Προτασεις για νεο αυτοκινητο

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Προτασεις για νεο αυτοκινητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Ιουν 2022, 11:02

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιουν 2022, 10:56
Ερμής έγραψε:
02 Ιουν 2022, 10:14

Ένα μέλος που παλεύω να ξαναγυρίσει εδώ και ειναι ο απόλυτος ειδήμονας στα του αυτοκινήτου, μου ειχε πει πως τα αυτοκίνητα που βλέπεις να κυκλοφορουν πολύ είναι και αυτό που πρέπει να πάρεις. Αυτά που δε πολυκυκλοφορουν μη τα ζηλεύεις.
Κοίταξε αν είναι να ζηλέψω κάποιο suvοειδες να ζηλέψω τη στελβιο που είναι και ναραμου :oops:
Ναι ευχαριστώ πολύ αν ειναι να πληρώσεις τα διπλάσια και βάλε.
Και εγώ δεν είμαι σουβας πάντως, δε το έχω. Αυτο που έχω κλείσει για test drive οταν έρθει Ελλάδα είναι το DS4 hybrid
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιουν 2022, 11:45

Gherschaagk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 10:17

Δλδ να ζηλέψω το Yaris;
ναι, φυσικα. για αυτο που καλειται να κανει, ειναι κορυφαιο.

πλεον, δεν υπαρχουν καλα και κακα αυτοκινητα. τα οποια λαθη γινονται, γινονται επειδη οι αγοραστες δεν ταιριαζουν ακριβως αυτα που θελουν με αυτα που προσφερει το καθε αυτοκινητο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 02 Ιουν 2022, 11:52

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιουν 2022, 11:45

πλεον, δεν υπαρχουν καλα και κακα αυτοκινητα. τα οποια λαθη γινονται, γινονται επειδη οι αγοραστες δεν ταιριαζουν ακριβως αυτα που θελουν με αυτα που προσφερει το καθε αυτοκινητο.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 02 Ιουν 2022, 11:54

Το γιαρις φυσικά είναι μια χαρά αμάξι, αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι καλύτερο από τον ανταγωνισμό; Γιατί είναι καλύτερο από το φιέστα, το 208, το i20, το c3 ή το dacia sandero? :smt017

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:12

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιουν 2022, 09:39
Volk έγραψε:
01 Ιουν 2022, 15:39
Αν εχεις τη δυνατοτητα, παρτο καινουριο!
:+1:

Αυτά έτσι κ αλλιώς μεταχειρισμένα τα δίνουν όσο καινούργια σχεδόν.

Επί του θέματος, ομορφουλι το 2008 για suv αλλά πολύ σούπα. Άσε που σαν κατηγορία συνολικά δεν έχουν προσωπικότητα. Εγώ θα έπαιρνα ένα φοκους που είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα πρακτικά από αυτά τα ψευτοσουβ
Για ποιο φοκους μιλας; Με τι κινητηρα;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:17

Ερμής έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Volk έγραψε:
01 Ιουν 2022, 15:39
Αν εχεις τη δυνατοτητα, παρτο καινουριο!

Επί του θέματος, ομορφουλι το 2008 για suv αλλά πολύ σούπα. Άσε που σαν κατηγορία συνολικά δεν έχουν προσωπικότητα. Εγώ θα έπαιρνα ένα φοκους που είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα πρακτικά από αυτά τα ψευτοσουβ
Ένα μέλος που παλεύω να ξαναγυρίσει εδώ και ειναι ο απόλυτος ειδήμονας στα του αυτοκινήτου, μου ειχε πει πως τα αυτοκίνητα που βλέπεις να κυκλοφορουν πολύ είναι και αυτό που πρέπει να πάρεις. Αυτά που δε πολυκυκλοφορουν μη τα ζηλεύεις.

Διαβασε το παρακατω και μετα μιλα και με 10-15 οδηγους οδικης βοηθειας που κουβαλανε ολη μερα καθε μερα αυτοκινητα.

Ετσι για τη περιεργεια του να διαπιστωσεις αν παιζει αυτο που γραφουν εδω οι ανθρωποι.

"Μετά από 4.000 επώνυμες αναφορές, ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 5ης φάσης του Autocheck, της μεγάλης έρευνας του AutoΤρίτη στην οποία οι ιδιοκτήτες αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των αυτοκινήτων τους, δίνοντας σε όλους εσάς πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες."

https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 158219.asp

Εικόνα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 02 Ιουν 2022, 12:19

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:12

Για ποιο φοκους μιλας; Με τι κινητηρα;
Δε θέλω να κάνω διαφήμιση σε καμία εταιρεία, περισσότερο το είπα σαν εναλλακτική σε ένα τέτοιο σουβ. Δε νομίζω ότι ένα 2008-3008 κάνει κάτι παραπάνω από ένα φοκους, ίσα ίσα. Υπάρχουν κ άλλες εναλλακτικές (η κατηγορία έχει αρκετά καλά αμάξια, τα οποία είναι συνήθως καλύτερα σε όλα από τα αντίστοιχα σουβ της εταιρείας). Της Φορντ οι κινητήρες βενζίνης είναι δοκιμασμενοι πρακτικα εδώ και χρόνια στα φοκους και φιέστα, κ αυτούς θα επέλεγα. Τους ντίζελ δεν τους ξέρω, δεν έχω άποψη.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 02 Ιουν 2022, 12:22

ακομα μα μας πει budget ο NORWAY.
Γενικα παντως τωρα παρε καινουριο και κατι αξιοπιστο να κρατησει μεχρι το 2035 που θα το πεταξεις λογω ηλεκτροκινησης.
Να παρεις μεταχειρισμνο που μετα απο λιγο θ αβγαζει προβληματακαι θα πρεπει να ξαναδινεις λεφτα για αλλο με την βενζινη λιγο πριν καταργηθει, δεν λεει.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 02 Ιουν 2022, 12:23

Το ήξερα ότι η vw θα ήταν τελευταία, μεγάλος μπελάς το γκολφ που είχε η γυναίκα μου, δεν ξέρω αν βελτιώθηκαν καθόλου

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Ιουν 2022, 12:25

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:17
Ερμής έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:

Διαβασε το παρακατω και μετα μιλα και με 10-15 οδηγους οδικης βοηθειας που κουβαλανε ολη μερα καθε μερα αυτοκινητα.

Ετσι για τη περιεργεια του να διαπιστωσεις αν παιζει αυτο που γραφουν εδω οι ανθρωποι.

"Μετά από 4.000 επώνυμες αναφορές, ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 5ης φάσης του Autocheck, της μεγάλης έρευνας του AutoΤρίτη στην οποία οι ιδιοκτήτες αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των αυτοκινήτων τους, δίνοντας σε όλους εσάς πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες."

https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 158219.asp

Εικόνα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αυτον που εννοώ και τον ξέρουν εδώ είναι ανώτατος μηχανικός σε υπεραυτοκίνητα, βαθης γνώστης του αντικειμένου, όχι ο μπαρμπαμητσος ο μαστορας, μακάρι να ηταν εδώ και αν δε βαριόταν να μας τα ξαναεξηγήσει ομορφα.
btw οι οδηγοί οδικής λένε μακρυά απο βαγκίτες, οι γάλλοι και οι ιταλοί έχουν ανεβάσει επίπεδο και οι κορεάτες δε χαλάνε.
Γνωστα πράγματα. Όπως είχε πει και ο Τσιλ δε ζω στις στέπες της Μογγολιας να με νοιάζει να βγάλω 20 χρόνια χωρίς συνεργείο. Αρκεί να μη μένει καθε τρις και λίγο οπως οι βαγκιτες

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:38

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:23
Το ήξερα ότι η vw θα ήταν τελευταία, μεγάλος μπελάς το γκολφ που είχε η γυναίκα μου, δεν ξέρω αν βελτιώθηκαν καθόλου
Ως οικογενεια, απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, ολοι ειχαν μια αγαπη, εναν ερωτα αγιατρευτο με τα Γερμανικα αυτοκινητα.

Ο πατερας, μια ζωη mercedes, η μανα μια ζωη bmw, mercedes και vw. Η αδερφη, τρελαμενη με τα audi. Ο αδερφος, mercedes bmw, συνεχεια!

Σε ολα αυτα τα χρονια, εχουν περασει απο τα χερια των μελων της οικογενειας (ακομα περνανε, ακομα αγοραζουν :lol::lol::lol: ) πανω απο 25 αυτοκινητα ολων αυτων των εταιριων.

Ο πατερας-αδερφος, ειχαν κανει και ακομα διατηρουν φιλικες σχεσεις με τα μαστορια στις αντιπροσωπειες, οπου τρεχουν συχνα τοσο τα δικα τους οσο και της μανας και της αδερφης (μονο να οδηγουν-βαζουν βενζινη γνωριζουν).

Εως και τα 30 μου, ημουν και εγω κολλημενος με αυτα. Ενω εβλεπα οτι τρεχουμε συνεχεια να δουμε το χ λαμπακι και τη χ ενδειξη και το χ προβλημα και το γδυσιμο στο σερβις (με το καλημερα ταριφα ακονιζουν το τσεκουρι καλως τον μαλακα τον αιμοδοτη σου στελνουν και προσωπικη καρτα για τα χρονια πολλα στην ονομαστικη σου εορτη) συνεχιζα να αγοραζω αποκλειστικα και μονο Γερμανικα αμαξια.

Καποια στιγμη, συνεχισα σε αυτο αλλα ξεκινησα να δοκιμαζω και Ιαπωνικα και Κορεατικα.

Τελος, αυτο ηταν. Συντομα διαπιστωσα το χασμα! Στα παντα! Αν θες να τα χωσεις, εχουν να σου δωσουν καλυτερα εργαλεια. Αν θες απλα να εχεις ενα αμαξι για την οικογενεια που να μην ζηταει συνεχεια, εχουν να σου δωσουν εργαλεια.

Οτι καυλωνεις, εχουν τις καυλωτικες λυσεις για καθε καυλα σου.

Ενας μισθωτος που ο ανθρωπος δεν δυναται να τον κανουν μεροκαματο τα μαστορια και θελει να παρει κατι που θα κανει τη δουλεια του αξιοπρεπως και θα μπορει να το υποστηριξει, Κορεα και Ιαπωνια ειναι τα μονα που πρεπει να επιλεξει! Με αυτη τη σειρα!

Και ο καυλωμενος που θελει να χωσει μαρουλι και να βγαλει καυλες, εχουν και για αυτον, απλα αλλαζει η σειρα. Αυτος εχει ως επιλογες Ιαπωνια και Κορεα! Με αυτη τη σειρα!

Τωρα, αυτος που θελει να προβληθει ως κατι ή προσπαθει να βγαλει γκομενα με το αμαξι, εχει απειρες επιλογες, ξερουν αυτοι. Το κακο για αυτους, ειναι οτι ξερουν και οι γκομενες τι παιζει! :lol::lol::lol::lol:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Ιουν 2022, 12:49

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:38

Και ο καυλωμενος που θελει να χωσει μαρουλι και να βγαλει καυλες, εχουν και για αυτον, απλα αλλαζει η σειρα. Αυτος εχει ως επιλογες Ιαπωνια και Κορεα! Με αυτη τη σειρα!
εξαρταται πόσο μαρούλι είναι διατεθειμένος να χώσει.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:54

Δωστε ενταση στα ηχεια!

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:55

Ερμής έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:49
Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:38

εξαρταται πόσο μαρούλι είναι διατεθειμένος να χώσει.
Οσα και να θελει να χωσει, εχουν λυσεις οι τυποι να του δωσουν ωστε το χαμογελο του να μην χαθει ποτε και η πετροκαυλιαση του να ειναι παντα ενεργη και σε υψηλα επιπεδα!

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:57

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών