Συμβουλές για Νέους οδηγούς
Re: Συμβουλές για Νέους οδηγούς
Έχεις σκεφτεί να δέσεις το αριστερό πόδι σου κάπου για να μην πατάει το συμπλέκτη;
Ωχ, σαν να το βλέπω να 'ρχεται από τους γνωστούς (Αγις, Εκτωρ και λοιπά λιγούρια):
Καλά βρε, πήρες αυτοκίνητο μεγαλύτερο από σένα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Μα, δεν χρειάζομαι τέτοιο βασανιστήριο για να πειστώ. Το ξέρω κι ο ίδιος, αφού είδες ότι το παραδέχτηκα. Αλλά ξες τι λέγανε και στο χωριό της γιαγιά μου: "ολντ χάμπιτς ντάι χαρντ". Στου παππού μου λέγανε ένα άλλο με γέρικα σκυλιά και νέα κόλπα, αλλά δεν το έπιασα καλά επειδή έχουν βαριά προφορά.vantono έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:28Φυσικά και δεν ισχύει.Bic έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:11Σ' αυτό, σε νιώθω. Πριν κάτι μήνες πήρα το υβριδικό (αυτόματο) ενός φίλου, να το κάνω μια βόλτα. Την πρώτη φορά που... "χρειάστηκε να πατήσω συμπλέκτη" (από συνήθεια δηλαδή, φυσικά και δεν χρειάζεται), πάτησα το φρένο με το αριστερό. Καλά που φορούσαμε ζώνες, στο παρμπρίζ θα κολλούσαμε.
Μετά από 4-5 λεπτά βέβαια το συνήθισα, είναι όντως πανεύκολη η οδήγηση του αυτόματου. Προτιμώ βέβαια το συμβατικό, έτσι έχω μάθει και νομίζω ότι έχω καλύτερο έλεγχο. Νομίζω, δεν ισχύει φυσικά...
Και επειδη εισαι τυπάρα και σε πάω, δώσε βαση να διορθώσεις το μπολνταρισμένο και να ξεμπουμεριάσει η νοοτροπία σου (γιόγκα, συνεδριες σε ψυχολογο, δεν ξερω,ο,τι σε βολέψει, θα τη βρεις τη λυση) αλλιώς θα φωναξω το Χέλη να σου πει ο ιδιος με τον ιδιαιτερα αιχμηρό χέλικο τρόπο του οτι ολα ειναι στο μυαλό σου.

-
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
2023, και εχουμε καταντήσει να προτείνουμε τα αυτονόητα!
Καλά, το μη υδραυλικοτίμονο ειναι εφάμιλλο των μη ηλεκτρικών τζαμιών, με τη μανιβέλα.
Προσωπικα, χιλιες φορές να οδηγουσα κάρο ή αλογο σόλο. Ερχεσαι πιο κοντά και με ενα πανέξυπνο και περηφανο ζωάκι, αντί με παλιατζουρολαμαρίνες.
Αντε, και ευελπιστώ σε μια δεκαετία το πολύ, το αυτονόητο που θα γράφουμε αντι για "παρε αυτοματο", θα ειναι "πάρε αυτόνομο"!

Δεν χαλάει τόσο εύκολα ο συμπλέκτης, αλλά και να τον χαλάσεις δεν είναι και τρομερή ζημιά.
Οδήγα όπως νιώθεις άνετα και στην πορεία θα το κόψεις.
-
Χαχαχ είναι μεγάλος αλλά σε καλή κατάσταση και λίγα για την ηλικία του πάνω χιλιόμετρα. Όχι μεγαλύτερο από μένα πάντως. Τα χω τα χρονάκια μου.
Ο Άγις τώρα δε μπορεί τα χει μπλέξει με τη διευθύντρια του σχολείου του Βαπτιστήρα του.
Σε μπερδεύω με άλλον ίσως; Άλλος είναι ο πέφτουλας; Αν ναι, σόρυ αγαπητέ...

-
Κι όμως έχω ηλεκτρικά παράθυραvantono έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:352023, και εχουμε καταντήσει να προτείνουμε τα αυτονόητα!
Καλά, το μη υδραυλικοτίμονο ειναι εφάμιλλο των μη ηλεκτρικών τζαμιών, με τη μανιβέλα.
Προσωπικα, χιλιες φορές να οδηγουσα κάρο ή αλογο σόλο. Ερχεσαι πιο κοντά και με ενα πανέξυπνο και περηφανο ζωάκι, αντί με παλιατζουρολαμαρίνες.
Αντε, και ευελπιστώ σε μια δεκαετία το πολύ, το αυτονόητο που θα γράφουμε αντι για "παρε αυτοματο", θα ειναι "πάρε αυτόνομο"!

Τώρα αυτό έχω, θα γίνω οδηγάρα με τον σκληρό τρόπο

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μην τον πατάς συνέχεια

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Να μετράς μέχρι το 10 και να σκέφτεσαι μονόκερους, ευχούληδες κι πεταλουδίτσες πριν απαντήσεις.user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:42
Ελπίζω να το κόψω και μη γίνει πιο δυνατή συνήθεια. Απλώς δεν θέλω να γίνομαι απότομη κάποιες φορές.
Αααα, για την οδήγηση λες. ΟΚ, γράψε λάθος.

-
Τόσο απλό

Να σου πω, επί της ευκαιρίας, εσύ γιατί κάνεις έτσι στο άβαταρ σου, τι έπαθες;;;;
-
Bic έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:53Να μετράς μέχρι το 10 και να σκέφτεσαι μονόκερους, ευχούληδες κι πεταλουδίτσες πριν απαντήσεις.
Αααα, για την οδήγηση λες. ΟΚ, γράψε λάθος.

Θέματα διαχείρισης συμπλέκτη

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
12 Δεκ 2023, 16:39
-
- 2 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τους οδηγούς που τρομάζουν τους πεζούς για πλάκα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μαρ 2025, 22:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Μαρ 2025, 22:25
-
-
- 699 Απαντήσεις
- 17561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
03 Σεπ 2024, 11:07