Πού να δεις όταν τα πουλάνε στα 5 χρόνια "καινουργές" και δεν το ξέρεις ότι το αμάξι το έχει περάσει το μισό Μάντσεστερ στη Ρόδοmao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:28Και εγώ σε επώνυμη προσανατολίζονται γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν . Μου είχαν νοικιάσει χιλιοχτυπημενο αμάξι, με το προφυλακτήρα μπροστά να "πετάει" και το λαμπάκι για τα λάστιχα αναμενο. Στο τέλος μου έκαναν και μανουρά μήπως ένα από τα χτυπήματα το έκανα εγώ.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 16:21Υπάρχουν πολλοί αλήτες στο χώρο, μη πας σε no name γιατί μπορει να το πληρώσεις διπλο και τρίδιπλο.mao mao έγραψε: ↑31 Μάιος 2023, 15:59Βρίσκω καλές τιμές με 30 ευρώ τη μέρα και φουλ ασφάλεια σε διάφορες εταιρίες no name. Οι μεγάλες sixt, Europe κλπ έχουν ακριβη ασφάλεια. Βλέπω υπάρχει μια πατέντα να κλείσεις μέσω booking σε καλή εταιρία, και να αγοράσεις ασφάλεια φθηνή πάλι μέσω booking. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Γνώμη μου ειναι να προτιμήσεις κάποια επώνυμη και ας πληρώσεις κάτι παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εγώ πάλι τελευταία φορά νοίκιασα ένα πόλο, πήγαινα κάθε μέρα Αθήνα κέντρο και μου το γρατζουνίσανε παρκαρισμένο σε 3 διαφορετικές μεριές. Το γυρνάω στην αβάνς στο αεροδρόμιο να φύγω, βγαίνει το παλικάρι με το φραπέ στο χέρι, κοιτάει το αμάξι 3 δευτερόλεπτα, βγάζει τάχαμου κάτι φωτογραφίες μου λέει όλα καλά. Άντε γειάααααα

Τσέκαρα την πιστωτική για κάτι μέρες μετά μπας και μου τη χρέωσαν, τίποτα.