Γερμανία vs Ιαπωνία
-
-
Re: Γερμανία vs Ιαπωνία
Ρε τυπε,μιας και έχεις τόσο καλή σχέση με την Χιουνται και τους Κορεάτες,δεν μεσολαβείς να μας στείλουν στο τζαμπέ κάνα αντιτορπιλικο;
Έχουν κάτι καλά κομμάτια εκεί που θα μας έρθουν κουτί.
Έχουν κάτι καλά κομμάτια εκεί που θα μας έρθουν κουτί.
και ως συνήθως βλάκας που θέλει να το παίξει μάγκας καταλήγει να ειναι ο περίγελος του καφενείου. Και συνεχίζει να ποστάρει.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:50Αντιληπτικοτητα μηδέν ο τύπος.Ερμής έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:46Σα τα άλλα τα ποσταρισματα του που το χιουντάι τα έριχνε στη γτ3 στο ρινγκ.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:44Προβλέπω καμμία δεκαριά σελίδες συνεχούς ποσταρισματος του Volk για να μας αποδείξει ότι η Alfa είναι για τα μπάζα!
ΜΙλάμε για καθυστέρα πλέον που εικάζω δεν έχει οδηγήσει κάτι πέρα απο χιουντάι και βμβ εικοσαετίας.
Κάνα κακομαθημένο παιδάκι θα είναι που το παίζει ξερολας και περπατημενος.
Σε λίγο θα βάλει πάλι το βιντεάκι με τη γτ3 θα το δεις.
Πάντως έχει φαντασία, δες εκεί που λέει πως πηδάει τις δυο γκόμενες.
Με έχει στο ιγκνορ βέβαια γιατι του δείχνω ποσο αρχιβλακας είναι με αποδείξεις σε διάφορα νήματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Here's Why I Only Buy These 4 Car Brands, that is Honda and Toyota. Ooops! That's only 2.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αγις έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:29πρεπει να παραδεχτουμε (γιατι ειμεθα αντικειμενικοι ) πως η αλφαρομεο ειναι η πιο τιμια εταιρεια - δεν θα γραψω αυτοκινητων γιατι συνηθιζει να κινειται με τα φορτηγακια της οδικης βοηθειας - το ''αυτο '' ειναι υπερβολη
στο σημα της ομως εχει το μαυρο φιδι που καταβροχθιζει τον αφελη που την αγοραζει κ τον σταυρο στο κενοταφιο του - σαν προειδοποιηση

Παλιά στο Τέξας όλα αυτά ... Πλέον είναι σχεδόν όλα τα ίδια ( αλλάζει μόνο το value και η ποιότητα... κυρίως στο εσωτερικό ) γιαυτο και ένα μοτέρ το φοράνε 2-3 εταιρίες πχ nissan renault merτσεντε η αλφα Φίατ.nyxtovios έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 12:03Αγις έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:29πρεπει να παραδεχτουμε (γιατι ειμεθα αντικειμενικοι ) πως η αλφαρομεο ειναι η πιο τιμια εταιρεια - δεν θα γραψω αυτοκινητων γιατι συνηθιζει να κινειται με τα φορτηγακια της οδικης βοηθειας - το ''αυτο '' ειναι υπερβολη
στο σημα της ομως εχει το μαυρο φιδι που καταβροχθιζει τον αφελη που την αγοραζει κ τον σταυρο στο κενοταφιο του - σαν προειδοποιηση
Να λέγαμε για κάνα αλφετο του 90 που πήγαινες να αλλάξεις ένα κολάρο ψυγείου κ έριχνες τους χριστους και τις Παναγίες γιατί πήγαινε η τσαπατσουλια γονα ναι. Πλέον όμως έχουν μικρύνει τα περιθώρια.
-
Oμολογω ότι δεν διάβασα τα κατορθωματα του στα γαμησια.Ερμής έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:59και ως συνήθως βλάκας που θέλει να το παίξει μάγκας καταλήγει να ειναι ο περίγελος του καφενείου. Και συνεχίζει να ποστάρει.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:50Αντιληπτικοτητα μηδέν ο τύπος.
Με έχει στο ιγκνορ βέβαια γιατι του δείχνω ποσο αρχιβλακας είναι με αποδείξεις σε διάφορα νήματα.
I'm too old for this shit!
Πρέπει όμως κι τέτοιοι τύποι να έχουν βήμα για να διασκεδάζει ο κόσμος.
-
Ανησυχώ όμως γιατί έχει ώρα να ποσταρει!
Λέτε να μαζεύει δυνάμεις ή να τον έστειλε η μαμά στο μπακάλικο να πάρει κρεμμύδια για το φαγητό;
Λέτε να μαζεύει δυνάμεις ή να τον έστειλε η μαμά στο μπακάλικο να πάρει κρεμμύδια για το φαγητό;
μεχρι ωρας εχω εξοικονομησει 2 φορες την αξια του αυτοκινητου, οτι και να γινει, κερδισμενος ειμαι. πολυ καλα πηγε.
αν και λειτουργει κανονικα με βενζινη, οποτε οτι βλαβη υπαρχει ειναι στα ιταλιανικα εξαρτηματα αεριου που εκανα την ιεροσυλια να βαλω.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπες και λιώσεstergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 12:29Oμολογω ότι δεν διάβασα τα κατορθωματα του στα γαμησια.Ερμής έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:59και ως συνήθως βλάκας που θέλει να το παίξει μάγκας καταλήγει να ειναι ο περίγελος του καφενείου. Και συνεχίζει να ποστάρει.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:50
Αντιληπτικοτητα μηδέν ο τύπος.
I'm too old for this shit!
Πρέπει όμως κι τέτοιοι τύποι να έχουν βήμα για να διασκεδάζει ο κόσμος.
Thank You Next
Περίεργη φάση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι, ως γνωστον. δεν εσπασε, δε χαλασε. δουλευει, με βενζινη, οπως δουλευε παντα.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:41Καλά να πάθεις αφού είσαι καρμίρης και πας να βγάλεις από την μύγα,ξυγκι.
Ως γνωστόν τα σουμπαρου δεν σπάνε,δεν χαλάνε οπότε γλιτώνεις ένα σωρό λεφτά από τα συνεργεία.
Τι το θέλεις το υγραέριο;
καιω 10-12 λιτρα στα 100, δηλαδη καμμια 150αρια λιτρα το μηνα, δηλαδη κερδιζω γυρω στα 150 ευρω το μηνα. οχι και τοσο μυγα-ξυγκι.
-
E,αυτό σου λέω.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 12:40ναι, ως γνωστον. δεν εσπασε, δε χαλασε. δουλευει, με βενζινη, οπως δουλευε παντα.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:41Καλά να πάθεις αφού είσαι καρμίρης και πας να βγάλεις από την μύγα,ξυγκι.
Ως γνωστόν τα σουμπαρου δεν σπάνε,δεν χαλάνε οπότε γλιτώνεις ένα σωρό λεφτά από τα συνεργεία.
καιω 10-12 λιτρα στα 100, δηλαδη καμμια 150αρια λιτρα το μηνα, δηλαδη κερδιζω γυρω στα 150 ευρω το μηνα. οχι και τοσο μυγα-ξυγκι.
Πληρωνε τώρα ότι είχες κερδίσει τόσο καιρό.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Της συζύγου είναι, εγώ δεν χωράω , τα γόνατα φτάνουν στα χερούλιαΑγις έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 09:11Πολυ ωραιο παπιenterprise-psi έγραψε: ↑09 Οκτ 2022, 20:37Και εγώ πήρα ένα για πιο ξάπλαtalaipwros έγραψε: ↑09 Οκτ 2022, 20:31
merci, για ταξιδια μια χαρα ειναι, αλλα θες πολυ καφε για να μην σε παρει ο υπνος.
για γραψε εντυπωσεις - ισως μου κανει για κοντινες μετακινησεις

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
πως ακριβως θα γινει να πληρωσω οσα εχω κερδισει εδω και 10 χρονια; δε βγαινουν τα μαθηματικα. αντε στη χειροτερη να θελει πνευμονα, 50-100 ευρω υποθεση.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 12:46E,αυτό σου λέω.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 12:40ναι, ως γνωστον. δεν εσπασε, δε χαλασε. δουλευει, με βενζινη, οπως δουλευε παντα.stergiosbik έγραψε: ↑17 Νοέμ 2022, 11:41
Καλά να πάθεις αφού είσαι καρμίρης και πας να βγάλεις από την μύγα,ξυγκι.
Πληρωνε τώρα ότι είχες κερδίσει τόσο καιρό.
α, δεκαρα δεν πλερωσα. ο γαμηδης ο λοβατος, μεχρι 100 μετρα πριν φτασω στο μαστορα, δε δουλευε. μολις ειδε το μαστορα, εκανε σαν να μην τρεχει τιποτα, δουλευε ρολοι και σφυριζε αδιαφορα. ειναι απο τις φασεις που δε θελει μαστορα, θελει εξορκισμο και τρισαγιο.
ο πουστροιταλιανος, περιμενει να μου τη γαμησει οταν θα ειμαι στου διαολου τη μανα, μακρια απο βενζιναδικο. μαλλον την κυριακη. θα μου τα κλασει πειτε του, θα γεμισω μισο τεποζιτο για ασφαλεια.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Φεβ 2024, 11:24
-