Καίει πολύ καύσιμο από την αντίσταση του αέρα
Δοκιμασμένο και με μπαγκαζιερα μάλιστα που υποτίθεται έχεις καλύτερη αεροδυναμική από το να τα έχεις χύμα.
Όχι στο σιτροεν, σε άλλο αυτοκίνητο
Καλά, εννοείται δεν καίω τίποτα. Δεν ξέρω καν πώς σου'ρθε. Μόνο με υβριδικό καις λιγότερο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δοκιμασμένο και με μπαγκαζιερα μάλιστα που υποτίθεται έχεις καλύτερη αεροδυναμική από το να τα έχεις χύμα.
Καλά, εννοείται δεν καίω τίποτα. Δεν ξέρω καν πώς σου'ρθε. Μόνο με υβριδικό καις λιγότερο.
Μα αφου σου λεω το έχω δοκιμάσει και μου έκαψε αρκετά παραπάνω. Δεν ήταν υβριδικό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μα αφου σου λεω το έχω δοκιμάσει και μου έκαψε αρκετά παραπάνω. Δεν ήταν υβριδικό
Ναι, μιλάμε για άυγκο, πόσο να κάψει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τωρα εχουμε Πεζο 206 του '06 και δεν υπάρχει καποιο προβλημα. Απλως ειναι πλεον πολυ παλιο, καταχτυπημενο και με διαφορα δευτερευοντα πραγματα (πχ κλιματισμος) να μη δουλευουν καλα.
Δε γουσταρω τα μεγαλα αυτοκινητα και ακομα λιγοτερο τα πολλα μπαγκαζια.
Corolla Cross.
Παιδιά, σκυλιά, γατιά όλα μέσα και φοβερά άνετα καθίσματα.
Ακόμα και η βασική του έκδοση έχει τα πάντα όλα από εξοπλισμο (ασφάλεια, τεχνολογία κλπ )
Let them make the first mistake. We make the last move.
To cross είναι μεγάλο για κάποιον που έχει συνηθίσει σε πεζό 206. Δε θα τον βολέψει.
Να του πεις να βάλει τον κ@λο του κάτω και να το μάθει/συνηθίσει. Ορίστε μας!
Όταν παρήγγειλα το Πρίους ζήτησα το βιβλίο (500 σελίδες) και το διάβασα, συν έρευνα στο ίντερνετ, για να έχω κάποιαν ιδέα τί με περιμένει.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σκεφτομαι Γιαρις ή Άιγκο. (Καμια δεκαρια διαδρομες των 2-3km την εβδομαδα και μια ή δυο φορες το χρονο ενα ταξιδι καπου που απλα παρκαρουμε το αυτοκίνητο και διακοπαρουμε).
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.