Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 13 Φεβ 2025, 09:17

Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 09:13
Ναύτης έγραψε:
13 Φεβ 2025, 09:03
Τώρα τελευταία κάτι κάγκουρες με μηχανάκια που θεωρούν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στους δρόμους.

Ντάξει, πλήρωσε την καγκουριά του με το θάνατο. Και ο θάνατος έρχεται μία φορά, δεν έχει δεύτερη.
Γι'αυτο προτιμω τον ακρωτηριασμο κατω ακρου.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 13 Φεβ 2025, 09:20

Εμπεδοκλής έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Τώρα τελευταία κάτι κάγκουρες με μηχανάκια που θεωρούν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στους δρόμους.

Ντάξει, πλήρωσε την καγκουριά του με το θάνατο. Και ο θάνατος έρχεται μία φορά, δεν έχει δεύτερη.
Το θέμα είναι ότι μπλέκει κι ο άλλος οδηγός και παίρνει αρκετό καιρό και μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να ξεμπλέξει.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 13 Φεβ 2025, 09:30

Χειρότεροι απο γυναίκες είναι οι κινέζοι. Μιλάμε για καραμανιόλα κανονική.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 09:40

Ναύτης έγραψε:
13 Φεβ 2025, 09:20
Εμπεδοκλής έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Το θέμα είναι ότι μπλέκει κι ο άλλος οδηγός και παίρνει αρκετό καιρό και μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να ξεμπλέξει.
Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έμπλεξε μόνο, απλά επειδή ξεκίνησε αργά όταν άναψε πράσινο το φανάρι. Βρέθηκε τραυματία σωματικά και ψυχικά στο νοσοκομείο και με διαλυμένο όχημα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 10:15

πέντε πράγματα
1)κινηση
2)κινηση
3)κίνηση
4)κίνηση
5) να μη βρίσκω πάρκινγκ επειδή κάποιος έχει παρκάρει έτσι για να είναι και καλά άνετος και έχει πιάσει δυο θέσεις.

btw χθες το απογευμα έγινε ένα σκηνικό στη γειτονιά που προσωπικά το καταφχαριστήθηκα
είναι ένας μλκς(του έχουν κάνει πολλές φορές συσταση ευγενικά αλλά κλασσικός ΔΥ τους γραφει στην πέτσα του) που παρκάρει πάντα έτσι τη μηχανή του για να πιάνει μια με δύο θέσεις πάρκινγκ για να παρκάρει το αυτοκίνητο και αυτός ή το μλκισμένο του με το φτιαγμένο κιτσαριό του .
χθες που πήγε να πάρει τη μηχανή για να βάλει πάλι το αμάξι κάποιος του είχε βάλει ένα λουκέτο στο δισκόφρενο. :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 10:22

Ερμής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:15
πέντε πράγματα
1)κινηση
2)κινηση
3)κίνηση
4)κίνηση
5) να μη βρίσκω πάρκινγκ επειδή κάποιος έχει παρκάρει έτσι για να είναι και καλά άνετος και έχει πιάσει δυο θέσεις.

btw χθες το απογευμα έγινε ένα σκηνικό στη γειτονιά που προσωπικά το καταφχαριστήθηκα
είναι ένας μλκς(του έχουν κάνει πολλές φορές συσταση ευγενικά αλλά κλασσικός ΔΥ τους γραφει στην πέτσα του) που παρκάρει πάντα έτσι τη μηχανή του για να πιάνει μια με δύο θέσεις πάρκινγκ για να παρκάρει το αυτοκίνητο και αυτός ή το μλκισμένο του με το φτιαγμένο κιτσαριό του .
χθες που πήγε να πάρει τη μηχανή για να βάλει πάλι το αμάξι κάποιος του είχε βάλει ένα λουκέτο στο δισκόφρενο. :lol:
Εννοείται όταν μπορώ πιάνω δύο θέσεις ή στα σούπερμάρκετ παρκάρω σε θέση φόρτισης ηλεκτρικού. Σιγά μην το παρκάρω έτσι ώστε να έρθει ο άλλος να μου το κάνει πασχαλινό αυγό για να παρκάρει εμπρός, πίσω ή αριστερά, δεξιά...

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 10:26

Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:22
Ερμής έγραψε:
πέντε πράγματα
1)κινηση
2)κινηση
3)κίνηση
4)κίνηση

Εννοείται όταν μπορώ πιάνω δύο θέσεις ή στα σούπερμάρκετ παρκάρω σε θέση φόρτισης ηλεκτρικού. Σιγά μην το παρκάρω έτσι ώστε να έρθει ο άλλος να μου το κάνει πασχαλινό αυγό για να παρκάρει εμπρός, πίσω ή αριστερά, δεξιά...
Απλά αν έρθει κάποιος με ηλεκτρικό και έχεις πιάσει παπάτζα τη θέση θα σε πάρουν σηκωτό να ξεπαρκάρεις αλλιώς έχει πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων ακόμη και σε ιδιωτικό χώρο.
το ξέρω γιατί έχω πετύχει μλκ που ειχε παρκάρει το ρδέλο του την ώρα που ήθελα να βάλω ρεύμα. Ήρθε και ζήτησε και χίλια συγγνώμη.
Και απο ότι είχα μάθει τον πίνει με πρόστιμο και το μάρκετ που δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις θεσεις.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 13 Φεβ 2025, 10:30

Όσοι κυκλοφορούν με κάτι χρέπια βρωμοοπελ, φολκσβαγκεν κτλ και βγαζουν σύννεφα από καμμένα λάδια.
Πραγματικά θέλουν τρακάρισμα με άρμα για τη ρύπανση που εισπνέουμε εξαιτίας τους.
Η τροχαία φυσικά στα αρχίδια της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 13 Φεβ 2025, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 13 Φεβ 2025, 10:31

Ερμής έγραψε:

+ 1

Να προσθέσω: σιδερώστρα στο πεζοδρόμιο, πορτοκαλί πλαστικοί κώνοι για να κρατάει το πάρκινγκ μπροστά στο σπίτι του.

Πριν μέρες σε εφημερία, έψαχνα να παρκάρω κάνα τέταρτο. Κάθε φορά, κάνοντας κύκλους περνούσα από το φαρμακείο και έβλεπα ότι μαζεύονταν κόσμος απέξω αφού έπρεπε να έχω ανοίξει πριν 5 λεπτά.

Οπότε πήγα εκεί που ο άλλος έβαζε τον πλαστικό κώνο, τον έβαλα στο πεζοδρόμιο και πάρκαρα.
Το βράδυ αργά που πήγα, μου είχαν αφήσει σημείωμα ότι "την επόμενη φορά θα καλέσουν την αστυνομία" :smt005:

Τους το κόλλησα στην πόρτα του σπιτιού μαζί με ένα δικό μου που τους έγραφα ότι είμαι από το φαρμακείο και αν θέλουν να καλέσουμε την αστυνομία, κανένα πρόβλημα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Mike Bassett

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett » 13 Φεβ 2025, 10:34

Οι ελ οδηγοί, οι ελ πεζοί και οι ελ επιβάτες...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 10:34

Ερμής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:26
Εμπεδοκλής έγραψε:
Ερμής έγραψε:
πέντε πράγματα
1)κινηση
2)κινηση
3)κίνηση
4)κίνηση

Απλά αν έρθει κάποιος με ηλεκτρικό και έχεις πιάσει παπάτζα τη θέση θα σε πάρουν σηκωτό να ξεπαρκάρεις αλλιώς έχει πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων ακόμη και σε ιδιωτικό χώρο.
το ξέρω γιατί έχω πετύχει μλκ που ειχε παρκάρει το ρδέλο του την ώρα που ήθελα να βάλω ρεύμα. Ήρθε και ζήτησε και χίλια συγγνώμη.
Και απο ότι είχα μάθει τον πίνει με πρόστιμο και το μάρκετ που δεν έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις θεσεις.
Όχι. Σε ιδιωτικό χώρο δεν έχει αρμοδιότητα η τροχαία. Δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο ή να σου πάρει πινακίδες. Δεν έχει νόημα να το ψάχνω ώστε να σε πείσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Ισχύει. Για να καταλάβεις, έτσι και τρακάρεις σε ιδιωτικό πάρκιγνκ, προφανώς χωρίς νεκρούς και τραυματίες, είναι πιθανό να μη σε καλύπτει ούτε η ασφαλιστική.

Edit. Βρήκα κάτι εύκολο για να σε πείσω.
https://www.zarpanews.gr/gnorizete-toys ... g_rewarded

Αν έχεις ακούσει ή έχεις δει πρόστιμο ή αφαίρεση πινακίδων σε ιδιωτικό χώρο παρκινγκ, θα ήθελα να με ενημερώσεις. Πρόσεξε. Όχι τι πιστεύεις. Τί γνωρίζεις ότι έχει συμβεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εμπεδοκλής την 13 Φεβ 2025, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης » 13 Φεβ 2025, 10:37

Εδώ στην επαρχία, πέρα από τους διπλοκάμπινους με τα ναβάρα που ακολουθούν έναν δικό τους κώδικα οδικής κυκλοφορίας (που βασικά είναι ένας, οδηγούν σαν να μην κυκλοφορεί κανείς άλλος στο δρόμο), έχουμε και τους καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε. Θέλω να πάρω ψωμί απ' τον φούρνο; Θα πάρω το αμάξι και θα παρκάρω έξω απ' τον φούρνο βγάζοντας αλάρμ, ακόμη κι αν ο φούρνος είναι πέντε λεπτά περπάτημα απ' το σπίτι. Και σαν να μην μας έφταναν αυτά τα ζώα, έχουμε και τους άλλους, που οδηγούν φίατ πούντο ή σμαρτάκια και σε διασταύρωση με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, αν βρίσκονται αριστερά και θέλουν να στρίψουν αριστερά, κόβουν το τιμόνι δεξιά για να την πάρουν πιο ανοιχτά, λες και οδηγούν τριαξονικό γαμώ το μουνί τους το σάπιο.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 13 Φεβ 2025, 10:37

Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:34
Ερμής έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Όχι. Σε ιδιωτικό χώρο δεν έχει αρμοδιότητα η τροχαία. Δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο ή να σου πάρει πινακίδες. Δεν έχει νόημα να το ψάχνω ώστε να σε πείσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Ισχύει. Για να καταλάβεις, έτσι και τρακάρεις σε ιδιωτικό πάρκιγνκ, προφανώς χωρίς νεκρούς και τραυματίες, είναι πιθανό να μη σε καλύπτει ούτε η ασφαλιστική.
Επειδή ο φορτιστής έχει να κάνει και με το δημόσιο αγαθό παίζει ειδική ιστορία εκτός και αν νομίζεις πως αν πας και το αφήσεις μπροστά απο θέση ηλεκτρικού δε μπορεί ο βενζινάς να καλέσει την τροχαία να στο μαζέψουν, γιαυτο αν παιχτεί τέτοια ιστορία τρέχει όλο το μάρκετ να σε φέρει έξω σηκωτό να το ξεπαρκάρεις. Πιθανό να τον πίνει το μάρκετ επειδή δε το έχει διασφαλίσει. Εμένα μια φορά μου έτυχε και μόλις το ανέφερα στο μάρκετ έτρεχαν όλοι σα να είχε έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο και βέβαια τον έβγαλαν έξω σηκωτό και το ξεπάρκαρε, με αντίστοιχες συγγνώμες.
Στην τελική μπορείς απλά να μην είσαι μλκς :102:

εδιτ, σου μιλάω τι παίχτηκε με βάση την εμπειρία που είχα, τώρα τι ακριβώς παίζει δε ξέρω, αλλά σίγουρα κάποιος έχει την ευθύνη.
Αλλά και πάλι το πρώτο είναι να μην εισαι μλκς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 13 Φεβ 2025, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 13 Φεβ 2025, 10:40

Ερμής έγραψε:
Θέμα χρόνου μέχρι να βγει μούφα αυτοκόλλητο-υποδοχή φορτιστή. Σιγά μην κάτσει κανείς να ψάξει αν το 2CV του 1970 είναι ηλεκτρικό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 13 Φεβ 2025, 10:47

Ερμής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:37
Εμπεδοκλής έγραψε:
13 Φεβ 2025, 10:34
Ερμής έγραψε:

Επειδή ο φορτιστής έχει να κάνει και με το δημόσιο αγαθό παίζει ειδική ιστορία εκτός και αν νομίζεις πως αν πας και το αφήσεις μπροστά απο θέση ηλεκτρικού δε μπορεί ο βενζινάς να καλέσει την τροχαία να στο μαζέψουν, γιαυτο αν παιχτεί τέτοια ιστορία τρέχει όλο το μάρκετ να σε φέρει έξω σηκωτό να το ξεπαρκάρεις. Πιθανό να τον πίνει το μάρκετ επειδή δε το έχει διασφαλίσει. Εμένα μια φορά μου έτυχε και μόλις το ανέφερα στο μάρκετ έτρεχαν όλοι σα να είχε έρθει το ΣΔΟΕ για έλεγχο και βέβαια τον έβγαλαν έξω σηκωτό και το ξεπάρκαρε, με αντίστοιχες συγγνώμες.
Στην τελική μπορείς απλά να μην είσαι μλκς :102:
Επειδή δε γνωρίζω τί θα πει τον έβγαλαν σηκωτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούσω από τα μεγάφωνα του εμπορικού καταστήματος, παρακαλείται ο κύριος τάδε να προσέλθει στο όχημα του ώστε να το μετακινήσει. Ή όταν πάω στο όχημα να το μετακινήσω να πω ένα συγνώμη για να μου τα κάνουν ζέπελιν. Εκτός αν έχω όρεξη οπότε τρολάρω το ψώνιο με το ηλεκτρικό που νομίζει ότι θα έρθει η αστυνομία και θα μου κόψει πρόστιμο.

Να διευκρινήσω ότι φυσικά και δεν παρκάρω ποτέ μα ποτέ, ούτε με αλάρμ, σε θέση ΑΜΕΑ. Αλλά συγμώμη, με τα ηλεκτρικά γελάω. Όταν το σουπερμάρκετ έχει 30 θέσεις φόρτισης άδειες υπάρχουν αυτοκίνητα μέχρι και εκεί που βάζουν τα καρότσια και έρχεται το ψώνιο με το ηλεκτρικό, έχει κενή θέση να παρκάρει και σου έρχεται για καυγά. Εκεί τρολάρω ασύστολα. :smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών