Nαι τσίμπησα, είναι αλήθεια, γιατί το είπαν πολλοί. Εννοείται ότι δεν το έχω οδηγήσει (ούτε και πρόκειται στις 65,000 λίρες)Ερμής έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 14:37Φίλε και για το μοντελ3 έλεγαν στην αρχή οτι μια χαρά κράτημα έχει για το βάρος του. Αν δε το πιάσεις στα χεράκια σου να δεις πως δουλεύει μη πιστεύεις κανέναν. Εδω έχουν βγει βιντεάκια που δείχνουν οτι τα εξαρτήματα του ΓΛΕ και της ουρους ξηλώνονται με το χέρι και κάποιοι τα πιστεύουν.Chilloutbuddy έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 14:18Πάντως δεν είναι μικρό επίτευγμα αυτό που κατάφερε η χιουντάι, ηλεκτρικό 2+ τόνους και να οδηγιέται, όλα τα υπόλοιπα EV είναι τούβλα
Hyundai Ioniq 5 N vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: is EV or petrol more exciting?
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Hyundai Ioniq 5 N vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: is EV or petrol more exciting?
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Re: Hyundai Ioniq 5 N vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: is EV or petrol more exciting?
Και το μοντελ3 ελεγαν πως ειναι έτσι αλλιώς αλλιώτικα, μέχρι και ο γιατρός μου ειπε πως καλά στριβει που το είχε δοκιμάσει.Chilloutbuddy έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 14:48Nαι τσίμπησα, είναι αλήθεια, γιατί το είπαν πολλοί. Εννοείται ότι δεν το έχω οδηγήσει (ούτε και πρόκειται στις 65,000 λίρες)Ερμής έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 14:37Φίλε και για το μοντελ3 έλεγαν στην αρχή οτι μια χαρά κράτημα έχει για το βάρος του. Αν δε το πιάσεις στα χεράκια σου να δεις πως δουλεύει μη πιστεύεις κανέναν. Εδω έχουν βγει βιντεάκια που δείχνουν οτι τα εξαρτήματα του ΓΛΕ και της ουρους ξηλώνονται με το χέρι και κάποιοι τα πιστεύουν.Chilloutbuddy έγραψε: ↑19 Σεπ 2024, 14:18Πάντως δεν είναι μικρό επίτευγμα αυτό που κατάφερε η χιουντάι, ηλεκτρικό 2+ τόνους και να οδηγιέται, όλα τα υπόλοιπα EV είναι τούβλα
Παπάρια. Με μισό τζι σε στροφή κάνεις το σταυρό σου.
Όπως αντίστοιχα δε περίμενα τόσο καλό το τριάρι της μπουμουβου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
29 Ιαν 2025, 00:45