enaon έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 18:11
Πτολεμαίος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 18:06
Καταρχάς δεν "χάνεις το 10%".
Ειπες "και φυσικά δεν υπάρχει αμάξι που να επιστρέφει ρεύμα στο σπίτι"
πάνω απο 10% είναι, αλλα εσύ πόσο λες;
Δεν επιστρεφει παιδια στο σπίτι ρευμα αυτο, το σπίτι εχει πέσει εκείνη την ώρα, ο ασέβαστος λεει οτι θα δει οτι ανοιξες τον φουρνο και θα δώσει συμπλήρωμα, αυτο ειναι αστείο να το λεμε τώρα.
Δεν υπάρχει απωλεια ρεύματος 10% από και προς οτιδήποτε όπως λανθασμένα υποστηρίζεις. Αν ήταν έτσι από τα εργοστάσια θα έφευγε 100 και θα χρησιμοποιουσαμε βία το 50 για το οτιδήποτε.
Η απώλεια που υφίσταται (και η οποία δεν είναι 10%) συμβαίνει λόγω της παραγόμενης θερμότητας κατά την διάρκεια της φόρτισης στην μπαταρία.
Οι οποίες απώλειες συν τις απώλειες ghost/vampire draining υπερκαλυπτονται και με το παραπάνω κατά την πεδηση του αυτοκινήτου.
Σου βάζω απόδειξη ότι αυτοκίνητο μπορεί να τροφοδοτήσει σπίτι (σιγά την τεχνολογία δηλαδή) και μου λες ότι "δεν επιστρέφει ρεύμα σπίτι αυτό".
Κοίτα, αν θες να βγάλεις ανθρώπους τρελούς, δεν είμαι από αυτούς.
Εν κατακλείδι σου έβαλα 1 αυτοκίνητο εγώ, 1 ο Ασέβαστος, επίσης τα 2 μοντέλα της Rivian το κανονλυν αυτό και πόσα άλλα ακόμα το κάνουν ήδη και που δεν πρόκειται να κάτσω να ψάξω διότι εσείς προσπαθείτε να ακυρώσετε και τα οφθαμοφανη.
Έλεος κάπου με το δεινοσαυρισμο σας.