Αγένεια στο τιμόνι.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Αγένεια στο τιμόνι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 06 Νοέμ 2023, 10:42

Dwarven Blacksmith έγραψε:
05 Νοέμ 2023, 21:48
Όταν εξαφανίσουμε όλα αυτα αυτοκίνητα από τον αστικό ιστό, inshallah, δεν θα έχουμε τέτοια προβλήματα.
Μπα, ούτε κι έτσι πρόκειται.

Σίγουρα υπάρχουν χίλιες δυο άλλες αφορμές που, κάλλιστα, αναδεικνύουν την έλλειψη κοινωνικής μας παιδείας. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Νοέμ 2023, 10:43

GoBzi έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:35

Ο μικρός σου δεν θα έπρεπε να έχει την δυνατότητα να ανοίξει την πόρτα τύπε μου. Κατεβαίνεις εσύ και του ανοίγεις την πόρτα με ασφάλεια. :102:
ειναι 11 χρονω γουμαρι. ποτε θα την ανοιγει μονος του, στα 30;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 06 Νοέμ 2023, 10:45

Ρε παιδιά, τώρα, σοβαρά συζητάτε τόσο πολύ τα αυτονόητα; Ότι δεν μπορούσε να περιμένει η "κυρία" λίγα δευτερόλεπτα να δέσει ο άνθρωπος το παιδί; Δεν της έχει συμβεί εκείνης να έχει ανάλογη ανάγκη; Σοβαρά τώρα;

Μια ζωή περιμένω τον οποιονδήποτε έχει σταματήσει μπροστά και μου κάνει νόημα να περιμένω. Τι διάολο... Πώς γίναμε έτσι;

Βρίσκω δικαιολογημένη την αγανάκτηση του Ερμή.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 06 Νοέμ 2023, 10:46

Ερμής έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:27
Αυτος ήταν ο λόγος που μάζεψα όση υπομονή είχα και δεν είχα.
Δε μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο στα 22 χρόνια που οδηγώ στο δρόμο.
Και ειδικά όταν λές στον άλλο/αλλη οτι επρόκειτο για παιδί.
Δηλαδή έστω οτι σταματούσε κάποιος και έπρεπε να βγάλει άτομο ΑΜΕΑ απο το αυτοκίνητο το οποίο χρειάζεται αρκετή περισσότερη ώρα, τι θα έκανε; Θα εμβόλιζε το αυτοκίνητο;
ΑΜΕΑ; Που στην Ελλάδα; Είσαι καλά. Που ζεις; Τράβα κλείσου μέσα στο σπίτι σου παλιοανάπηρε που βγαίνεις να κωλοβαρέσεις και μας ενοχλείς.! Που παραλίγο να μου χτυπήσεις το μηχανάκι μου στο πεζοδρόμιο. Που πετάγεσαι στο δρόμο για να κυκλοφορήσεις και μου κλείνεις το δρόμο. Άμα θέλεις να είσαι ανάπηρος είναι δικό σου πρόβλημα, δε φταίω εγώ. Δε θα χάσω εγώ το χρόνο μου επειδή είσαι κούτσαβλος.

Τα παραπάνω δεν είναι υπερβολές αλλά είναι σύνθεση αληθινών γεγονότων.

Εδώ ρε τύπε είναι ο άλλος μέσα στο αυτοκίνητο, πάνω σε ράμπες, φανάρια και τα σχετικά, το βλέπει το καροτσάκι με τον ανάπηρο, το μωρό, το ηλικιωμένο και αντί να κάνει τουλάχιστον ένα συγνώμη με επίκληση και να κάνει λίγο εμπρός, λίγο πίσω, στα αρχίδια του όλα. Σε κοιτά και σε απειλεί έτσι και του πεις και τίποτε.

Η αστυνομία δεν υπάρχει ώστε να τρομάξουν. Ακόμη και η ίδια η αστυνομία δε σέβεται τον ΚΟΚ. Βλέπεις μηχανές να κόβουν δρόμο από πεζόδρομους που παίζουν παιδιά και να μαρσάρουν κιόλας, true story...

Δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα. Πέρα από το παιδί σου δύσκολα μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Νοέμ 2023, 10:47

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:42
Το γεγονος οτι υπαρχει κοσμος που αγοραζει διπορτα δε θα το σχολιασει κανεις?
:003:

ξαναδιαβασε.

εμενα μου κανει εντυπωση και που υπαρχουν εργοστασια που τα κατασκευαζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 06 Νοέμ 2023, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 06 Νοέμ 2023, 10:48

Ασέβαστος έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:43
GoBzi έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:35

Ο μικρός σου δεν θα έπρεπε να έχει την δυνατότητα να ανοίξει την πόρτα τύπε μου. Κατεβαίνεις εσύ και του ανοίγεις την πόρτα με ασφάλεια. :102:
ειναι 11 χρονω γουμαρι. ποτε θα την ανοιγει μονος του, στα 30;
11 μικρός είναι :D

Μπορεί να δει τους φίλους του, από τον ενθουσιασμό του να πεταχτεί χωρίς να ελέγξει και να του βγει κανας παπάρας σαν τον συγκεκριμένο με το μηχανάκι. Μπορεί χίλια δύο. Μην εμπιστεύεσαι την ασφάλεια του παιδιού σου στον κάθε τυχάρπαστο που μπορεί να βρεθεί στον δρόμο γιατι υπάρχουν χιλιάδες που μια ζωή λένε στον εαυτό τους "τι μαλάκας ήμουν που δεν βγήκα ένα λεπτό να ανοίξω την πόρτα".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Νοέμ 2023, 10:52

Οκ, να πω και κάτι θετικό. Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά των οδηγών στην περιοχή μου. Πηγαίνουν με μικρότερη ταχύτητα και στις 90% περιπτώσεις που σταματώ περιμένοντας να περάσω απέναντι, σταματούν και μου κάνουν νόημα να περάσω. Το ότι υπάρχει και ένα 10% από μαλάκες που παίρνουν στροφές σπινάροντας σε γειτονιές, ναι, συνεχίζει να υπάρχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 06 Νοέμ 2023, 10:53

να είσαι στην στροφή στο μιντιλογλι στα μυρωδάτα 80΄ς, κατακαλόκαιρο χωρίς a/c κλπ φλωριές, να σταματάει το τριο αμάξι μπροστά, να κατεβαίνει ο αγριοπασόκος με το κασάρι και να έρχεται προς τα πίσω αυτοκίνητα χτυπώντας τα στο καπώ ενα ένα ψάχνοντας κάποιον που υποτίθεται τον έβρισε

που ναι οι ωραίες παλιές εποχές κλαψ λυγμ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 06 Νοέμ 2023, 10:53

Ασέβαστος έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:33
Ερμής έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:27

Δε σε είδα να σχολιάζεις όμως την παρουσία του Velar να πηγαινει γαμιόντας σε στενάκια της σφοιγκοφωλιάς, αν και νομίζω πως εκεί που έγραφα περι velar θα σταματούσες να διαβάζεις και θα έβγαζες τελεσιδικη απόφαση

ισχυει :003:

εννοειται οτι κανουμε πλακα, για αυτο και τα τετοια :003:

αλλα μωρε μλκ εκανες οικογενεια, σπρωχτο καπου το σιτροεν και παρε κατι αναλογο στο πιο βολικο.

α, επισης ο γνωστης να σεβεται, η λαντσια δελτα δεν εβγαλε ποτε διπορτο. :003:
Μωρε για τα εκτος Αθηνών έχω το άλλο, αλλά για μέσα που να το κινώ εκείνο το πράμα
Θα το ζμπρώξω, αφενός έχω ένα εντελώς συμπλεγματικό δέσιμο με αυτο το αυτοκίνητο αφετέρου έχουν γαμήθει στις ανατιμήσεις και ειμαι στην αναμονή.
Όταν μιλάει ο συγκεκριμένος για το θέμα απλά τον ακούς, τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Ta εχουμε εξηγήσει απο το παλιό ακόμη σε ποια σημεια υπερτερούν.
Chilloutbuddy έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:40
Περίπου 1% του πληθυσμού είναι διεγνωσμένοι ψυχοπαθείς (ανεβαίνει στο 3% με 4% στα στελέχη εταιριών)
Επίσης μεταξύ 40-50% των ενηλίκων, ανάλογα τη χώρα, χρειάζονται νόμιμα συνταγογραφημένα ή παράνομα ναρκωτικά για να φερθούν ή να νιώσουν νορμάλ προσωρινά.

Δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα άλλο, υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που έχουν ξεχάσει τα χάπια τους ή είναι απλά ψυχοπαθείς. Αν δεν τον ξέρεις τον άλλο προσωπικά δε λες τίποτα και απλά φεύγεις. Έτσι κι αλλιώς και να μείνεις τίποτα καλό δεν πρόκειται να βγει ποτέ από τέτοια φάση. Ποτέ όμως. Και στην καλύτερη περίπτωση που θα τον κοπανήσεις τον άλλον/άλλη (και δε σου βγάλει κανα μαχαίρι), ακόμα κι αν δεν θα μαζευτεί αστυνομία να βρεις κανά μπελά, και να το αξίζει ακόμα, μόνο άσχημα θα νιώσεις μετά και θα έχεις χάσεις και το χρόνο σου.

Αυτές οι φάσεις δεν είναι πρόβλημα. Φεύγεις. Ως μη γενόμενο που λένε.
Το πρόβλημα είναι να βλέπεις τέτοιο κανίβαλο να την πέφτει σε γυναίκα οδηγό ή κανα πιτσιρίκι ή καναν ηλικιωμένο και να χειροδικεί και να βρίζει. Εκεί δε μπορείς να φύγεις.
Ξέρεις και τι άλλο πιστεύω πως παίζει; Αν ήμουν με αντίστοιχο με αυτή αυτοκίνητο (πχ το γλε) δε θα έλεγε τίποτα, το βλέπουν της φάσης "αντε βρε λαϊκουρα που θα κόψεις το δρόμο σε εμένα! ΣΕ ΕΜΕΝΑ". Αν και η συγκεκριμένη απο την αντίδρασή της παίζει να παίρνει χάπια ή να ήταν κοκιασμένη.
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:52
Οκ, να πω και κάτι θετικό. Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά των οδηγών στην περιοχή μου. Πηγαίνουν με μικρότερη ταχύτητα και στις 90% περιπτώσεις που σταματώ περιμένοντας να περάσω απέναντι, σταματούν και μου κάνουν νόημα να περάσω. Το ότι υπάρχει και ένα 10% από μαλάκες που παίρνουν στροφές σπινάροντας σε γειτονιές, ναι, συνεχίζει να υπάρχει.
Πρώτη φορά μου έχει τυχει κάτι τέτοιο, ίσως αν ηταν κανένας μαντράχαλος να μη μου έκανε τόση εντύπωση. Τι να πω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 06 Νοέμ 2023, 10:56

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Χαλια μαυρα.
Που ακουστηκε αμαξι να εχει μεγαλυτερη στρεπτικη ακαμψια;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Νοέμ 2023, 10:57

Ερμής έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:53
Πρώτη φορά μου έχει τυχει κάτι τέτοιο, ίσως αν ηταν κανένας μαντράχαλος να μη μου έκανε τόση εντύπωση. Τι να πω.
Ένα ακόμη κακομαθημένο, τί άλλο; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 06 Νοέμ 2023, 10:58

stergiosbik έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:56
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Χαλια μαυρα.
Κύριε Καβαθα τι μου κάνετε

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 06 Νοέμ 2023, 10:59

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:45
Δεν της έχει συμβεί εκείνης να έχει ανάλογη ανάγκη; Σοβαρά τώρα;
Συνήθως οι ωραίες κυρίες που οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα έχουν μηνιαία συνδρομή σε κλινική αμβλώσεων. :roll:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 06 Νοέμ 2023, 10:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:57
Ερμής έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:53
Ένα ακόμη κακομαθημένο, τί άλλο; :)
Όπως ειπα και παραπάνω πιστεύω οτι ειναι συνδυασμός αυτού, πιθανής χημείας και τσακωμός με γκόμενο/γαμια,
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 06 Νοέμ 2023, 11:00

EKPLIKTIKOS έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:58
stergiosbik έγραψε:
06 Νοέμ 2023, 10:56
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Χαλια μαυρα.
Κύριε Καβαθα τι μου κάνετε
Γεραματα αγαπητε,γεραματα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών