Garcia έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 22:02
Ο 1.3 1NR-FE της τογιοτα που εκαιγε λαδι στα yaris/auris,τον θυμασαι,ατμοσφαιρικος ηταν,οποτε μην ειμαστε τοσο απολυτοι.Η Mazda δυσφημιστηκε με την αναξιοπιστια του γνωστου wankel και τα προβληματα του στο rx-8,ατμοσφαιρικος και αυτος,αλλα πλεον μιλαμε για 2023-2024,οποτε αυτες οι γενιες ειναι για το χρονοντουλαπο.Η Mazda ειναι γενικα ανυπαρκτη στην Ελλαδα,δεν βλεπεις Mazda ουτε για δειγμα,ισως καποια 3αρια και αυτα μετρημενα στα δαχτυλα,το 2 το ειχα δει και ειναι ενα συμπαθητικο σχεδιο,μεσα επισης δειχνει καλο,αλλα οπως ειπα,20.000+ χιλιαρικα εχουν παει τα super mini.Aστεια επισης ηταν η αντιγραφη με το yaris που αλλαζαν μονο τα σηματα,ειπαν οτι στο νεο μοντελο θα το διαφοροποιησουν αισθητικα.
Για καθε ενα παραδειγμα κακης σχεδιασης ατμοσφαιρικου,μπορω να σου φερω 10 αντιστοιχης σχεδιασης τουρμπατων.
Ειπαμε,δεν θα αναιρεσουμε τωρα κανονες δεκαετιων για ελαχιστοτατες εξαιρεσεις.
Ουτε οι Βανκελ ειναι ο κανονας σχεδιασης των ατμοσφαιρικων κινητηρων, ουτε το 2 φοραει Βανκελ.
Αν φορουσε δεν θα σου ελεγα να το προτιμησεις φυσικα.
Το οτι επισης δεν βλεπεις συχνα Μαζντα δεν λεει απολυτως τιποτα.
Αν παλι το θες ετσι,βλεπω πολυ συχνα διαφορα Μαζντα με ξενες πινακιδες κατα κυριο λογο βορειοευρωπαΐκων χωρων και οχι απο μπανανιες οπως Βουλγαριες,Σκοπια κλπ.
Οι βορειοι που δεν εχουν συμπλεγματα οπως οι βαλκανικες μπανανιες αγοραζουν (λιγο) πιο ορθα απο εμας.
Αν και,το ξαναλεω,το ποσο συχνα βλεπεις μια μαρκα ΔΕΝ αποτελει κανενος ειδους αποδειξη για το ποσο καλη ειναι.
Ουε επιμενω αλλα ουτε και μου πεφτει λογος στο τι θα επιλεξεις.
Απλα επειδη εσυ ρωτησες,ειπα την αποψη μου.
Οτι και να αποφασισεις καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου.