Λοιπόν πήρα για λίγο το νέο DS4 Plug in. Μλκς μου το αμαξι ειναι καβλα, πατάει γαματα στο δρόμο και το auto σασμαν του σκάλες ανώτερο από της mercedes.
Citroen C4
Re: Citroen C4
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το λοιπον μιας και το ειχα επι τριημερο.
Πολύ καλο, σε γενικές γραμμές,
τα καλά
μέσα είναι διαστημόπλοιο, πατάει καλά στο δρόμο, τραβάει αρκετά καλά (225 άλογα), πανέμορφο, χώροι, το σασμάν του βελούδινο πολύ καλύτερο του γλε.
Τα μείον
μου έδινε μια αίσθηση οτι ειναι αρκετά βαρύ(και το C4 το έχει αυτο). Κατανάλωση γυρω στα 10-11λ/100 χλμ, αρκετά για υβριδικό αλλά στην Εθνική το ψιλοπάτησα.
Επίσης αυτές οι άπειρες ηλεκτρονικές και βοηθητικές μαλακίτσες που έχει, αρχίζουν να γίνονται λιγάκι φορτικές.
τα καλά
μέσα είναι διαστημόπλοιο, πατάει καλά στο δρόμο, τραβάει αρκετά καλά (225 άλογα), πανέμορφο, χώροι, το σασμάν του βελούδινο πολύ καλύτερο του γλε.
Τα μείον
μου έδινε μια αίσθηση οτι ειναι αρκετά βαρύ(και το C4 το έχει αυτο). Κατανάλωση γυρω στα 10-11λ/100 χλμ, αρκετά για υβριδικό αλλά στην Εθνική το ψιλοπάτησα.
Επίσης αυτές οι άπειρες ηλεκτρονικές και βοηθητικές μαλακίτσες που έχει, αρχίζουν να γίνονται λιγάκι φορτικές.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ισχύει και τα έχουν φέρει δυστυχώς και στις μηχανές.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
10-11 είναι όντως πολύ ψηλά για μέση ειδικά για plugin.Ερμής έγραψε: ↑13 Νοέμ 2023, 14:54Το λοιπον μιας και το ειχα επι τριημερο.
τα καλά
Τα μείον
μου έδινε μια αίσθηση οτι ειναι αρκετά βαρύ(και το C4 το έχει αυτο). Κατανάλωση γυρω στα 10-11λ/100 χλμ, αρκετά για υβριδικό αλλά στην Εθνική το ψιλοπάτησα.SpoilerShowΕπίσης αυτές οι άπειρες ηλεκτρονικές και βοηθητικές μαλακίτσες που έχει, αρχίζουν να γίνονται λιγάκι φορτικές.
όταν λες ψιλοπάτησα; = άφησες το όποιο sport mode και πεντάλ τέρμα;
Δοκίμασες μηπως αυτονομία ως αμιγώς ηλεκτρικό;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-

για αυτό ρωτησα αν το δοκίμασε
δεν δικαιολογείται αλλιώς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Αυτο ξεκιναει απο κανα 45αρι αν δεν κανω λαθος ε;
Ειλικρινα τωρα.
Ποιος ο λογος να μην παει καποιος σε αυτο εδω https://www.gocar.gr/cars/VOLVO/V60/202 ... _AWD_Core/ που ειναι αμαξαρα σε σχεση με το Citroen;
Και μη μου κανενας οτι εχει κανα πεντοχιλιαρο παραπανω γιατι μονο αστειο θα ειναι.
Αυτος που εχει τα 45,εχει και τα 50.
Ειλικρινα τωρα.
Ποιος ο λογος να μην παει καποιος σε αυτο εδω https://www.gocar.gr/cars/VOLVO/V60/202 ... _AWD_Core/ που ειναι αμαξαρα σε σχεση με το Citroen;
Και μη μου κανενας οτι εχει κανα πεντοχιλιαρο παραπανω γιατι μονο αστειο θα ειναι.
Αυτος που εχει τα 45,εχει και τα 50.
Ναι ανάμεσα στα δύο σαφώς και το βολβο υπερέχει κατά κράτος σε αριθμούς. Απλά είναι γκουμουτσα. Στην Αθήνα πάντως βλέπω να κυκλοφορεί συχνά το σιτροεν. Ισως επειδή παίζει πολύ και στα ληζινγκ.
Γω πάντως το αποφάσισα μιας και οι εταιρείες μίσθωσης μου κάνουν Καλές τιμές. Μόνο ληζινγκ και αυτό σε φλεξ στυλ. Και έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δε πληρώνω τέλη, ασφάλειες, συντήρηση συν το ποσό αγοράς.
Γω πάντως το αποφάσισα μιας και οι εταιρείες μίσθωσης μου κάνουν Καλές τιμές. Μόνο ληζινγκ και αυτό σε φλεξ στυλ. Και έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δε πληρώνω τέλη, ασφάλειες, συντήρηση συν το ποσό αγοράς.
-
Σαφώς είναι μεγαλύτερο αλλά και το citroen δεν το παίρνει κανείς για να κυκλοφορεί στο καρακεντρο των μεγαλουπόλεων.
Στα δικά μου μάτια δεν μπαίνουν καν στην ίδια συζήτηση το συγκεκριμένο volvo με το citroen.
Το leasing είναι άλλη ιστορία.
Στα δικά μου μάτια δεν μπαίνουν καν στην ίδια συζήτηση το συγκεκριμένο volvo με το citroen.
Το leasing είναι άλλη ιστορία.
To βολβο δε το έχω οδηγήσει. Απο αριθμούς υπερτερει αν και είναι άλλη κατηγορια. Αν δε το πιασω στα χέρια μου δε μπορώ να ξέρω.