Τα έχει αυτά η Πατριαρχία. Ε Ναιδα;
Συμβουλές για Νέους οδηγούς
-
Re: Συμβουλές για Νέους οδηγούς
Με ενδιαφέρει γιατί θέλω να πάω σε εκείνη την περιοχή τον Bic για καφέ και να δω τι θα γίνει όταν τον πετύχεις στο δρόμο.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:46
Αλλά δεν πιάνεται αυτό, θα κάνεις κλήρωση στις πρώτες 100 συμμετοχές;
Εσύ ως πρώτος, στην κληρωτίδα θα έχεις πολλές φορές συμμετοχή βρε και περισσότερες πιθανότητες

Υπάρχει και κάποιος άλλος που διάβασε κάτι διαφορετικό ή να κλείσω ραντεβού σε οφθαλμίατρο;user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:54Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:46
Εσύ ως πρώτος, στην κληρωτίδα θα έχεις πολλές φορές συμμετοχή βρε και περισσότερες πιθανότητες

-
Ότι δείξει η κλειτορίδα τότε, να είμαστε σωστοί. Αλλά ο βαντόνο έχει γκόμενα, είναι κνιτης και φοράει και αμάνικα. Δηλαδή κάπου έλεος.user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:54Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:46
Νομίζω ότι σου έχει κληρώσει ήδη η πρώτη θέση αλλά δεν το έχεις καταλάβει.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:57Ότι δείξει η κλειτορίδα τότε, να είμαστε σωστοί. Αλλά ο βαντόνο έχει γκόμενα, είναι κνιτης και φοράει και αμάνικα. Δηλαδή κάπου έλεος.user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:54Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:46
Εσένα δεν σε ξέχασα, προσπαθώ να βρω το ακριβές χωρίο αλλά δεν το βρίσκω με διαγώνια ανάγνωση.neon imposter έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:05η μόνη γενική συμβουλή που έχω να δώσω σε νέους/ες οδηγούς είναι να βάλεις παντού το Ν και συνέχεια το πόδι στο γκάζι
κ να φας κανέναν/καμία αν πεις "δεν είδε το Ν" σε αφήνουν ήσυχο/η
Σε κάποιο σημείο τέλος πάντων λέει ο Σπένγκλερ για την απολλώνια έλλειψη βάθους των αρχαίων, κι ότι η μάσκα επέβαλλε την παροντική δέσμευση του δράματος που εκτυλισσόταν με την θεατρική πράξη. Εν ολίγοις, η έννοια του χαρακτήρα συνδέεται με την έννοια του βάθους (κάνει και άλλες αντιστοιχίες πχ με την προοπτική στην ζωγραφική) ενώ η μάσκα με την παροντική γεγονότητα και την μορφή του δράματος. Μην μπορώντας ο θεατής να ταυτιστεί με το πρόσωπο, ταυτίζεται με την κατάσταση.
Αυτά πάνω-κάτω λέει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο

-
-
Όπως λέει και ο Άγις αυτός ο αλάνθαστος πηδίκουλας διευθυντριών, δεν παίρνουμε ποτέ σοβαρά συναισθηματικές συμβουλές γυναικών - είναι αδύνατον να βοηθήσεις κάποιον να πάει στον παράδεισο αν ζεις με καημό - να καείς - στην κκκοοολλααασσσηηη
Εγώ όμως δεν είμαι ο Άγις και δεν έχω καημό να καώ στην κόλαση, όποτε θέλω μπαίνω στη φωτιά χωρίς πρόβλημα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 20:03Όπως λέει και ο Άγις αυτός ο αλάνθαστος πηδίκουλας διευθυντριών, δεν παίρνουμε ποτέ σοβαρά συναισθηματικές συμβουλές γυναικών - είναι αδύνατον να βοηθήσεις κάποιον να πάει στον παράδεισο αν ζεις με καημό - να καείς - στην κκκοοολλααασσσηηη
-
- Phorum.gr user: neon imposter
ωραία περιμένωBazoomba έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:59Εσένα δεν σε ξέχασα, προσπαθώ να βρω το ακριβές χωρίο αλλά δεν το βρίσκω με διαγώνια ανάγνωση.neon imposter έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 18:05η μόνη γενική συμβουλή που έχω να δώσω σε νέους/ες οδηγούς είναι να βάλεις παντού το Ν και συνέχεια το πόδι στο γκάζι
κ να φας κανέναν/καμία αν πεις "δεν είδε το Ν" σε αφήνουν ήσυχο/η
Σε κάποιο σημείο τέλος πάντων λέει ο Σπένγκλερ για την απολλώνια έλλειψη βάθους των αρχαίων, κι ότι η μάσκα επέβαλλε την παροντική δέσμευση του δράματος που εκτυλισσόταν με την θεατρική πράξη. Εν ολίγοις, η έννοια του χαρακτήρα συνδέεται με την έννοια του βάθους (κάνει και άλλες αντιστοιχίες πχ με την προοπτική στην ζωγραφική) ενώ η μάσκα με την παροντική γεγονότητα και την μορφή του δράματος. Μην μπορώντας ο θεατής να ταυτιστεί με το πρόσωπο, ταυτίζεται με την κατάσταση.
Αυτά πάνω-κάτω λέει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο
προσπαθώ να βρω παραλληλισμούς με τον τρόπο οδήγησης πατώντας συνεχώς συμπλέκτη αλλά φαντάζομαι ότι τρία πεντάλ πάντα είναι πεδίον δόξης για μία σύνθεση απολλώνειου-διονυσιακού στοιχείου full throttle
prodigy
Αυτό που πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου πάντως, είναι ότι ο συνδυασμός που λες δεν γίνεται για καλύτερη ακινητοποίηση, αλλά για να μην σου σβήσει το μοτέρι αν τυχόν τερματίσεις το φρένο. Τις περισσότερες φορές που πατάς φρένο, δεν είναι καν απαραίτητο αυτό εκτός κι αν κάνεις και κατέβασμα ταυτόχρονα ή αν όντως θες να ακινητοποιηθείς (πχ φανάρι) αλλά κι εκεί δεν πατάς συμπλέκτη απ' την αρχή-αρχή, γιατί η κουμπωμένη ταχύτητα (η σχέση δηλ) βοηθάει κι αυτή στο φρενάρισμα, οπότε τον πατάς λίγο πριν το τέλος μόνο για να βγάλεις την ταχύτητα.user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:48Ευτυχώς δεν το κάνω πολύ στην κατηφόρα γιατί εκεί με παίρνει φόρα και τον αφήνω τον συμπλέκτη.Bic έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:41Οπωσδήποτε πρέπει να την αλλάξεις, γιατί εκτός όλων των άλλων τίθεται και θέμα ασφαλείας. Με μόνιμα πατημένο συμπλέκτη σε όλη τη διαδικασία που περιγράφεις, ελαχιστοποιείς τον έλεγχό σου πάνω στο αυτοκίνητο και η όποια ενεργητική ασφάλεια πάει περίπατο...user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:36
Ναι είναι σα να έχεις νεκρά, εγώ νεκρά κάνω με τον συμπλέκτη όπως το είπες.
Να σου περιγράψω για να καταλάβεις τι κάνω, θέλω να κόψω για να κατεβάσω ταχύτητα λίγο πριν στρίψω για παράδειγμα, ε αντί ν' αρχίσω να πατάω μόνο το φρένο γλυκά στην αρχή και να πατήσω τον συμπλέκτη όταν είναι να αλλάξω την ταχύτητα...ε, εγώ πατάω απ' την αρχή τον συμπλέκτη μαζί με το φρένο, απ' την αρχή ως το τέλος όλης αυτής της ενέργειας.
Πρέπει να αλλάξω αυτή τη συνήθεια, ναι
Απλώς μου έχει κολλήσει στο μυαλό ο συνδυασμός φρένου με συμπλέκτη για καλύτερη ακινητοποίηση και για αυτό όλο αυτό το μπέρδεμα.
Ευτυχώς ως τώρα δεν έχω προκαλέσει κάτι επικίνδυνο στο δρόμο και το παράδοξο είναι ότι κανένας οδηγός γύρω μου δεν με έχει κορνάρει για να με μαλώσει για τυχόν μαλακία μου.
ΟΚ, είπες ότι δεν οδηγάς πολύ καιρό, οπότε απλά βάλε κάποια πράματα στο μυαλό σου και προσπάθησε να τα μάθεις και να τα συνηθίσεις σιγά-σιγά και με την εμπειρία/τριβή. Μην προσπαθήσεις να τα εφαρμόσεις άμεσα, βάσει οδηγιών που θα έχεις στο μυαλό σου, μπορεί να είναι και χειρότερα έτσι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Καρολίνα! Ενθαρρύνεις όλους!Καρολίνα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:59Νομίζω ότι σου έχει κληρώσει ήδη η πρώτη θέση αλλά δεν το έχεις καταλάβει.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:57Ότι δείξει η κλειτορίδα τότε, να είμαστε σωστοί. Αλλά ο βαντόνο έχει γκόμενα, είναι κνιτης και φοράει και αμάνικα. Δηλαδή κάπου έλεος.

Τι εννοείς, έναν ενθαρρύνω, με βάση αυτά που διαβάζω.user έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 20:11Καρολίνα! Ενθαρρύνεις όλους!Καρολίνα έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:59Νομίζω ότι σου έχει κληρώσει ήδη η πρώτη θέση αλλά δεν το έχεις καταλάβει.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑21 Μαρ 2023, 19:57
Ότι δείξει η κλειτορίδα τότε, να είμαστε σωστοί. Αλλά ο βαντόνο έχει γκόμενα, είναι κνιτης και φοράει και αμάνικα. Δηλαδή κάπου έλεος.
-
Καρολίνα θα βρούμε το μπελάααα μααααςςςς μην τους ξεσηκώνεις

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
12 Δεκ 2023, 16:39
-
- 2 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τους οδηγούς που τρομάζουν τους πεζούς για πλάκα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μαρ 2025, 22:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Μαρ 2025, 22:25
-
-
- 699 Απαντήσεις
- 17561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
03 Σεπ 2024, 11:07