Πού έχει καλά ντιζελόζουμα;
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πού έχει καλά ντιζελόζουμα;
Για το αυτοκίνητο ρωτάω. Έχει πέσει στην αντίληψή μου η φήμη που κυκλοφορεί ότι το ντίζελ που διατίθεται στα βενζινάδικα είναι ρίσκο λόγω κακής ποιότητας από τη μάνα του, αλλά και λόγω εκτεταμένης νοθείας.
Ξέρει κανείς να συμβουλέψει τι να προτιμάμε/αποφεύγουμε; Τόσο από μάρκες όσο και από συγκεκριμένα πρατήρια. Δώστε τα φώτα σας οι ψαγμένοι.
Ξέρει κανείς να συμβουλέψει τι να προτιμάμε/αποφεύγουμε; Τόσο από μάρκες όσο και από συγκεκριμένα πρατήρια. Δώστε τα φώτα σας οι ψαγμένοι.
Re: Πού έχει καλά ντιζελόζουμα;
Κάνε λίγη υπομονή (το πολύ κανα μήνα). Με την ισοπεδωση της Ρωσίας θα γεμίσει ο πλανήτης φυσικό αεριο. Γύρνα το σε αέριο.Allah έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 16:38Για το αυτοκίνητο ρωτάω. Έχει πέσει στην αντίληψή μου η φήμη που κυκλοφορεί ότι το ντίζελ που διατίθεται στα βενζινάδικα είναι ρίσκο λόγω κακής ποιότητας από τη μάνα του, αλλά και λόγω εκτεταμένης νοθείας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Γνωστός μου, ψείρας ταρίφας με μερσεντα που την έχει σα παιδί βαζει πετρέλαιο μόνο ΈΚΟ και μόνο από τα πρατήρια που ανήκουν στην Καλυψώ ΑΕ.Allah έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 16:38Για το αυτοκίνητο ρωτάω. Έχει πέσει στην αντίληψή μου η φήμη που κυκλοφορεί ότι το ντίζελ που διατίθεται στα βενζινάδικα είναι ρίσκο λόγω κακής ποιότητας από τη μάνα του, αλλά και λόγω εκτεταμένης νοθείας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Allah
- Επικοινωνία:
Καλό αυτό, έχω στην περιοχή μου. Στω!Ερμής έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 22:45Γνωστός μου, ψείρας ταρίφας με μερσεντα που την έχει σα παιδί βαζει πετρέλαιο μόνο ΈΚΟ και μόνο από τα πρατήρια που ανήκουν στην Καλυψώ ΑΕ.Allah έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 16:38Για το αυτοκίνητο ρωτάω. Έχει πέσει στην αντίληψή μου η φήμη που κυκλοφορεί ότι το ντίζελ που διατίθεται στα βενζινάδικα είναι ρίσκο λόγω κακής ποιότητας από τη μάνα του, αλλά και λόγω εκτεταμένης νοθείας.
- Allah
- Επικοινωνία:
Ανακάλυψα επίσης και ένα ΒΡ που ανήκει στην Καλυψώ. Λίγο περίεργο μου φαίνεται, νόμιζα ότι η Καλυψώ έχει μόνο ΕΚΟ.
eko και BP εχει η καλυψω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Είναι στρεβλό στην εποχή μας να εμπιστευόμαστε μόνο μια κρατική επιχείρηση. ΝΑ λέμε ιδιωτικό; μακριά θα φας τάπα. Κάτι δεν πάει καλά
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ΕΛΙΝ βάζω το crystal κανένα πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Άσε που μπορεί να κινούμαστε όλοι με πυρηνική ενέργειαUnique έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 16:41Κάνε λίγη υπομονή (το πολύ κανα μήνα). Με την ισοπεδωση της Ρωσίας θα γεμίσει ο πλανήτης φυσικό αεριο. Γύρνα το σε αέριο.Allah έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 16:38Για το αυτοκίνητο ρωτάω. Έχει πέσει στην αντίληψή μου η φήμη που κυκλοφορεί ότι το ντίζελ που διατίθεται στα βενζινάδικα είναι ρίσκο λόγω κακής ποιότητας από τη μάνα του, αλλά και λόγω εκτεταμένης νοθείας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.