Προσοχή! Θα έχει αιθανόλη η βενζίνη από το 2019
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Προσοχή! Θα έχει αιθανόλη η βενζίνη από το 2019
ΣΔηλαδη δεν υπαρχουν στα σουπερ μαρκετ
Δηλαδη η πωλητρια μπερδεψε τον Πανα
Δηλαδη η πωλητρια μπερδεψε τον Πανα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Παν, όλες οι σακούλες στις υπεραγορές (πλην της μαναβικής που είναι τσάμπα) πήγαν στα 9 λεπτά, οι μεγάλες που ήταν στα 10 παραμένουν στα 10, καμία από αυτές δεν ήταν ή είναι βιοδιασπώμενες.Πάνας έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 00:59Όχι ρε φίλε, η ίδια μου το είπε όταν με ρώτησε αν θέλω μεγάλη ή μικρή σακούλα. Και μάλιστα μου είπε ότι οι καινούργιες που έχουν που δεν είναι βιοδιασπώμενες έχουν 0,04€. Αφού τις πλήρωσα κιόλας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 00:56
Δεν ειναι πηγη αυτο Πανα
Δεν μπορουμε να συζηταμε για κατι που σου ειπε μια ταμιας στο σουπερ μαρκετ σαν να προκειται για κατι πραγματικο
Εμενα μια ταμιας μου ειπε πχ να καθαρισω το inox στο ψυφειο με ενα και καλα γαματο προιον και το inox γαμηθηκε
Ταμιες ειναι
Θα μαθευτεί σε λίγο, περίμενε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ινοξ με baby oil για καθαρισμο....ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑19 Ιαν 2019, 00:56
Δεν ειναι πηγη αυτο Πανα
Δεν μπορουμε να συζηταμε για κατι που σου ειπε μια ταμιας στο σουπερ μαρκετ σαν να προκειται για κατι πραγματικο
Εμενα μια ταμιας μου ειπε πχ να καθαρισω το inox στο ψυφειο με ενα και καλα γαματο προιον και το inox γαμηθηκε
Ταμιες ειναι
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν υπαρχουν βιοδιασπωμενες σακουλες στα σουπερ μαρκετ, μουφα ηταν επειδη λογω κοστους τις ειχαν κανει πιο λεπτες, απλα στον κοσμο τις πασαραν ετσι. Τωρα που την σακουλα την πληρωνεις ξαναγυρισαν στις παλιες καλες εποχες που οι σακουλες ηταν χοντρες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ειναι πραματικο το debate για την αιθανολη. Στις ΗΠΑ που εχουν φτασει στο Ε15 και συνεχιζουν η κοντρα των λομπυ φουντωνει
https://www.forbes.com/sites/joshuarhod ... hange/amp/
Studies show that biofuels can consume up to 100 times more gallons of water per mile driven and the greenhouse gas reduction benefits over petroleum fuels are marginal at best.
https://www.forbes.com/sites/joshuarhod ... hange/amp/
Studies show that biofuels can consume up to 100 times more gallons of water per mile driven and the greenhouse gas reduction benefits over petroleum fuels are marginal at best.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Στην ελλαδα για παραδειγμα, τα αχυρα που τα παρατουσαν στο χωραφι εχουν γινει δυσευρετα γιατι πηγαινουν για βιοκαυσιμο. Αν αρχισουν καλλιεργειες αποκλειστικα για αυτο το σκοπο θα υπαρξουν νεα προβληματα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 100 Απαντήσεις
- 2124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
03 Ιαν 2025, 23:56
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1047 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-