Τί στην ευχή, δεν εχει ορια ταχυτητας και καμερες η Αυστραλια;Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:37Ναι, είναι λίγο φιλοσοφικό το θέμα.
Να σου πώ εμένα τη φιλοσοφία μου: η αξιοπιστία είναι σημαντικό πράμα, γιατί αν το αμάξι διαλάει χάνεις λεφτά. Οκ.
Ακόμα όμως μεγαλύτερος κίνδυνος είναι όταν αγοράζω αυτοκίνητο και από τον πρώτο χρόνο τρώγομαι να το αλλάξω γιατί είναι βαρετό. Εκεί είναι που χάνω πολλά λεφτά, ειδικά εδώ που κάθε αγορά έχει φόρο 2.4%
Ένα αυτοκίνητο που το γουστάρω θα το κρατήσω ακόμα κι αν θέλει λίγο παραπάνω συντήρηση, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπήσω ένα βαρετό αντικείμενο απλά και μόνο επειδή είναι αξιόπιστο.
Γιαπωνέζικη αξιοπιστία
-
Re: Γιαπωνέζικη αξιοπιστία
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ε;talaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:41Τί στην ευχή, δεν εχει ορια ταχυτητας και καμερες η Αυστραλια;
έχει, γιατί ρωτάς;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
σε αυτες τις συνθηκες, οδηγικα ολα τα αυτοκινητα πανω κατω ιδια ειναι πλεον.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:51ε;talaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:41Τί στην ευχή, δεν εχει ορια ταχυτητας και καμερες η Αυστραλια;
έχει, γιατί ρωτάς;
Το μονο που διαφερει ειναι η ποιοτητα κατασκευης, η ανεση, οι χωροι και ο εξοπλισμος.
- EKPLIKTIKOS
Η Αυστραλία σε όλες τις μοτοσικλετιστικες ομάδες που έχω υπάρξει θεωρείται κόλαση σε αυτα. Δεν ξέρω σε τι βαθμό ισχύει αλλά μιλάνε για μια από τις χώρες με τις πλέον αυστηρές ποινές για παραβάσεις, και από τις χώρες με τις πιο αυστηρές εφαρμογές των παραβάσεων αυτών.talaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:41
Τί στην ευχή, δεν εχει ορια ταχυτητας και καμερες η Αυστραλια;
Είναι ακριβώς αυτο που ειπα παραπάνω. Σα να πηδας μια πανάσχημη γκόμενα μονο και μονο επειδή σου φτιάχνει σουτζουκάκια και δε βγαίνει απο το σπίτι. Ε δεν ειναι έτσι.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:37Ναι, είναι λίγο φιλοσοφικό το θέμα.
Να σου πώ εμένα τη φιλοσοφία μου: η αξιοπιστία είναι σημαντικό πράμα, γιατί αν το αμάξι διαλάει χάνεις λεφτά. Οκ.
Ακόμα όμως μεγαλύτερος κίνδυνος είναι όταν αγοράζω αυτοκίνητο και από τον πρώτο χρόνο τρώγομαι να το αλλάξω γιατί είναι βαρετό. Εκεί είναι που χάνω πολλά λεφτά, ειδικά εδώ που κάθε αγορά έχει φόρο 2.4%
Ένα αυτοκίνητο που το γουστάρω θα το κρατήσω ακόμα κι αν θέλει λίγο παραπάνω συντήρηση, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπήσω ένα βαρετό αντικείμενο απλά και μόνο επειδή είναι αξιόπιστο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
A... ναι, σωστά. Ντάξει, πάλι καταλαβαίνεις λίγο διαφορές, ήχος, πώς στρίβει, τι απόκριση έχει το τιμόνι κλπtalaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:57σε αυτες τις συνθηκες, οδηγικα ολα τα αυτοκινητα πανω κατω ιδια ειναι πλεον.Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:51ε;talaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:41Τί στην ευχή, δεν εχει ορια ταχυτητας και καμερες η Αυστραλια;
έχει, γιατί ρωτάς;
Το μονο που διαφερει ειναι η ποιοτητα κατασκευης, η ανεση, οι χωροι και ο εξοπλισμος.
Και ναι δεν πάω στο όριο ταχύτητας, είπα πριν ότι κανα χιλιάρικο το χρόνο σε κλήσεις το πληρώνω, μπορεί και παραπάνω. Προσπαθώ αλλά δε μπορώ ρε φίλε, θα με πάρει ο ύπνος έτσι που οδηγάνε εδώ πέρα.

-
δεν εχετε Points μονο προστιμο ειναι;Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 12:04A... ναι, σωστά. Ντάξει, πάλι καταλαβαίνεις λίγο διαφορές, ήχος, πώς στρίβει, τι απόκριση έχει το τιμόνι κλπtalaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:57σε αυτες τις συνθηκες, οδηγικα ολα τα αυτοκινητα πανω κατω ιδια ειναι πλεον.
Και ναι δεν πάω στο όριο ταχύτητας, είπα πριν ότι κανα χιλιάρικο το χρόνο σε κλήσεις το πληρώνω, μπορεί και παραπάνω. Προσπαθώ αλλά δε μπορώ ρε φίλε, θα με πάρει ο ύπνος έτσι που οδηγάνε εδώ πέρα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σήμερα είδα το καινούριο φετινό type r , με ελληνικές πινακίδες. Καλά ήρθε το type r και δεν έχει έρθει ακόμα το τρανσαλπ γμτχ Σαρακάκη μπινε 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Θέλω να μου πεις τι γράφει στην στολή του φερστάπεν , κάτω δεξιά , όπως τον κοιτάμε κάθε φορά που είναι στην πρώτη θέση του βάθρου .
Σε στάση προσοχής, το βλέμμα χαμηλά , με τον σοιτσιρο στο νου , γράψε με κεφαλαία τι λέει.
SpoilerShow
κλαίω με τις μαλακίες μου 

The business man whose master plan controls the world each day,
- Chilloutbuddy
τα γράφω στη γυναίκα μου και την πεθερά μουtalaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 12:13δεν εχετε Points μονο προστιμο ειναι;Chilloutbuddy έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 12:04A... ναι, σωστά. Ντάξει, πάλι καταλαβαίνεις λίγο διαφορές, ήχος, πώς στρίβει, τι απόκριση έχει το τιμόνι κλπtalaipwros έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 11:57
σε αυτες τις συνθηκες, οδηγικα ολα τα αυτοκινητα πανω κατω ιδια ειναι πλεον.

Ρε το μλκ για φέτο μιλάει μονοenterprise-psi έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 12:34Θέλω να μου πεις τι γράφει στην στολή του φερστάπεν , κάτω δεξιά , όπως τον κοιτάμε κάθε φορά που είναι στην πρώτη θέση του βάθρου .
Σε στάση προσοχής, το βλέμμα χαμηλά , με τον σοιτσιρο στο νου , γράψε με κεφαλαία τι λέει.SpoilerShowκλαίω με τις μαλακίες μου

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ερμής το GTR θα το σέβεσαι.
Όταν πρωτοβγηκε,όλο το Βαισαχ έψαχνε τρύπα να κρυφτεί.
Πέρασαν κάμποσα χρονάκια για να μπορέσουν οι φριτσηδες να το ξεπερασουν.
Ρεζιλι των σκυλιών οι Γερμανοί και από χρόνους αλλά και από κόστος.
Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί,αυτή είναι η αλήθεια.
Ακόμη και τώρα στέκεται αξιοπρεπέστατα σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα.
Όταν πρωτοβγηκε,όλο το Βαισαχ έψαχνε τρύπα να κρυφτεί.
Πέρασαν κάμποσα χρονάκια για να μπορέσουν οι φριτσηδες να το ξεπερασουν.
Ρεζιλι των σκυλιών οι Γερμανοί και από χρόνους αλλά και από κόστος.
Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί,αυτή είναι η αλήθεια.
Ακόμη και τώρα στέκεται αξιοπρεπέστατα σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα.
Κι εγώ με Honda. Και Subaru (παλιότερα).
Mazda έχεις, ε; Το πας σε πλυντήριο αυτοκινήτων ή περιμένεις να βρέξει για να πλυθεί;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ναι! Χαχα, το πηγαίνω σε πλυντήριο αυτοκινήτων

ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Εμένα πάντως μού έβγαλε σοβαρά ηλεκτρολογικά προβλήματα το Honda. Μετά από 12 χρόνια, κάηκε ένα... ρελέ (αριστερά φλας). Με 12 ευρώ, παράγγειλα 5 τσιπάκια (2 αριστερά, δύο δεξιά και ένα αλάρμ) και το 'φτιαξα πρακτικά τσάμπα. Αυτή ήταν όλη η ζημιά, ως τότε. Σε VWειδή (1 VW, 1 Seat και 1 Skoda) της φαμίλιας και της δουλειάς όμως, έχουμε χρυσή κάρτα στον ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων. Πιο συχνά αλλάζουμε μπουζοκαλώδια απ' ό,τι φίλτρα αέρος. Κυκλώματα ασ' τα να πάνε, φλας λαμπάκια κλπ με τις χούφτες, στο φορτηγάκι της δουλειάς έχω αλλάξει 3 πολλαπλασιαστές σε 15 χρόνια περίπου κλπ κλπ.
Τώρα βέβαια, 16 χρόνια μετά, έχω και στο Honda ένα (όντως) σοβαρό θέμα, πρέπει να πάω για αλλαγή συμπλέκτη. Είναι το τίμημα, που το οδηγά η κυρά και κυρίως μέσα στην πόλη.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...