ναι το compass το υβριδικό με τα 240. Μια χαρά. Αυτός ο μήνας δεν ειχε κάτι ιδιαίτερο απο επιλογές.
και φοβάμαι για τον Μάιο που απο ότι είδα μόνο ένα μη ασιατικό υπάρχει και αυτό είναι το countryman
Κατσε να σε περιλαβει ο γιατρος γιατι "περπατας" με Φιατ!
Δοκιμασε και ασιατικο,τι σε πειραζει.
Μηπως θα το παντρευτεις για παντα;
Ας περπατήσω και λίγο με φιατ, ένας μηνας θα είναι. Πάντως μια χαρά είναι στο δρόμο και σε χώρους. και σε κατανάλωση.
Πήγα και ήρθα Λαμία με ένα πενηντάρικο.
Απο ασιατικά παίζει το γιαρις κρος, το χιουντάι κονα, το κια στονικ και το νισαν το τζουκ. Οπότε με ππολύ βαριά καρδιά πολύ πιθανό να έχω μινι
Ας περπατήσω και λίγο με φιατ, ένας μηνας θα είναι. Πάντως μια χαρά είναι στο δρόμο και σε χώρους. και σε κατανάλωση.
Απο ασιατικά παίζει το γιαρις κρος, το χιουντάι κονα, το κια στονικ και το νισαν το τζουκ. Οπότε με ππολύ βαριά καρδιά πολύ πιθανό να έχω μινι
Δεν τα ξέρω καθόλου, ενώ τα Land Rover είναι απλησιαστα.
Πάρε ρε συ το Yaris Cross να μας πεις, γιατί με βλέπω να καταλήγω με αυτό
Ασε τα λαντ ροβερ, για να έχεις ένα σοβαρό της εταιρείας πρέπει ή να έχεις καράβια ή να ξεπλένεις.
Μωρε δε μαρέσει εμφανισιακά ουτε καν, να ηταν το κορόλα το κρος να το σκεφτώ.
Το κομπας δε ξερω τι βγάζει μακροπρόθεσμα(και δε με νοιάζει κιολας, ένα μηνα θα το έχω) αλλά μια χαρά χωρους και και παροχές έχει για την τιμή του. Συν οτι δε καίει.Απο αρνητικά, Αν κρίνω απο το λίγο που το έχω μάλλον το auto σασμαν του δεν ειναι οτι καλύτερο, υπερβολικά απότομο όταν δε το έχεις σειριακό.
εδιτ. με πρόλαβε ο γιατρός
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το LBX είναι plug in ; Γιατί απορρίπτονται αυτά.
Επίσης δεν χω δει την τιμή ακόμα
Οχι, είναι υβριδικό.
Η τιμη παίζει με τον εξοπλισμό. Γενικά συνιστώ καλο εξοπλισμό αλλα αυτα ειναι γουστα
Θα σου ελεγα να το δεις, και μια κουμπάρα μου το σκέφτεται, για τα δρομάκια της Ελλάδας ειναι μια χαρα.
Θα το δω.
Ο,τι κοιτάω (και οι τιμές που έχω αναφέρει εδώ) αφορούν full extra εξοπλισμό.
Aφου ρε ανθρωπε θες ντε καλα ασιατη,τραβα σε κανα Μazda που ειναι αυτοκινηταρες με ολη την σημασια της λεξης.
CX-60 ή αν θες λιγο πιο μικρο το CX-5.
Eξαιρετικα και πανεμορφα.
Δεν ειναι λες και κοιτας αμαξι διασταυρωσης playmol και transformer.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.