Γερμανία vs Ιαπωνία
-
Re: Γερμανία vs Ιαπωνία
Ok, το εσωτερικό είναι ίδιο με την υπάρχουσα, η μόνη διαφορά είναι η μπροστινή γκριλια, το καντράν και ουσιαστικά ο μόνος λόγος αλλαγής είναι ο κινητήρας της 750i.
Καλός λόγος ομως
Ναι ρε, θα πάρουμε καρτ να οδηγούμε.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 14:36δείξτε κατανόηση σε ηλικιωμένους συμπολίτες, αρθριτικά και έλλειψη ύψους
Απλά γιατί μπορούμε να μπαίνουμε και να βγαίνουμε...
Για εμένα το αυτοκίνητο είναι απλά χρηστικό, όπως το κουτάλι ή το τραπέζι.
Θα έλεγες ποτέ σε κάποιον γιατί αγόρασε μεγάλο κουτάλι αφού δεν έχει Πάρκινσον;
Μα δε σου χρησιμεύουν κάπου. Ούτε χώρους έχουν, ούτε εύχρηστα είναι, ούτε μεγαλύτερη ασφάλεια. Δε θυμάσαι που το X5 το έσπρωξα σε ένα μηνα;
Γιαυτο το λέει αυτό ο Μαυροβασιλης παραπάνω. Τα σουβ είναι μόνο για πασοκοζαίικη μόστρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 29 Ιαν 2019, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κάτι θυμάμαι.
Δεν ήξερα όμως ότι δεν ήσουν ικανοποιημένος.
Τεσπα, δεν έχω και κανένα τεράστιο κολλημα.
Απλα μια προτίμηση.
Αν δεν βρω κάτι εντός μπατζετ, θα πάω για χατσμπακ
Δεν ήταν για κλωτσιές αλλά δε συγκρίνεται σε τίποτα με την πεντάρα. Γενικά αν θες πολλους χώρους πας σε sw.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαυροβασίλης
δεν είχα πρόθεση να σε πειράξω, οι παράγοντες εργονομίας όπως η εύκολη πρόσβαση (και δη με πιτσιρίκια) είναι σοβαρότατο κριτήριο, σκέψου όμως ότι θα έχεις παραπάνω βάρος/κατανάλωση και χειρότερη συμπεριφορά λόγω κ.β.- δεν χρειάζεται να προκαλείς την τύχη σου για να τύχουν καταστάσεις που μπορεί να κάνει διαφορά
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Παρε βρε ανθρωπε του Θεου ενα χατσμπακ κι ασε τις μαλακιες.
Στην χειροτερη αν θες τεραστιους χωρους παρε ενα Octavia sw να χορτασεις φορτωμα.
Δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα ειναι τιμιο αυτοκινητο χωρις να χρυσοπληρωνεις το ονομα των Γερμανων.
Μη σου πω στην εκδοση TGI,δηλαδη με φυσικο αεριο,που ειναι μακραν το πιο οικονομικο σε καταναλωση καυσιμο.
Στην χειροτερη αν θες τεραστιους χωρους παρε ενα Octavia sw να χορτασεις φορτωμα.
Δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα ειναι τιμιο αυτοκινητο χωρις να χρυσοπληρωνεις το ονομα των Γερμανων.
Μη σου πω στην εκδοση TGI,δηλαδη με φυσικο αεριο,που ειναι μακραν το πιο οικονομικο σε καταναλωση καυσιμο.
Έλα ρε, ξεκόλλα.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 19:20δεν είχα πρόθεση να σε πειράξω, οι παράγοντες εργονομίας όπως η εύκολη πρόσβαση (και δη με πιτσιρίκια) είναι σοβαρότατο κριτήριο, σκέψου όμως ότι θα έχεις παραπάνω βάρος/κατανάλωση και χειρότερη συμπεριφορά λόγω κ.β.- δεν χρειάζεται να προκαλείς την τύχη σου για να τύχουν καταστάσεις που μπορεί να κάνει διαφορά
Πλάκιτσα κάνουμε - δεν παρεξηγούμαι.
Η κατανάλωση, έχεις δίκιο, θα είναι αυξημένη και αυτό είναι μείον.
Για οδηγική συμπεριφορά λόγω κ.β., πάω ταξίδι με μαξ 120χλμ/ωρα.
Και χιλιαρακι δλδ μου είναι αρκετό.
Από χατσμπακ, μεταξύ φόκους 2019, κορολα 2019, Σιβικ και i30, ποιο θα έλεγες;
Ή κάποιο άλλο αντίστοιχο
Μόλις θυμήθηκα ότι έχω μπει πίσω κάθισμα σε skoda superb και είχα πάθει πλάκα.stergiosbik έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 19:24Παρε βρε ανθρωπε του Θεου ενα χατσμπακ κι ασε τις μαλακιες.
Καλή ιδέα, θα το τσεκάρω
- Μαυροβασίλης
βάλε ΥΤ να δεις απότομες αλλαγές λωρίδας με 100-120χαω και θα καταλάβεις τι εννοώ ασφάλεια και καθόλου σπάνιες συνθήκες
βασικά μην ψάξεις τόσα, δες ISO double lane change που είναι τυπική αποφυγή εμποδίου και τρόμαξε με τις χαμηλές ταχύτητες
για τα χατς αυτής της κατηγορίας και με αυτά τα παραδείγματα δεν χάνεις όποιο κι αν επιλέξεις
όλα είναι καλά αυτοκίνητα, πάρε όποιο σου φανεί πιο ωραίο σε τεστ ντραηβ

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
Αυτα που σου ειπε ο Μαυροβασιλης ειναι σωστα.ritzeri έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 19:31Έλα ρε, ξεκόλλα.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 19:20δεν είχα πρόθεση να σε πειράξω, οι παράγοντες εργονομίας όπως η εύκολη πρόσβαση (και δη με πιτσιρίκια) είναι σοβαρότατο κριτήριο, σκέψου όμως ότι θα έχεις παραπάνω βάρος/κατανάλωση και χειρότερη συμπεριφορά λόγω κ.β.- δεν χρειάζεται να προκαλείς την τύχη σου για να τύχουν καταστάσεις που μπορεί να κάνει διαφορά
Πλάκιτσα κάνουμε - δεν παρεξηγούμαι.
Η κατανάλωση, έχεις δίκιο, θα είναι αυξημένη και αυτό είναι μείον.
Για οδηγική συμπεριφορά λόγω κ.β., πάω ταξίδι με μαξ 120χλμ/ωρα.
Και χιλιαρακι δλδ μου είναι αρκετό.
Από χατσμπακ, μεταξύ φόκους 2019, κορολα 2019, Σιβικ και i30, ποιο θα έλεγες;
Ή κάποιο άλλο αντίστοιχο
Ομως........τα εχεις μπερδεψει καπου και συγκρινεις διαφορετικα αυτοκινητα.
Με τα λεφτα που εχεις,συγκρινεις εντελως λαθος εκδοσεις.
Τι σχεση εχει το Civic των 1000 κυβικων και 129 αλογων (γιατι αυτο μπορεις να παρεις μιας και η επομενη εκδοση εχει σχεδον 27 χιλιαρικα) με το Focus των 1500 κυβικων και 182 αλογων;
Ή το corolla που θα εχει 116 αλογα;
Μην υποτιμας τα αλογα και μη λες το κλασσικο "Ελα μωρε,εγω δεν τρεχω".
Αυτη η διαφορα στην ιπποδυναμη μπορει να κανει την διαφορα και να σου σωσει την ζωη.
Ασε που συνηθως οι πιο δυνατες εκδοσεις εχουν καλυτερα φρενα και διαφορετικο-καλυτερο στησιμο για να πατανε καλυτερα στον δρομο.
-
Μιας και το ανεφερε ο Μαυροβασιλης δες εδω διαφορες μεταξυ χατσμπακ και suv.
-
τι σκας; 118i θα παρεις και τελος
https://www.autotriti.gr/data/newcars/t ... es_BMW.asp
αν οι τιμες ειναι σωστες
https://www.autotriti.gr/data/newcars/t ... es_BMW.asp
αν οι τιμες ειναι σωστες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 29 Ιαν 2019, 21:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως, πράσινο/ μπουένο δίνει στο χιουντάι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 946 Προβολές