Stellaris μόνο 10 ευρώ
-
- Phorum.gr user: paizwgames
Stellaris μόνο 10 ευρώ
To Stellaris μόνο 10 ευρώ στο Steam. Τρέξτε!
Re: Stellaris μόνο 10 ευρώ

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Λοιπόν είμαι 50 ωρες ιν και ειμαι ακομα μονο στην αρχη. Το εχω απο το 2016 αλλα δεν αφιέρωσα πραγματικο χρονο μαζι του - σποραδικα εδω κι εκει. Αυτες τις μερες πηγα πρωτη φορα σε μιντ-γκεημ. Τι να λεμε, τι παιγνιδι ειναι αυτο...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Είναι κανείς άλλος εδώ που να παίζει Stellaris ή μόνος μου στελλάρω;
- Dwarven Blacksmith
Έχω δει σε let's play τις 10πλάσιες ώρες από ότι έχω παίξει.

ειναι εθιστικο. κι εγω ετσι την ειχα πατησει μεχρι τωρα, εβλεπα κυριως κι επαιζα περιστασιακαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 18:32Έχω δει σε let's play τις 10πλάσιες ώρες από ότι έχω παίξει.
Ωραίος Νέρωνα!! Εσένα θυμόμουνα να στελλάρεις στο παλιό και έγραψα. Θα γίνει, θα δω πώς θα τους στήσω πρώτα γιατι τωρα παιζω ενα hive mind αλλά θα γινει!
Great minds...

που είναι το βικτώρια 3 παραντοξ???;;???:;;

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- The Great Leader
Το σωστό gameplay είναι να παίζεις με ανθρώπους και να γενοκτονείς κάθε μορφή ξένης ζωής στον Γαλαξία.
Μιλάμε για παιχνιδιάρα όμως. Από τα καλύτερα που έχω παίξει ever.
Αν και εμένα μου έχει φύγει κάνα 80ευρω για να αγοράσω όλα τα πακέτα του.
Αξίζει όμως. Αξίζει πολυ
Αν και εμένα μου έχει φύγει κάνα 80ευρω για να αγοράσω όλα τα πακέτα του.
Αξίζει όμως. Αξίζει πολυ
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Phorum.gr user: paizwgames
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
- 29 Απαντήσεις
- 1306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
23 Δεκ 2023, 12:17
-
- 6 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
24 Απρ 2025, 23:29
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλγαρία μισθός Δεκανέα 1.100 ευρώ, Ελλάδα μισθός Ανθυπολοχαγού από ΣΣΕ 950 ευρώ
από Μαδουραίος » 24 Νοέμ 2024, 11:56 » σε Εθνικά Θέματα - 102 Απαντήσεις
- 2878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Νοέμ 2024, 15:12
-