1/5/1994
-
Re: 1/5/1994
Ο Θεός κατέβηκε δύο φορές στη Γη
Τη μια οδήγησε μονοθέσιο στη Βραζιλία.
Τα λόγια είναι περιττά.
29 χρόνια μετά το κακό και μοιάζει να έγινε χθες
Τη μια οδήγησε μονοθέσιο στη Βραζιλία.
Τα λόγια είναι περιττά.
29 χρόνια μετά το κακό και μοιάζει να έγινε χθες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πέρασαν 30 χρόνια.
Απο εκείνο το Πασχαλινο τραπέζι του 94 ο 11χρονος τότε εαυτός μου έχει χαράξει στη μνήμη του τη φράση του πατέρα "Σκοτώθηκε ο Σέννα..."
Είπαμε και πέρσι οτι ο θεός κατέβηκε δύο φορές στη Γή, τη μία οδήγησε μονοθέσιο ξεκινώντας απο τη Βραζιλία.
Απο εκείνο το Πασχαλινο τραπέζι του 94 ο 11χρονος τότε εαυτός μου έχει χαράξει στη μνήμη του τη φράση του πατέρα "Σκοτώθηκε ο Σέννα..."
Είπαμε και πέρσι οτι ο θεός κατέβηκε δύο φορές στη Γή, τη μία οδήγησε μονοθέσιο ξεκινώντας απο τη Βραζιλία.
Ε, κλέφτη!

Στο περίπου, η υπογραφή που είχα για πολύ καιρό στο σχωρεμένο, εννοείται ταυτόχρονα με άβαταρ τον Θεό.

Εν τω μεταξύ, το ατύχημα του Μπαριτσέλο το ίδιο καταραμένο τριήμερο, ήταν πολύ πιο ανατριχιαστικό. Τού Άυρτον έμοιαζε πολύ πιο light.
RIP, τεράστιε!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Που παρακολουθουσατε τον αγώνα; Είχατε δορυφορικό πιάτο; Από όσο ξέρω δεν ειχε μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση εκείνος ο αγώναςΕρμής έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:23Πέρασαν κιολας 25 χρόνια από τον άδικο χαμό του καλύτερου των καλύτερων.
Θυμάμαι ήταν Πάσχα τότε όταν πατέρας, θείος και εγω σε ηλικια μολις 11 χρονων να παρακολουθούμε το γκραν πρι της Ιμολα.
Σα και τώρα θυμάμαι τη σύγκρουση της Williams στην καταραμένη στροφή Ταμπουρελο με περίπου 300χλμ/ω.
Δε θυμάμαι ποιος από τους δύο είπε με τη μια "σκοτώθηκε, σκοτώθηκε ο Σεννα".
Όλη την εβδομάδα που ακολούθησε θυμάμαι αφιερώματα επί αφιερωμάτων και τη Βραζιλία να πέφτει σε βαρύ εθνικό πένθος.
Σημερα 25 χρόνια μετά Ζει.
Ήταν είναι και θα ειναι ο μεγαλύτερος θρύλος στην ιστορία του παγκόσμιου μηχανοκίνητου και όχι μόνο, αθλητισμού.
Σε ευχαριστούμε. Ζεις και θα ζεις για πάντα.
[img]https://i.postimg.cc/Kz4gpGzZ/53-a ... .jpg[/img]
Όλοι γνωρίζουμε το μυθικό γύρο στο Μονακό του 88 η την υπερανθρωπη προσπάθεια της νίκης στο ιντερλαγκος αλλά για εμένα αυτό που δείχνει το ποιος ήταν ο Θεός είναι στο νο14. Έχεις απέναντι σου το πλέον dominant car στην ιστορία της F1 με ένα αμασητο Μανσελ πίσω από το τιμόνι και πάλι νικάς, αυτό δε θα μπορούσε να το κάνει ΚΑΝΕΙΣ εκτός του Θεού.
Ούτε που θυμάμαι. Δορυφορική είχαμε από παλιά η αλήθεια είναι, για να βλέπει η μάνα τα RAI.Citroenakias έγραψε: ↑11 Μάιος 2024, 10:49Που παρακολουθουσατε τον αγώνα; Είχατε δορυφορικό πιάτο; Από όσο ξέρω δεν ειχε μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση εκείνος ο αγώναςΕρμής έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:23Πέρασαν κιολας 25 χρόνια από τον άδικο χαμό του καλύτερου των καλύτερων.
Θυμάμαι ήταν Πάσχα τότε όταν πατέρας, θείος και εγω σε ηλικια μολις 11 χρονων να παρακολουθούμε το γκραν πρι της Ιμολα.
Σα και τώρα θυμάμαι τη σύγκρουση της Williams στην καταραμένη στροφή Ταμπουρελο με περίπου 300χλμ/ω.
Δε θυμάμαι ποιος από τους δύο είπε με τη μια "σκοτώθηκε, σκοτώθηκε ο Σεννα".
Όλη την εβδομάδα που ακολούθησε θυμάμαι αφιερώματα επί αφιερωμάτων και τη Βραζιλία να πέφτει σε βαρύ εθνικό πένθος.
Σημερα 25 χρόνια μετά Ζει.
Ήταν είναι και θα ειναι ο μεγαλύτερος θρύλος στην ιστορία του παγκόσμιου μηχανοκίνητου και όχι μόνο, αθλητισμού.
Σε ευχαριστούμε. Ζεις και θα ζεις για πάντα.
[img]https://i.postimg.cc/Kz4gpGzZ/53-a ... .jpg[/img]