Soya OD
Re: Soya OD
Διάβασα τον τίτλο και νόμισα ότι κάποιος έφαγε πολλή σόγια και πέθανε από υπερβολική δόση. Ή ότι έχει πάει να δει τα σόγια του και τα συναναστρέφεται τόσο πολύ που έχει σιχαθεί.
-
Ε καλα.
Τωρα θα τον μαθουμε τον Οργι;
Τωρα θα τον μαθουμε τον Οργι;
- Dwarven Blacksmith
Ο Όργι είπε επίσης ότι θα πάει στη Σουηδία. Οπότε ορθά προπονείται να στηρίζει τη Βολβο.

- Μαυροβασίλης
συμπλήρωσα με εντιτ αλλά όσο το σκέφτομαι νομίζω ότι το κονσεπτ του κ. γκαρισσον ταιριάζει καλύτερα, προσθέτως είναι και zev
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Θα παει μολις μαθει Σουηδικα.
Θα του παρει βεβαια καμμια δεκαετια ακομη αλλα που θα του παει.
Θα του παρει βεβαια καμμια δεκαετια ακομη αλλα που θα του παει.
εμπ1Μαυροβασίλης έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:061-1 βγαίνουν τα κομμούνια από τα λαγούμια των, ορθά επισήμανε ο ντοκ
εντωμεταξύ ο όργιος καυλάντιζε υποτίθεται Τζούλια πριν λίγο καιρό
κουβά από λεσβίες και πολύ σας είναι, κυρίζια
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Μαυροβασίλης
- Dwarven Blacksmith
Μα ξέρεις τι είναι να ετοιμάζεις τον κεντρικό σου το σχεδιασμούλη, και να έρχεται ξαφνικά η αγορά και να αυτορρυθμίζεται;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:061-1 βγαίνουν τα κομμούνια από τα λαγούμια των, ορθά επισήμανε ο ντοκ

-
τελειως καταστροφικο λαθος για την ευρωπαικη αυτοκινητοβιομηχανια κατι τετοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:23Μα ξέρεις τι είναι να ετοιμάζεις τον κεντρικό σου το σχεδιασμούλη, και να έρχεται ξαφνικά η αγορά και να αυτορρυθμίζεται;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:061-1 βγαίνουν τα κομμούνια από τα λαγούμια των, ορθά επισήμανε ο ντοκ
μεχρι τα 120 χιλιομετρα την ωρα στην ευθεια πανω κατω ολα ιδια νιωθουν και η διαφορα στην επενδυση για να φτιαξεις ενα καλο αμαξι απο μια κινεζια ειναι μικρη
- Μαυροβασίλης
πρόταση ντιρεκτίβα από εεσδ ήταν, άσε τα σάπια δβ
η δε αγορά μετράει οπερεητινγκ μαρτζινς και οι κουβάδες με ζόρε βγάνουν 5%
η δε αγορά μετράει οπερεητινγκ μαρτζινς και οι κουβάδες με ζόρε βγάνουν 5%
- Dwarven Blacksmith
Και πόσοι οδηγούν σε κλειστές πίστες ρε ταλ;talaipwros έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:25τελειως καταστροφικο λαθος για την ευρωπαικη αυτοκινητοβιομηχανια κατι τετοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:23Μα ξέρεις τι είναι να ετοιμάζεις τον κεντρικό σου το σχεδιασμούλη, και να έρχεται ξαφνικά η αγορά και να αυτορρυθμίζεται;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:061-1 βγαίνουν τα κομμούνια από τα λαγούμια των, ορθά επισήμανε ο ντοκ
μεχρι τα 120 χιλιομετρα την ωρα στην ευθεια πανω κατω ολα ιδια νιωθουν και η διαφορα στην επενδυση για να φτιαξεις ενα καλο αμαξι απο μια κινεζια ειναι μικρη
Μιλάμε τώρα για αριθμούς τύπου fox hunting στο UK.

-
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:28Και πόσοι οδηγούν σε κλειστές πίστες ρε ταλ;talaipwros έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:25τελειως καταστροφικο λαθος για την ευρωπαικη αυτοκινητοβιομηχανια κατι τετοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:23
Μα ξέρεις τι είναι να ετοιμάζεις τον κεντρικό σου το σχεδιασμούλη, και να έρχεται ξαφνικά η αγορά και να αυτορρυθμίζεται;
Μιλάμε τώρα για αριθμούς τύπου fox hunting στο UK.
δεν μιλαμε για κλειστες πιστες αλλα για πως νοιωθει το αυτοκινητο οταν επιταχυνεις απο τα 100 στα 150 για μια προσπεραση. Για να καταλαβαινεις την διαφορα στην ταχυτητα μονο απο το τι γραφει στο κοντερ θα πρεπει να εχει επενδυσει η εταιρεια ποσα ωστε να πηγαινεις με 260 και να εισαι σταθερος. Εκει ειναι η διαφορα αναμεσα στην BMW και στην τσαιναπουτς
αν ειναι ολα να πηγαινουν με 120 χιλιομετρα την ωρα, η τσαιναπουτς αποκτα πλεονεκτημα απεναντι στην bmw που πεταει τεχνογνωσια δεκαετιων στα σκουπιδια
- Μαυροβασίλης
εδώ να πούμε ότι τα περφορμανς ντεριβατιβς σε όλες τις πλατφόρμες έσωσαν τη φορντ το 16 και κάθε ΟΕΜ τρομπάρει μέχρι και τα πιο καμμένα σουβ 

ενός λεπτού σιγή για την αδικία της ζωής.talaipwros έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:31αν ειναι ολα να πηγαινουν με 120 χιλιομετρα την ωρα, η τσαιναπουτς αποκτα πλεονεκτημα απεναντι στην bmw που πεταει τεχνογνωσια δεκαετιων στα σκουπιδια
-
Το ξαναπα αλλα δεν ακουτε.
Θα λετε βενζινη και θα κλαιτε.
Σαν τους ιθαγενεις με τις χαντρες τρωτε την παραμυθα με το ρευμα και σας βιαζουν τις ελευθεριες και την απολαυση.
Θα λετε βενζινη και θα κλαιτε.
Σαν τους ιθαγενεις με τις χαντρες τρωτε την παραμυθα με το ρευμα και σας βιαζουν τις ελευθεριες και την απολαυση.