπνος...

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ποτέ δεν μπόρεσα να βρω λόγο να παίξω ΜΜΟ. Και όσοι παίζουν το κάνουν από εθισμό, δεν βλέπω να το ευχαριστιούνται.
Επειδή όλα μα όλα συγκρίνονται με το WoW με τον ένα τρόπο η τον άλλο. Και όχι οπως κατάντησε το WoW τώρα, αλλά με εκείνο το Burning Crusade kai to Lich King.Green Dragon έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 08:04Ποτέ δεν μπόρεσα να βρω λόγο να παίξω ΜΜΟ AMO. Και όσοι παίζουν το κάνουν από εθισμό, δεν βλέπω να το ευχαριστιούνται.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
tanipteros έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 08:03αμ έτσι εξηγούνται τα ξενύχτια.... και οι αϋπνίες...

Βράδυ έχω να παίξω πολλά χρόνια. Συνήθως παίζω 1-2 ώρες μετά τις 6.
- tanipteros
ααα εντάξει τότες...GoBzi έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 09:52tanipteros έγραψε: ↑14 Δεκ 2024, 08:03αμ έτσι εξηγούνται τα ξενύχτια.... και οι αϋπνίες...
Βράδυ έχω να παίξω πολλά χρόνια. Συνήθως παίζω 1-2 ώρες μετά τις 6.

καλή διασκέδαση ...

πως τα πας με τον ύπνο ;

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...