εγω ή γενικά; Εγω δεν εχω πρστασίες οπότε δεν εχω καπου να βαλω καυθεπτες κλπ, δεν εχω κρανος οπότε ακουω καλυτερα, και γυρνάω φυσικά, μετα απο χρόνια εχεις ελευθερία κινήσεων, αλλα ειμαι ταλιμπαν ειπαμε. Αλλα για νησί λεμε για τον ασέβαστο, οχι για εσένα οκ; εσυ δεν κανει.
Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
Re: Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
- Otto Weininger
Άλματα από βράχους κλπ εννοείται ότι δεν έχω κάνει ποτέ, ούτε μπορώ.
Άλμα τέτοιες διαδρομές αρκετές.
https://youtube.com/shorts/k3Wh4Tx0GgU? ... P0p3huicSW
Ενίοτε με τρελες σαβούρες. Μετε την πρώτη φορά πήρα και εξοπλισμό.
Εν τέλει αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα με την καμία όσο αν και μου ανεβαζε αδρεναλίνη. Βασικά ειδικά γιαυτό.
Άλμα τέτοιες διαδρομές αρκετές.
https://youtube.com/shorts/k3Wh4Tx0GgU? ... P0p3huicSW
Ενίοτε με τρελες σαβούρες. Μετε την πρώτη φορά πήρα και εξοπλισμό.
Εν τέλει αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα με την καμία όσο αν και μου ανεβαζε αδρεναλίνη. Βασικά ειδικά γιαυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
εισαι σκληρο καριολι . για φλας δειχνεις με το χερι οπως παλια στην αγρια δυση ?enaon έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:42εγω ή γενικά; Εγω δεν εχω πρστασίες οπότε δεν εχω καπου να βαλω καυθεπτες κλπ, δεν εχω κρανος οπότε ακουω καλυτερα, και γυρνάω φυσικά, μετα απο χρόνια εχεις ελευθερία κινήσεων, αλλα ειμαι ταλιμπαν ειπαμε. Αλλα για νησί λεμε για τον ασέβαστο, οχι για εσένα οκ; εσυ δεν κανει.
κανουνε και αγώνες στυλ φ1 με μονόκυκλα, σε 4-5 χ΄ρονια νομιζω θα ειναι καλο σπορ θα το δειτε καπου ολοι, μεγαλώνει. Πλάκα θα ειχε αλήθεια να μαθετε, γιατι αν δεν τα σταματησουν, θα γινουν το πρώτο cyborg εξαρτημα, χωρίς να κόψουμε και τίποτα.
- Otto Weininger
Είχες όνειρο να γίνεις ο Gizmoduck;
μαγκνετο μοιαζει αν κατι, αλλα ηταν αργός ο μαγκνετο.
τεσπα αμφιταλαντεύομαι τρομερά, δεν εχεετ καταλαβει ποσο απιστευτα ειναι, αλλα δεν ξερω αν πρέπει ολοι, θελει συνεση σίγουρα για την ωρα ακομα. Αν ειναι να μετραμε πουλια και εκει, θα μας τα κόψει.

https://www.barbermuseum.org/barber-mot ... -the-park/
τεσπα αμφιταλαντεύομαι τρομερά, δεν εχεετ καταλαβει ποσο απιστευτα ειναι, αλλα δεν ξερω αν πρέπει ολοι, θελει συνεση σίγουρα για την ωρα ακομα. Αν ειναι να μετραμε πουλια και εκει, θα μας τα κόψει.

https://www.barbermuseum.org/barber-mot ... -the-park/
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσύ να δω πότε θα αξιωθείς να το παίξεις καλτίλα με το NSU..Πασιφάη έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 09:23Ηλεκτρικό πατίνι μην πάρεις, διότι και μεταχειρισμένο να βρεις, κοστίζει γύρω στα 350 με 400 κατοστάρικα το λιγότερο. Για μονόροδο, ούτε λόγος. Είναι πανάκριβο. Πατεντάρισε καλλίτερα το ποδηλατάκι σου.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 08:41οσοι δεν ειδατε σε ποια κατηγορια ειναι το τοπικ, και φαγατε το κλικμπειτ, καλα να παθετε.
λοιπον, ετοιμαζομαι να φυγω σεζον. θα παρω το αυτοκινητο, αλλα θελω και κατι διτροχο, για ευκολια, παρκινκ, μποτιλιαρισματα κλπ.
η στρειτ λυση, ειναι να παρω την αντρικη ματοτσικλετα μου. υπαρχει ενα προβλημα λοτζιστικς ομως. πρεπει να παω με αυτοκινητο μεχρι το σπιτι, απο κει ταξι για το λιμανι, πλοιο, λεοφωρειο για πατρα, και επιστροφη με τη μοτο, και ξανα παρομοια ταλαιπωρια τον οκτωβρη. χωρια τα εξοδα.
κανω τη σκεψη λοιπον, να επενδυσω αυτα που θα γλυτωσω, σε καποιο αδελφιστικο ηλεκτρικο μεσο, χωρις να με νοιαζει να με χαζευουν, 50 χρονω μπαρμπα πανω σε πατινι ας πουμε. αυτα που θελω, ειναι τα εξης.
ευκολια μεταφορας. να μπαινει σε πορτμπαγκαζ, εστω σε σχαρα ποδηλατων.
αυτονομια καμμια 30ριαχλμ, στην πραξη δε θα χρειαστει ουτε τα μισα.
να ανεβαινει σοβαρες ανηφορες.
φτηνο. να μην το κλαψω αμα το κλεψουν, η αμα τελικα δε βολεψει και καταληξει στο υπογειο να μαζευει σκονη. κανα 500αρικο καλα ειναι, αντε μεχρι τα διπλα για κατι που τσεκαρει ολα τα κουτακια, δε με χαλαει και μεταχειρισμενο.
σκεφτομαι πατινια, foldable bikes, εχω και ενα τιμιο ποδηλατο που θα μπορουσα να του βαλω κιτ ηλεκτροκινησης, μονοροδα, οτι αλλο.
εχετε χρησιμοποιησει καμμια τετοια μαλακια; εχετε αποψη;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Otto Weininger
Ρε είναι απίστευτα. Ειδικά αν έχεις καταφέρει να τα κάνεις προέκτασή σου.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για πολλούς λόγους.
σου απαντάω, δεν ειναι, οχι πλέον, οι σωστές μαρκες ειναι αξιόπιστες, περάσαμε μαξιλαράκι. Κατα τα αλλα, ειναι θέμα ικανότητας, και οκ ναι τωρα για εσένα, ειναι θανατος, σε 2 χρόνια αν εδεινες συνεση, θα ηταν σαν να περπατάς, αρκει να μην ησουν στην κίνηση της αθήνας κλπ, αυτο ειναι αλλο κομμάτι.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:55Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για πολλούς λόγους.
Με μια φορά δε γίνεσαι.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 08:41οσοι δεν ειδατε σε ποια κατηγορια ειναι το τοπικ, και φαγατε το κλικμπειτ, καλα να παθετε.
λοιπον, ετοιμαζομαι να φυγω σεζον. θα παρω το αυτοκινητο, αλλα θελω και κατι διτροχο, για ευκολια, παρκινκ, μποτιλιαρισματα κλπ.
η στρειτ λυση, ειναι να παρω την αντρικη ματοτσικλετα μου. υπαρχει ενα προβλημα λοτζιστικς ομως. πρεπει να παω με αυτοκινητο μεχρι το σπιτι, απο κει ταξι για το λιμανι, πλοιο, λεοφωρειο για πατρα, και επιστροφη με τη μοτο, και ξανα παρομοια ταλαιπωρια τον οκτωβρη. χωρια τα εξοδα.
κανω τη σκεψη λοιπον, να επενδυσω αυτα που θα γλυτωσω, σε καποιο αδελφιστικο ηλεκτρικο μεσο, χωρις να με νοιαζει να με χαζευουν, 50 χρονω μπαρμπα πανω σε πατινι ας πουμε. αυτα που θελω, ειναι τα εξης.
