Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 12:42

Νon4me έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:37
οταν θες να στριψεις γυρνας κεφαλι να δεις πισω η εχεις βαλει καθρεπτες στα μανικια ?
εγω ή γενικά; Εγω δεν εχω πρστασίες οπότε δεν εχω καπου να βαλω καυθεπτες κλπ, δεν εχω κρανος οπότε ακουω καλυτερα, και γυρνάω φυσικά, μετα απο χρόνια εχεις ελευθερία κινήσεων, αλλα ειμαι ταλιμπαν ειπαμε. Αλλα για νησί λεμε για τον ασέβαστο, οχι για εσένα οκ; εσυ δεν κανει.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Απρ 2025, 12:42

Άλματα από βράχους κλπ εννοείται ότι δεν έχω κάνει ποτέ, ούτε μπορώ.

Άλμα τέτοιες διαδρομές αρκετές.
https://youtube.com/shorts/k3Wh4Tx0GgU? ... P0p3huicSW

Ενίοτε με τρελες σαβούρες. Μετε την πρώτη φορά πήρα και εξοπλισμό.

Εν τέλει αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα με την καμία όσο αν και μου ανεβαζε αδρεναλίνη. Βασικά ειδικά γιαυτό.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 15 Απρ 2025, 12:44

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:42
Νon4me έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:37
οταν θες να στριψεις γυρνας κεφαλι να δεις πισω η εχεις βαλει καθρεπτες στα μανικια ?
εγω ή γενικά; Εγω δεν εχω πρστασίες οπότε δεν εχω καπου να βαλω καυθεπτες κλπ, δεν εχω κρανος οπότε ακουω καλυτερα, και γυρνάω φυσικά, μετα απο χρόνια εχεις ελευθερία κινήσεων, αλλα ειμαι ταλιμπαν ειπαμε. Αλλα για νησί λεμε για τον ασέβαστο, οχι για εσένα οκ; εσυ δεν κανει.
εισαι σκληρο καριολι . για φλας δειχνεις με το χερι οπως παλια στην αγρια δυση ?

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 12:44

κανουνε και αγώνες στυλ φ1 με μονόκυκλα, σε 4-5 χ΄ρονια νομιζω θα ειναι καλο σπορ θα το δειτε καπου ολοι, μεγαλώνει. Πλάκα θα ειχε αλήθεια να μαθετε, γιατι αν δεν τα σταματησουν, θα γινουν το πρώτο cyborg εξαρτημα, χωρίς να κόψουμε και τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Απρ 2025, 12:47

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:44
κανουνε και αγώνες στυλ φ1 με μονόκυκλα, σε 4-5 χ΄ρονια νομιζω θα ειναι καλο σπορ θα το δειτε καπου ολοι, μεγαλώνει. Πλάκα θα ειχε αλήθεια να μαθετε, γιατι αν δεν τα σταματησουν, θα γινουν το πρώτο cyborg εξαρτημα, χωρίς να κόψουμε και τίποτα.
Είχες όνειρο να γίνεις ο Gizmoduck;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 12:49

μαγκνετο μοιαζει αν κατι, αλλα ηταν αργός ο μαγκνετο.

τεσπα αμφιταλαντεύομαι τρομερά, δεν εχεετ καταλαβει ποσο απιστευτα ειναι, αλλα δεν ξερω αν πρέπει ολοι, θελει συνεση σίγουρα για την ωρα ακομα. Αν ειναι να μετραμε πουλια και εκει, θα μας τα κόψει.

Εικόνα
https://www.barbermuseum.org/barber-mot ... -the-park/

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 15 Απρ 2025, 12:54

Πασιφάη έγραψε:
15 Απρ 2025, 09:23
Ασέβαστος έγραψε:
15 Απρ 2025, 08:41
οσοι δεν ειδατε σε ποια κατηγορια ειναι το τοπικ, και φαγατε το κλικμπειτ, καλα να παθετε. :003:

λοιπον, ετοιμαζομαι να φυγω σεζον. θα παρω το αυτοκινητο, αλλα θελω και κατι διτροχο, για ευκολια, παρκινκ, μποτιλιαρισματα κλπ.

η στρειτ λυση, ειναι να παρω την αντρικη ματοτσικλετα μου. υπαρχει ενα προβλημα λοτζιστικς ομως. πρεπει να παω με αυτοκινητο μεχρι το σπιτι, απο κει ταξι για το λιμανι, πλοιο, λεοφωρειο για πατρα, και επιστροφη με τη μοτο, και ξανα παρομοια ταλαιπωρια τον οκτωβρη. χωρια τα εξοδα.

κανω τη σκεψη λοιπον, να επενδυσω αυτα που θα γλυτωσω, σε καποιο αδελφιστικο ηλεκτρικο μεσο, χωρις να με νοιαζει να με χαζευουν, 50 χρονω μπαρμπα πανω σε πατινι ας πουμε. αυτα που θελω, ειναι τα εξης.

ευκολια μεταφορας. να μπαινει σε πορτμπαγκαζ, εστω σε σχαρα ποδηλατων.

αυτονομια καμμια 30ριαχλμ, στην πραξη δε θα χρειαστει ουτε τα μισα.

να ανεβαινει σοβαρες ανηφορες.

φτηνο. να μην το κλαψω αμα το κλεψουν, η αμα τελικα δε βολεψει και καταληξει στο υπογειο να μαζευει σκονη. κανα 500αρικο καλα ειναι, αντε μεχρι τα διπλα για κατι που τσεκαρει ολα τα κουτακια, δε με χαλαει και μεταχειρισμενο.

σκεφτομαι πατινια, foldable bikes, εχω και ενα τιμιο ποδηλατο που θα μπορουσα να του βαλω κιτ ηλεκτροκινησης, μονοροδα, οτι αλλο. :102:

εχετε χρησιμοποιησει καμμια τετοια μαλακια; εχετε αποψη;
Ηλεκτρικό πατίνι μην πάρεις, διότι και μεταχειρισμένο να βρεις, κοστίζει γύρω στα 350 με 400 κατοστάρικα το λιγότερο. Για μονόροδο, ούτε λόγος. Είναι πανάκριβο. Πατεντάρισε καλλίτερα το ποδηλατάκι σου.
Εσύ να δω πότε θα αξιωθείς να το παίξεις καλτίλα με το NSU..
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Απρ 2025, 12:55

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:49
μαγκνετο μοιαζει αν κατι, αλλα ηταν αργός ο μαγκνετο.

τεσπα αμφιταλαντεύομαι τρομερά, δεν εχεετ καταλαβει ποσο απιστευτα ειναι, αλλα δεν ξερω αν πρέπει ολοι, θελει συνεση σίγουρα για την ωρα ακομα. Αν ειναι να μετραμε πουλια και εκει, θα μας τα κόψει.
Ρε είναι απίστευτα. Ειδικά αν έχεις καταφέρει να τα κάνεις προέκτασή σου.

Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για πολλούς λόγους.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 12:58

Otto Weininger έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:55
σου απαντάω, δεν ειναι, οχι πλέον, οι σωστές μαρκες ειναι αξιόπιστες, περάσαμε μαξιλαράκι. Κατα τα αλλα, ειναι θέμα ικανότητας, και οκ ναι τωρα για εσένα, ειναι θανατος, σε 2 χρόνια αν εδεινες συνεση, θα ηταν σαν να περπατάς, αρκει να μην ησουν στην κίνηση της αθήνας κλπ, αυτο ειναι αλλο κομμάτι.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Απρ 2025, 13:04

Ασέβαστος έγραψε:
15 Απρ 2025, 08:41
οσοι δεν ειδατε σε ποια κατηγορια ειναι το τοπικ, και φαγατε το κλικμπειτ, καλα να παθετε. :003:

λοιπον, ετοιμαζομαι να φυγω σεζον. θα παρω το αυτοκινητο, αλλα θελω και κατι διτροχο, για ευκολια, παρκινκ, μποτιλιαρισματα κλπ.

η στρειτ λυση, ειναι να παρω την αντρικη ματοτσικλετα μου. υπαρχει ενα προβλημα λοτζιστικς ομως. πρεπει να παω με αυτοκινητο μεχρι το σπιτι, απο κει ταξι για το λιμανι, πλοιο, λεοφωρειο για πατρα, και επιστροφη με τη μοτο, και ξανα παρομοια ταλαιπωρια τον οκτωβρη. χωρια τα εξοδα.

κανω τη σκεψη λοιπον, να επενδυσω αυτα που θα γλυτωσω, σε καποιο αδελφιστικο ηλεκτρικο μεσο, χωρις να με νοιαζει να με χαζευουν, 50 χρονω μπαρμπα πανω σε πατινι ας πουμε. αυτα που θελω, ειναι τα εξης.

ευκολια μεταφορας. να μπαινει σε πορτμπαγκαζ, εστω σε σχαρα ποδηλατων.

αυτονομια καμμια 30ριαχλμ, στην πραξη δε θα χρειαστει ουτε τα μισα.

να ανεβαινει σοβαρες ανηφορες.

φτηνο. να μην το κλαψω αμα το κλεψουν, η αμα τελικα δε βολεψει και καταληξει στο υπογειο να μαζευει σκονη. κανα 500αρικο καλα ειναι, αντε μεχρι τα διπλα για κατι που τσεκαρει ολα τα κουτακια, δε με χαλαει και μεταχειρισμενο.

σκεφτομαι πατινια, foldable bikes, εχω και ενα τιμιο ποδηλατο που θα μπορουσα να του βαλω κιτ ηλεκτροκινησης, μονοροδα, οτι αλλο. :102:

εχετε χρησιμοποιησει καμμια τετοια μαλακια; εχετε αποψη;
Με μια φορά δε γίνεσαι.
Το πρόβλημα είναι μη θες και τρίτη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 15 Απρ 2025, 13:05

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:58
Otto Weininger έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:55
σου απαντάω, δεν ειναι, οχι πλέον, οι σωστές μαρκες ειναι αξιόπιστες, περάσαμε μαξιλαράκι. Κατα τα αλλα, ειναι θέμα ικανότητας, και οκ ναι τωρα για εσένα, ειναι θανατος, σε 2 χρόνια αν εδεινες συνεση, θα ηταν σαν να περπατάς, αρκει να μην ησουν στην κίνηση της αθήνας κλπ, αυτο ειναι αλλο κομμάτι.
ποσα χιλιομετρα πιανει αυτο που εχεις σε ευθεια ?

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Απρ 2025, 13:12

Νon4me έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:05
ποσα χιλιομετρα πιανει αυτο που εχεις σε ευθεια ?
δεν απαντω σε ερωτήσεις που μοιαζουν καγκουρικες. Αρκετά παντως να ακολουθώ αν θέλω την κίνηση, αλλα δεν παω στην κίνηση, ειμαι και οδηγός αυτοκίνητου δεκαετίες, μονόκυκλα παπακια σκουτεράκια και αλλα κουνούπια που κανουν ζικ ζακ στον δρόμο ξερω οτι προκαλούν εκνευρισμό. Εγω μαζευω χαμόγελα, ζω σε ενα σύμπαν πολυ ευγενικό οταν εχω το μονόκυκλο. Τεσπα, για τον ασεβαστο, που θα κωλαβαράει τα απογευματα στο νησί, μπορει να ειχε πλακα να το μαθει, οχι γενικα να το παρει καποιος να κανει βολτες στην αθήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Απρ 2025, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Απρ 2025, 13:13

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:22
ο ασεβαστος ναι ειναι σοβαρό παιδί νομιζω,
δεν ειπαμε να μη βριζουμε; :011:

:003:

αντε, καλα, στη χαριζω επειδη ειπες "παιδι". αμα ελεγες σοβαρος ανθρωπος θα σε ξεχεζα. :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 15 Απρ 2025, 13:14

enaon έγραψε:
15 Απρ 2025, 13:12

δεν απαντω σε ερωτήσεις που μοιαζουν καγκουρικες.
ρωτησα αν μπορεις να κινηθεις αξιοπρεπως βρε εμμονικε ψεκα . αν πηγαινει πχ 30 οχι . αν φτανει 60 ναι .

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Απρ 2025, 13:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Απρ 2025, 12:27
Ασέβαστος έγραψε:
15 Απρ 2025, 11:31
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Απρ 2025, 11:24
Εγώ δεν κατάλαβα αν το κυρίως ερώτημα του Ασέβαστου αφορά στο προφίλ του δίκυκλου (τιμή, πρακτικότητα, μηχανισμός) ή το δικό του κοινωνικό προφίλ.

Τείνω προς το δεύτερο και δεν νομίζω να παίξει θέμα μ' αυτό. Ουδείς θ' ασχοληθεί. Σε τουριστικό νησί θα περάσει το εξάμηνο και όχι στο απάτητο χωριό του Αινειάν. :P
το πρακτικο με ενδιαφερει.

το κοινωνικο το προσθεσα για να κανουμε και πλακα, δε μπορω να μιλω σοβαρα στο πχορουμ, δε μου βγαινει. :102:
Αν σ' ενδιαφέρει το πρακτικό, ποιο είναι το πρόβλημα να αναλάβει κάποιος φίλος τη μεταφορά της αντρικής μοτοσυκλέτας σου; Είτε στο λιμάνι είτε στο νησί.
δηλαδη την αγγαρεια για να την γλυτωσω εγω να τη φορτωσω σε αλλον; δεν ειμαι τετοιος, αν ειναι μπορω και μονος μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών