Ναι το ξερω, οποτε προφανως και θα ανεβει η τιμη/πεσει η ποιότητα για μερικους μηνεςΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:32Ώπα τι γίνεται, τρελάθηκες;;; Να ξέρεις πάντως ότι ετοιμάζονται για refresh της καμπίνας εντός μερικών μηνών.talaipwros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:22Chilloutbuddy έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 16:41
Kάνανε τρομερή πρόοδο τελευταία, φτιάξανε τη μεγαλύτερη πρέσα στον κόσμο και βγάζει ολόκληρο το σασί σε 3 κομμάτια, που σημαίνει οτι γλιτώσανε ένα σωρό κολλήσεις, που σημαίνει ακαμψία. Βγάζουν πλέον και καλά αυτοκίνητα, όχι μόνο καλά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά.
Όντως, ηταν καλο σε βαθμο προβληματισμού στη τιμη που ειναι τώρα.
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
-
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Aygo X ή υβριδικό Yaris αν το θέλεις λίγο μεγαλύτερο και να προσιδιάζει σε ηλεκτρικό. Και τα δύο είναι εκπληκτικές επιλογές για αυτά που περιέγραψες πως θέλεις.
Να δώσεις 33 χιλιάρικα για να πάρεις ηλεκτρικό Nissan... εχμ... Δεν θα το πω.

-
το ξερεις φανταζομαι οτι τα αυτοκινητα που προτεινεις ειναι μια με δυο κατηγοριες μικροτερα του Leaf
Το Aygo είναι μία κατηγορία μικρότερο, το Yaris μέσες άκρες ίδια κατηγορία είναι, και λόγω μικρότερου σκαριού αποκτά πλεονέκτημα στην στενή Αθήνα.talaipwros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:56το ξερεις φανταζομαι οτι τα αυτοκινητα που προτεινεις ειναι μια με δυο κατηγοριες μικροτερα του Leaf
-
οχι, δεν ειναι ιδια κατηγορια, εχει σαφως μεγαλυτερους χωρους το LeafΛεγεών έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:00Το Aygo είναι μία κατηγορία μικρότερο, το Yaris μέσες άκρες ίδια κατηγορία είναι, και λόγω μικρότερου σκαριού αποκτά πλεονέκτημα στην στενή Αθήνα.talaipwros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:56το ξερεις φανταζομαι οτι τα αυτοκινητα που προτεινεις ειναι μια με δυο κατηγοριες μικροτερα του Leaf
π.χ το Leaf εχει 435 λιτρα χωρο αποσκευων ( 1176 με τα καθισματα κατω) ενω το Yaris εχει 286 λιτρα χωρο αποσκευων
Και τα δύο hatchbacks είναι, από εκεί και έπειτα περί ορέξεως.talaipwros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:05οχι, δεν ειναι ιδια κατηγορια, εχει σαφως μεγαλυτερους χωρους το LeafΛεγεών έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:00Το Aygo είναι μία κατηγορία μικρότερο, το Yaris μέσες άκρες ίδια κατηγορία είναι, και λόγω μικρότερου σκαριού αποκτά πλεονέκτημα στην στενή Αθήνα.talaipwros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:56
το ξερεις φανταζομαι οτι τα αυτοκινητα που προτεινεις ειναι μια με δυο κατηγοριες μικροτερα του Leaf
π.χ το Leaf εχει 435 λιτρα χωρο αποσκευων ( 1176 με τα καθισματα κατω) ενω το Yaris εχει 286 λιτρα χωρο αποσκευων
-
ναι, οκ , παντως το Leaf ειναι μεγαλυτερο απο τη κορολλαΛεγεών έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:10Και τα δύο hatchbacks είναι, από εκεί και έπειτα περί ορέξεως.talaipwros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:05οχι, δεν ειναι ιδια κατηγορια, εχει σαφως μεγαλυτερους χωρους το Leaf
- Dwarven Blacksmith
Το υβριδικά δεν τα θεωρώ καλή περίπτωση, βγάζουν όλες τις βλάβες των ΜΕΚ και έχουν μικρές μπαταρίες. Καλά, για αυτά που δεν μπαίνουν καν μπριζα δεν το συζητώ, είναι σκέτη απάτη.

Χαχα ο πατέρας μου πάντα είχε κόλλημα με τα Toyota. Οπότε έχω οδηγήσει μόνο starlet & yaris. Το aygo μόνο οπτικά το ξέρω. Nissan δεν έχω ιδέα, μου φάνηκε ίσως λίγο γομαράκι για το κέντρο αν πρέπει να παρκάρω καμιά Ιπποκράτους πχ θα με φάνε με τη μία.
-
ειπες οτι θες και ταξιδια, ποση αυτονομια χρειαζεσαι;stella έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:40Χαχα ο πατέρας μου πάντα είχε κόλλημα με τα Toyota. Οπότε έχω οδηγήσει μόνο starlet & yaris. Το aygo μόνο οπτικά το ξέρω. Nissan δεν έχω ιδέα, μου φάνηκε ίσως λίγο γομαράκι για το κέντρο αν πρέπει να παρκάρω καμιά Ιπποκράτους πχ θα με φάνε με τη μία.
Πελοπόννησο από Αθήνα μέχρι Μονεμβασιά περίπου και νησιά (που δεν είναι πρόβλημα από θέμα αυτονομίας νομίζω, σιγά τις αποστάσεις).talaipwros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:47ειπες οτι θες και ταξιδια, ποση αυτονομια χρειαζεσαι;
-
Από την Αθήνα μέχρι τη Μονεμβασιά η απόσταση είναι 322 χλμ δεν ειναι και μικρη.stella έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:52Πελοπόννησο από Αθήνα μέχρι Μονεμβασιά περίπου και νησιά (που δεν είναι πρόβλημα από θέμα αυτονομίας νομίζω, σιγά τις αποστάσεις).
κια νιρο περναει το μπατζετ σου και δεν θα κανουν παζαρι τοσο ευκολα οσο το Leaf.
Στα 30 χιλιαρικα το μονο που εχει ελπιδα καλοκαιρι να σου κανει αυτη την αποσταση ειναι το Leaf 62
Από Αθήνα μέχρι μονεμβασια δεν είναι πρόβλημα ή αυτονομία;stella έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:52Πελοπόννησο από Αθήνα μέχρι Μονεμβασιά περίπου και νησιά (που δεν είναι πρόβλημα από θέμα αυτονομίας νομίζω, σιγά τις αποστάσεις).

Το νήμα μου Οδύσσεια με ηλεκτρικό δε το έχεις διαβάσει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ωχ όχι. Σοβαρά μιλάμε για τέτοιες αποστάσεις να πρέπει να φορτίσω; Σόρρυ παιδιά, τελείως άσχετη είμαι. Απλά λόγω περιβάλλοντος και μπλα μπλα από "γνώστες" με έβαλαν στο τριπάκι να τσεκάρω ηλεκτρικά. Πρέπει να μελετήσω, μάλλον.Ερμής έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:59Από Αθήνα μέχρι μονεμβασια δεν είναι πρόβλημα ή αυτονομία;
Το νήμα μου Οδύσσεια με ηλεκτρικό δε το έχεις διαβάσει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Μαρ 2025, 19:58
-
- 2 Απαντήσεις
- 400 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-