Πω ξέχασα πως λένε εκείνο το Κινεζικό αμάξι που ανεβοκατεβαίνει αυτόματα. Έχεις δει το βίντεο; Το έχει κανείς να το βάλει;
αυτό που πηδά πάνω από τις λακούβες λες
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
καλα τόσο ασχετος ο γκομπζι δεν θα ειναι, αλλα το wd40 δεν ειναι λιπαντικό οταν μιλάμε για αλυσίδα σε μηχανές, καθαριστικό ειναι, θέλει αλλο λιπαντικό μετά.
εχει 2 ευρω η μικροτερη συσκευασια και ειναι διεισδυτικό λιπαντικο πολλαπλων χρησεων . Το γρασο γραφιτη ειναι καλυτερο ναι ...... ετσι οπως την βλεπω την αλυσιδα του ομως θελει άμεση και γρηγορη λυση . θα κοπει και θα τον μαστιγωσει .
καλα τόσο ασχετος ο γκομπζι δεν θα ειναι, αλλα το wd40 δεν ειναι λιπαντικό οταν μιλάμε για αλυσίδα σε μηχανές, καθαριστικό ειναι, θέλει αλλο λιπαντικό μετά.
Ενταξει δεν κυριολεκτουσα πως τις εσφιξε με κρουστικο . ολες αυτες οι μικρες βιδες ειναι πολυ ευαισθητες . θελουν δυναμοκλειδο η να εχεις τρελη εμπειρια . εδω σου λεω μου εκοψε τον συνδεσμο απο υπερσφιξιμο ο αλλος στο πηρουνι και ηταν επισημο γιαμαχα σεντερ .
ναι οκ παρεξήγηση, εννοουσα να μην ειναι ασχετος που θα το αφήσει με wd40 μόνο μετά. Δεν σπαει αυτο όπως λες, με το χέρι, δεν εισαι ο χουλκ, αν δεν πιέσεις κάθετα εκει που ενώνεται πίσω, δεν μπορεις να το χαλάσεις.
Ποντάρω οτι δεν την εβαλε στο διπλό σταντ, ελευθέρωσε ενω την ειχε στο πλαινό στάντ και άρχισε να παίζει, εβαλε πίεση καθετα, και το επόμενο θα το χαλάσει ετσι. Βεβαια κυρίως γιατι θελω να μην ειναι ψευτικη η χόντα πλέον, αλλιως οκ, δεν εχω ιδέα τι έγινε.
ναι οκ παρεξήγηση, εννοουσα να μην ειναι ασχετος που θα το αφήσει με wd40 μόνο μετά. Δεν σπαει αυτο όπως λες, με το χέρι, δεν εισαι ο χουλκ, αν δεν πιέσεις κάθετα εκει που ενώνεται πίσω, δεν μπορεις να το χαλάσεις.
Ποντάρω οτι δεν την εβαλε στο διπλό σταντ, ελευθέρωσε ενω την ειχε στο πλαινό στάντ και άρχισε να παίζει, εβαλε πίεση καθετα, και το επόμενο θα το χαλάσει ετσι. Βεβαια κυρίως γιατι θελω να μην ειναι ψευτικη η χόντα πλέον, αλλιως οκ, δεν εχω ιδέα τι έγινε.
Πολλα μπορει να εχουν γινει . να την εχει παρει μεταχειρω και ο προηγουμενος ιδιοκτητης να της ειχε γαμησει το σπιτακι και να εδωσε πνευμα στα χερια του . Οι βιδες απο το παπι το astrea grand που πηρα κανουριο το 1997 ειχαν καλυτερες βιδες απο το xt660 και δεν εννοω πως το χτ660 ειχε μαπα βιδες απλα η χοντα δεν υπαρχει σε τετοιες . λεπτομερειες . το ιδιο και το καρο μου το χοντα παρολο που τοτε συναρμολογουταν αγγλια ( τωρα τα γυρισε ολα japan και οι τιμες ειναι στο θεο .
Ενταξει δεν κυριολεκτουσα πως τις εσφιξε με κρουστικο . ολες αυτες οι μικρες βιδες ειναι πολυ ευαισθητες . θελουν δυναμοκλειδο η να εχεις τρελη εμπειρια . εδω σου λεω μου εκοψε τον συνδεσμο απο υπερσφιξιμο ο αλλος στο πηρουνι και ηταν επισημο γιαμαχα σεντερ .
Μη σφίγγετε υπερβολικά τις βίδες ρε. Πολυθρόνα γραφείου έφτιαξα κι έδωσα 10% ανοχή.
πες λίγα παραπάνω για το παπί νον4με. Σούζες έκανε;
Αν πήγαινες με το παπί σούζα σε μια παγωμένη απέραντη λίμνη, και έπεφτες με 60 χιλιόμετρα την ώρα, θα πονούσε πιο πολύ ο κώλος σου απο του Στύγιου, αν εκείνος έπεφτε απο την πολυθρόνα γραφείου του, που δεν την έσφιξε σωστά;
Λοιπόν είναι να βάλω το αμάξι για πούλημα, σήμερα είπα να πλύνω+φωτογραφίσω.
- Όπως κατεβαίνω στο γκαράζ με τον κουβά με νερό, μου σπάει το χερούλι στα χέρια και τα κάνει όλα μουνί
- (Πολύ αργότερα) παίρνω κόλλα στιγμής να κολλήσω μια μαλακίτσα στο ταμπλό, μου βγαίνει ελλατωματικό το σωληνάριο και χύνεται πάνω στο χέρι μου και κολλάνε τα δάχτυλα μεταξύ τους.
- Αφού τα καταφέρω πλύσιμο στέγνωμα κλπ. παίρνω μηχανή drone και συναφή και οδηγάω ένα τεταρτάκι σε ένα καλό σημείο για φωτογράφιση. Ανοίγω την κάμερα και συνειδητοποιώ ότι έχω βγάλει την κάρτα μνήμης για να περάσω κάτι φωτο στο λάπτοπ. Το ίδιο και το drone.
Μου στέλνει το σύμπαν σινιάλο να κρατήσω τη Giulia
Απλή ή βελοτσε;
Υβρίδιο που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία 300 άλογα και paddle shifters αλλά και ηλιοροφή και extended leather + wood trim μέσα. Μόνο το LSD δεν έχω αλλά κλάιν μάιν με τη γεωμετρία που έχει το αμάξι τηλεκατευθυνόμενο είναι. Και τόσο που έχουν τα λάστιχα δεν θα το πήγαινα πίστα
Τη βελοτσε έχεις με τα 280 στον τροχό.
Αυτή παζαρευα αλλά νόμιζε θα με πιάσει κορόιδο ο μαντρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Απρ 2025, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.