ευκολια μεταφορας. να μπαινει σε πορτμπαγκαζ, εστω σε σχαρα ποδηλατων.
αυτονομια καμμια 30ριαχλμ, στην πραξη δε θα χρειαστει ουτε τα μισα.
να ανεβαινει σοβαρες ανηφορες.
φτηνο. να μην το κλαψω αμα το κλεψουν, η αμα τελικα δε βολεψει και καταληξει στο υπογειο να μαζευει σκονη. κανα 500αρικο καλα ειναι, αντε μεχρι τα διπλα για κατι που τσεκαρει ολα τα κουτακια, δε με χαλαει και μεταχειρισμενο.
σκεφτομαι πατινια, foldable bikes, εχω και ενα τιμιο ποδηλατο που θα μπορουσα να του βαλω κιτ ηλεκτροκινησης, μονοροδα, οτι αλλο.
εχετε χρησιμοποιησει καμμια τετοια μαλακια; εχετε αποψη;
Το πρόβλημα είναι μη θες και τρίτη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ποσα χιλιομετρα πιανει αυτο που εχεις σε ευθεια ?enaon έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:58σου απαντάω, δεν ειναι, οχι πλέον, οι σωστές μαρκες ειναι αξιόπιστες, περάσαμε μαξιλαράκι. Κατα τα αλλα, ειναι θέμα ικανότητας, και οκ ναι τωρα για εσένα, ειναι θανατος, σε 2 χρόνια αν εδεινες συνεση, θα ηταν σαν να περπατάς, αρκει να μην ησουν στην κίνηση της αθήνας κλπ, αυτο ειναι αλλο κομμάτι.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:55Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για πολλούς λόγους.
δεν απαντω σε ερωτήσεις που μοιαζουν καγκουρικες. Αρκετά παντως να ακολουθώ αν θέλω την κίνηση, αλλα δεν παω στην κίνηση, ειμαι και οδηγός αυτοκίνητου δεκαετίες, μονόκυκλα παπακια σκουτεράκια και αλλα κουνούπια που κανουν ζικ ζακ στον δρόμο ξερω οτι προκαλούν εκνευρισμό. Εγω μαζευω χαμόγελα, ζω σε ενα σύμπαν πολυ ευγενικό οταν εχω το μονόκυκλο. Τεσπα, για τον ασεβαστο, που θα κωλαβαράει τα απογευματα στο νησί, μπορει να ειχε πλακα να το μαθει, οχι γενικα να το παρει καποιος να κανει βολτες στην αθήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Απρ 2025, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν ειπαμε να μη βριζουμε;

αντε, καλα, στη χαριζω επειδη ειπες "παιδι". αμα ελεγες σοβαρος ανθρωπος θα σε ξεχεζα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δηλαδη την αγγαρεια για να την γλυτωσω εγω να τη φορτωσω σε αλλον; δεν ειμαι τετοιος, αν ειναι μπορω και μονος μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:27Αν σ' ενδιαφέρει το πρακτικό, ποιο είναι το πρόβλημα να αναλάβει κάποιος φίλος τη μεταφορά της αντρικής μοτοσυκλέτας σου; Είτε στο λιμάνι είτε στο νησί.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:31το πρακτικο με ενδιαφερει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:24Εγώ δεν κατάλαβα αν το κυρίως ερώτημα του Ασέβαστου αφορά στο προφίλ του δίκυκλου (τιμή, πρακτικότητα, μηχανισμός) ή το δικό του κοινωνικό προφίλ.
Τείνω προς το δεύτερο και δεν νομίζω να παίξει θέμα μ' αυτό. Ουδείς θ' ασχοληθεί. Σε τουριστικό νησί θα περάσει το εξάμηνο και όχι στο απάτητο χωριό του Αινειάν.
το κοινωνικο το προσθεσα για να κανουμε και πλακα, δε μπορω να μιλω σοβαρα στο πχορουμ, δε μου βγαινει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση να γίνω καραφλοχαιτάς ή φασιστογλόμπος;
από foscilis » 28 Νοέμ 2023, 22:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 85 Απαντήσεις
- 2457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος