Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Η πλάκα είναι ότι όντως υπάρχει μια παράνοια αναφορικά με τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε δίτροχα ή τετράτροδα, έτσι για να τηρείται για τα μάτια του κόζμου, μια κρατική παρέμβαση... που κάνει ακόμη πιο γελοίες τις επεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αλλά είπαμε, η εκτελεστική εξουσία είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας των κρατικών κάρων.
Και το ζητούμενο είναι το ποιοι θα άντεχαν τις ριζικές μεταβολές στη νομοθετική, που καλύπτει πολλά από τα "επαναστατικά" πορδοφόρα πλην ευάλωτα στις θεσμικές αλλαγές κωλαρίνια...
Και το ζητούμενο είναι το ποιοι θα άντεχαν τις ριζικές μεταβολές στη νομοθετική, που καλύπτει πολλά από τα "επαναστατικά" πορδοφόρα πλην ευάλωτα στις θεσμικές αλλαγές κωλαρίνια...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Λοιπό να σας πω τι μ'εκνευρίζει εμένα εδώ στον άλλο πλανήτη που βρίσκομαι.
Αυτό μου συμβαίνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα και μου ανάβουν τα λαμπάκια τόσο πολύ που μου'ρχεται να βγω έξω και να πετάω πέτρες.
Είμαι σε δρόμο ταχείας κυκολοφορίας, κάτι σαν Εθνική που λέμε, με όριο ταχύτητας 100, και συνήθως ο δρόμος κινείται *ακριβώς* με 100, ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω. Τι Φεράρι έχεις τι νταλίκα, όλοι παν με 100. Και ξαφνικά μια μέρα στο άσχετο πέφτεις σε μποτιλιάρισμα έως εκεί που φτάνει το μάτι σου, χωρίς να είναι ώρα αιχμής, χωρίς κανένα λόγο κι αιτία. Κανα μισάωρο, μπορει 45 λεπτά ή και μία ώρα κολλημένοι με πρώτη-νεκρά-πρώτη-νεκρά φτάνουμε τελικά εκεί που ξεκινάει το μποτιλιάρισμα, και τι είναι; Κάποιος έχει μείνει με τ'αμάξι, έχει πιάσει άκρη, έχει ανοίξει το καπώ και μιλάει στο κινητό, προφανώς για να έρθουν να τον μαζέψουν. Ή κάποιος αλλάζει λάστιχο. Ή έχει γίνει ένα μικροτρακάρισμα και έχουν πιάσει και οι δύο άκρη. Προσοχή: ο δρόμος είναι ανοιχτός, έτσι; Και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ αντί να πάνε ευθεία και να φύγουν, κόβουν σε σημείο που σχεδόν να σταματάνε, γυρνάνε το κεφάλι για να κοιτάξουν τι παίζει και να να χαζέψουν λίγο. Και πίσω γίνεται μποτιλιάρισμα χιλιόμετρα

Τους γαμάς ή δεν τους γαμάς; Το τι χριστοπαναγίδι ρίχνω κάθε φορά δεν περιγράφεται
Αυτό μου συμβαίνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα και μου ανάβουν τα λαμπάκια τόσο πολύ που μου'ρχεται να βγω έξω και να πετάω πέτρες.
Είμαι σε δρόμο ταχείας κυκολοφορίας, κάτι σαν Εθνική που λέμε, με όριο ταχύτητας 100, και συνήθως ο δρόμος κινείται *ακριβώς* με 100, ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω. Τι Φεράρι έχεις τι νταλίκα, όλοι παν με 100. Και ξαφνικά μια μέρα στο άσχετο πέφτεις σε μποτιλιάρισμα έως εκεί που φτάνει το μάτι σου, χωρίς να είναι ώρα αιχμής, χωρίς κανένα λόγο κι αιτία. Κανα μισάωρο, μπορει 45 λεπτά ή και μία ώρα κολλημένοι με πρώτη-νεκρά-πρώτη-νεκρά φτάνουμε τελικά εκεί που ξεκινάει το μποτιλιάρισμα, και τι είναι; Κάποιος έχει μείνει με τ'αμάξι, έχει πιάσει άκρη, έχει ανοίξει το καπώ και μιλάει στο κινητό, προφανώς για να έρθουν να τον μαζέψουν. Ή κάποιος αλλάζει λάστιχο. Ή έχει γίνει ένα μικροτρακάρισμα και έχουν πιάσει και οι δύο άκρη. Προσοχή: ο δρόμος είναι ανοιχτός, έτσι; Και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ αντί να πάνε ευθεία και να φύγουν, κόβουν σε σημείο που σχεδόν να σταματάνε, γυρνάνε το κεφάλι για να κοιτάξουν τι παίζει και να να χαζέψουν λίγο. Και πίσω γίνεται μποτιλιάρισμα χιλιόμετρα

Τους γαμάς ή δεν τους γαμάς; Το τι χριστοπαναγίδι ρίχνω κάθε φορά δεν περιγράφεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 16 Φεβ 2025, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Καλά αυτό είναι μια Δευτέρα πρωι σάλο, αυτό έλειπε να μην σταματήσουμε να χαζεψουμε
-
Σε σπηλιά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 14:55Εσύ πού μένεις Εμπέδοκλα;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 12:19Τότε τον καταλαβαίνω αυτόν που το έβαλε. Από τη στιγμή που το μπουρδέλο του Λάτση κατήργησε τις ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ όλοι παρκάρουν μέσα στο Παλαιό Φάληρο, σε γωνίες, δέντρα, κάδους, πάρκινγκ κατοίκων. Και η αστυνομία απούσα. Σπάσιμο και χαράκωμα μέχρι να ξεκουμπιστούν.
Υπάρχει ένας επαγγελματίας οδηγός, νταλικέρης, φορτηγατζης, μεταφορεας κτλ που οδηγάει με τα δύο χέρια, χωρίς το ένα να είναι μόνιμα στο τηλ ή στο τσιγάρο ή στον κωλο του; Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση.
Έχω παρατηρήσει ποσοστό 99.9% σε αυτό. Είναι να απορεί κάνεις που το 2025 δεν ξέρουν το ασύρματο ακουστικό ή την ανοιχτή ακρόαση. Απίστευτο πόσο παρακμιακός είναι ο μέσος ελληνιαρης. Κιμ σωσε μας.
Έχω παρατηρήσει ποσοστό 99.9% σε αυτό. Είναι να απορεί κάνεις που το 2025 δεν ξέρουν το ασύρματο ακουστικό ή την ανοιχτή ακρόαση. Απίστευτο πόσο παρακμιακός είναι ο μέσος ελληνιαρης. Κιμ σωσε μας.
Οι δύο πορτες του γκαράζ απέχουν η μία από την άλλη τόσο ώστε να χωράνε σχετικά άνετα δύο σεντάν.
Έρχεται ένα νοπανο πολλές φορές και το χώνει στη μέση τον γκαζοντενεκε του.
Ενα τσακ θέλω να φέρω το φορτηγάκι και να του το κάνω white stripes
Έρχεται ένα νοπανο πολλές φορές και το χώνει στη μέση τον γκαζοντενεκε του.
Ενα τσακ θέλω να φέρω το φορτηγάκι και να του το κάνω white stripes
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
από Communio Sancta » 06 Απρ 2025, 19:21 » σε Μαγειρική - 2 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
11 Απρ 2025, 00:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23