Κάπου να πω τον πόνο μου
Re: Κάπου να πω τον πόνο μου
Οχι το χτ εβγαινε μαυρο-μπλε -- μαυρο κοκκινο - και μαυρο γκρι . και μετα το facelift του 09 λευκο και πορτοκαλι .
Feindflug @ Φωτογραφίες του εαυτού μας
Feindflug @ Φωτογραφίες του εαυτού μας
Δεν εβγαινε ουτε σε παραγγελία φούξια; Αν και εχεις φούξια τσαντάκι μέσης βλέπω, μπανανα ε; ωραίος.
Ειμαι τοσο στρ8 τυπε που εξω με παιζουν και οι λεσβιες . κατι αλλο ? γτ με ζηταν και αλλου .
Το αμάξι ξεκίνησε τη ζωή του σαν Super, με 200 άλογα. Τα άλλα στην πορεία προέκυψαν. Ξέρω ακριβώς ποια έκδοση έχω και πόσα άλογα έχειΕρμής έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:00Τη βελοτσε έχεις με τα 280 στον τροχό.Crimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:34Υβρίδιο που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία300 άλογα και paddle shifters αλλά και ηλιοροφή και extended leather + wood trim μέσα. Μόνο το LSD δεν έχω αλλά κλάιν μάιν με τη γεωμετρία που έχει το αμάξι τηλεκατευθυνόμενο είναι. Και τόσο που έχουν τα λάστιχα δεν θα το πήγαινα πίστα
Αυτή παζαρευα αλλά νόμιζε θα με πιάσει κορόιδο ο μαντρας

Δεν υπήρχε αυτό το spec στην αγορά που έχω φτιάξει σου λέω.
τι μπανανα ρε μαλαπερδα . δε μιλας με το μουτσινα . 

-
Μονο προγραμματισμος ή εκανες αλλαγες και σε περιφερειακα;Crimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:56Το αμάξι ξεκίνησε τη ζωή του σαν Super, με 200 άλογα. Τα άλλα στην πορεία προέκυψαν. Ξέρω ακριβώς ποια έκδοση έχω και πόσα άλογα έχειΕρμής έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:00Τη βελοτσε έχεις με τα 280 στον τροχό.Crimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:34
Υβρίδιο που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία300 άλογα και paddle shifters αλλά και ηλιοροφή και extended leather + wood trim μέσα. Μόνο το LSD δεν έχω αλλά κλάιν μάιν με τη γεωμετρία που έχει το αμάξι τηλεκατευθυνόμενο είναι. Και τόσο που έχουν τα λάστιχα δεν θα το πήγαινα πίστα
Μλκ ,έβαλα ανεμιστήρα πάνω στον ανεμιστήρα επεξεργαστή 4 Ghz.enaon έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 22:55πες λίγα παραπάνω για το παπί νον4με. Σούζες έκανε;
Αν πήγαινες με το παπί σούζα σε μια παγωμένη απέραντη λίμνη, και έπεφτες με 60 χιλιόμετρα την ώρα, θα πονούσε πιο πολύ ο κώλος σου απο του Στύγιου, αν εκείνος έπεφτε απο την πολυθρόνα γραφείου του, που δεν την έσφιξε σωστά;
Στύξ έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 14:45"Πενία τέχνας κατεργάζεται" : 2η πατέντα ,ανεμιστήρ επί του ανεμιστήρος με ρεύμα από τροφοδοτικό ,διότι τα pin της (καριόλας) μητρικής δε δουλεύουν για τον κανονικό ανεμιστήρα του επεξεργαστή .
Θερμοκρασίες νορμάλ, μέχρι 55 βαθμούς σε full load σε παιχνίδι.
Θα πεθάνει όταν πιάσουν οι ζέστες ,αλλά ας το χαρούμε λίγο ακόμα.
Κάτι που είχα να κάνω από pentium 166 ,τον οποίο πήγα στα 200 Mhz..αλησμόνητες εποχές!
Το tuning το έκανε μαγαζί, paddle shifters βρήκα από το εργοστάσιο στην Ιταλία και τα προγραμμάτισα, το ίδιο και adaptive cruise control και race mode (κλείνει το esp κλπ) απο QV. Συν τον λεβιέ και το τιμόνι που τα έχω αλλάξει από το facelift μοντέλο του 20stergiosbik έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 09:45Μονο προγραμματισμος ή εκανες αλλαγες και σε περιφερειακα;
-
Καταλαβα.Crimson_2 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 11:09Το tuning το έκανε μαγαζί, paddle shifters βρήκα από το εργοστάσιο στην Ιταλία και τα προγραμμάτισα, το ίδιο και adaptive cruise control και race mode (κλείνει το esp κλπ) απο QV. Συν τον λεβιέ και το τιμόνι που τα έχω αλλάξει από το facelift μοντέλο του 20
Εννοουσα για τον κινητηρα.
Αν δηλαδη η αυξηση της ιπποδυναμης προηλθε μονο απο προγραμμα ή αν αλλαξες και αλλα οπως τιποτα εξατμισεις,φιλτρα κλπ.
Δεν κατάλαβα πως ειχες βάλει χέρι. Μεα κουλπαCrimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:56Το αμάξι ξεκίνησε τη ζωή του σαν Super, με 200 άλογα. Τα άλλα στην πορεία προέκυψαν. Ξέρω ακριβώς ποια έκδοση έχω και πόσα άλογα έχειΕρμής έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:00Τη βελοτσε έχεις με τα 280 στον τροχό.Crimson_2 έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:34
Υβρίδιο που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία300 άλογα και paddle shifters αλλά και ηλιοροφή και extended leather + wood trim μέσα. Μόνο το LSD δεν έχω αλλά κλάιν μάιν με τη γεωμετρία που έχει το αμάξι τηλεκατευθυνόμενο είναι. Και τόσο που έχουν τα λάστιχα δεν θα το πήγαινα πίστα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν έκανε fail στο ΜΟΤ δεν ισχύει η προηγούμενη ημερομηνία λήξης.
Yippie Kay Yay
Τέσπα, πήγα πήρα το αμάξι και μόλις γύρισα. Πλήρωσα τα δύο suspension μπροστά. Το ελατήριο και τα 2 MOT τα κέρασε ο όμιλος VW τρομάρα μου.
ναι ωραια για τα λαδια, σωστα.
δεν ειπες τελικα, την είχες βάλεις στο διπλό σταντ, ή την ειχες στο πλαινό;
δεν ειπες τελικα, την είχες βάλεις στο διπλό σταντ, ή την ειχες στο πλαινό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Μαρ 2024, 11:39
-
- 73 Απαντήσεις
- 2321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Δεκ 2023, 11:54
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για τον πόνο που κερνά ο sol
από Sol » 16 Αύγ 2023, 14:12 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 2362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
19 Αύγ 2023, 14:27
-
-
- 69 Απαντήσεις
- 1644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
03 Νοέμ 2024, 19:23