Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
ταλαίπωρε δεν είμαστε αγγλούρια, δεν ταυτιζόμαστε με τον θείτσο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Πώς τους λέτε, πομς;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
έτσι τους λένε κάτι 60ρηδες Αυστραλοί
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Από πχιοτητα είναι πένα. Δεν έχω οδηγήσει τη βελοτσε αλλά η qv είναι σκάλες πάνω από την κατηγορία της.vagabondo έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 07:08Τα 160 λίγα σου πέφτουν? Μεγάλωσες πια, έκανες οικογένεια, πού θα τρέχεις? Πάντως τώρα που ειδα τις τιμές, είναι αρκετά τσιμπιμενες. Παίρνεις άνετα μερσεντες ή μπε-εμ-βε.Ερμής έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 02:18Μιλάμε για το veloce με τα 280 έτσι; στην Ελλάδα καινούργιο έχει 60Chilloutbuddy έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 02:16
πολλά ρε φίλε... εδώ καινούργια είναι ίδια τιμή με Ελλάδα, αλλά του '17 κάνουν από 24-25 με μάξιμουμ 30 αναλόγως τα χλμ.
https://www.carsales.com.au/cars/2017/a ... t=%7ePrice
βέβαια εδώ δεν καταλαβαίνουν από αυτοκίνητα.
Δεν ξέρω βέβαια από ποιότητα πως είναι, αλλά μια 156 που είχε ο ξάδερφος ε, ηταν φίατ.
180 έχω τώρα(οκ τα μισά ψόφια πλέον) στο vts, να κάνω downgrade; εξάλλου τα άλογα δε τα θέλω για να πηγαίνω στη βουτα αλλά τα θέλω εκεί αν και όταν χρειαστούν. Τα άλογα είναι ασφάλεια όσο και αν σου φαίνεται περίεργο
Και σουβ και Τουοτα; ούτε καν.
Στη κατηγορία του και με τις τιμές που παίζουν στην Ελλάδα δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άντε πάλι με αυτήν την παραμύθα...Ερμής έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:09Από πχιοτητα είναι πένα. Δεν έχω οδηγήσει τη βελοτσε αλλά η qv είναι σκάλες πάνω από την κατηγορία της.
180 έχω τώρα(οκ τα μισά ψόφια πλέον) στο vts, να κάνω downgrade; εξάλλου τα άλογα δε τα θέλω για να πηγαίνω στη βουτα αλλά τα θέλω εκεί αν και όταν χρειαστούν. Τα άλογα είναι ασφάλεια όσο και αν σου φαίνεται περίεργο
Πότε θα σου χρειαστούν ρε δικέ μου; Σε 'κείνο το φανταστικό σενάριο που έχεις φτιάξει στον εγκέφαλό σου, όπου προσπερνάς μια νταλίκα σε μικρή ευθεία και από απέναντι έρχεται μαλλιά ένα τριαξονικό που κουβαλάει πυρηνικές κεφαλές, ενώ εσύ μεταφέρεις το φάρμακο για την νέα θανατηφόρα πανδημία;
Βρες τα αρχίδια και πες στην οικογένειά σου, ότι γουστάρεις αυτοκίνητο με γκάζια και γούστα και θα πάρεις αυτό που θέλεις. Με τα υπόλοιπα αφηγήματα που λες ώρες ώρες, μόνο ο μικρός σου σε πιστεύει (όχι για πολύ ακόμα).
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Καλά αυτός που έχει 180 μπορεί να μην χρειάζεται παραπάνω. Εγώ αν χρειαστεί να κάνω προσπέραση σε ανηφόρα παίρνω το συμβολαιογράφο για διαθήκη.Feindflug έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:25Πότε θα σου χρειαστούν ρε δικέ μου; Σε 'κείνο το φανταστικό σενάριο που έχεις φτιάξει στον εγκέφαλό σου, όπου προσπερνάς μια νταλίκα σε μικρή ευθεία και από απέναντι έρχεται μαλλιά ένα τριαξονικό που κουβαλάει πυρηνικές κεφαλές, ενώ εσύ μεταφέρεις το φάρμακο για την νέα θανατηφόρα πανδημία;

Ε ναι ρε δικέ μου δηλαδή...
Δεν σου φτάνουν 180 άλογα για οικογενειακές μεταφορές και υποχρεώσεις; Ανάλογα και το σκαρί του οχήματος βέβαια, αλλά υποθέτω κάτι σε κανονικό αυτοκίνητο. Επίσης, δες και την υπόλοιπη οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, την ροπή, καθώς και το επίπεδο παθητικής ασφάλειας που σου παρέχει.
Φυσικά και μπαίνει μέσα στον αλγόριθμο της αγοράς και η κάβλα, το προσωπικό γούστο και το οικονομικό θέμα, με το καθένα να έχει διαφορετικό συντελεστή βαρύτητας για τον καθένα μας. Μην θεωρείς τα πολλά άλογα από μόνα τους κριτήριο κάβλας. Άλλο 150 άλογα σε ένα σκαρί παλιού mini cooper και άλλο σε ένα Hummer.
Dein Herz, meine Gier
Όλα σώζονται, τύπε.ST48410 έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:37Καλά αυτός που έχει 180 μπορεί να μην χρειάζεται παραπάνω. Εγώ αν χρειαστεί να κάνω προσπέραση σε ανηφόρα παίρνω το συμβολαιογράφο για διαθήκη.Feindflug έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:25Πότε θα σου χρειαστούν ρε δικέ μου; Σε 'κείνο το φανταστικό σενάριο που έχεις φτιάξει στον εγκέφαλό σου, όπου προσπερνάς μια νταλίκα σε μικρή ευθεία και από απέναντι έρχεται μαλλιά ένα τριαξονικό που κουβαλάει πυρηνικές κεφαλές, ενώ εσύ μεταφέρεις το φάρμακο για την νέα θανατηφόρα πανδημία;
Σβήσε το κλιματιστικό, κατέβασε ταχύτητα και κράτα ψηλά στροφές λίγο πριν αρχίσεις την προσπέραση και προσπάθησε να μην σηκώσεις το πόδι από το γκάζι, αν δεν είναι ανάγκη.
Dein Herz, meine Gier
Τα κριτήρια μου είναιFeindflug έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:45Ε ναι ρε δικέ μου δηλαδή...
Δεν σου φτάνουν 180 άλογα για οικογενειακές μεταφορές και υποχρεώσεις; Ανάλογα και το σκαρί του οχήματος βέβαια, αλλά υποθέτω κάτι σε κανονικό αυτοκίνητο. Επίσης, δες και την υπόλοιπη οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, την ροπή, καθώς και το επίπεδο παθητικής ασφάλειας που σου παρέχει.
Φυσικά και μπαίνει μέσα στον αλγόριθμο της αγοράς και η κάβλα, το προσωπικό γούστο και το οικονομικό θέμα, με το καθένα να έχει διαφορετικό συντελεστή βαρύτητας για τον καθένα μας. Μην θεωρείς τα πολλά άλογα από μόνα τους κριτήριο κάβλας. Άλλο 150 άλογα σε ένα σκαρί παλιού mini cooper και άλλο σε ένα Hummer.
Ασφάλεια
Σεντάν
Κράτημα
Ομορφιά / Ιταλός
Άλογα
Τα τωρινά 180 άλογα μαν μου είναι γέρικα και κάποια έχουν ψοφήσει μετά από τόσες κούρσες

Εγώ πάντως θα προτιμούσα 160 καινούργια άλογα παρά 280 εφταετίας.Ερμής έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:09Από πχιοτητα είναι πένα. Δεν έχω οδηγήσει τη βελοτσε αλλά η qv είναι σκάλες πάνω από την κατηγορία της.
Άσε που αν είχα τα λεφτά, θα έπαιρνα την τοναλε για άνετες βόλτες και εκτός δρόμου.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
tonale αντι για RAV4vagabondo έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 20:12Εγώ πάντως θα προτιμούσα 160 καινούργια άλογα παρά 280 εφταετίας.Ερμής έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:09Από πχιοτητα είναι πένα. Δεν έχω οδηγήσει τη βελοτσε αλλά η qv είναι σκάλες πάνω από την κατηγορία της.
Άσε που αν είχα τα λεφτά, θα έπαιρνα την τοναλε για άνετες βόλτες και εκτός δρόμου.

talaipwros έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 20:57συναδελφος της κουνιαδας με ολοκαινουρια Alfa romeo stelvio
στους 3 μηνες 6000 ευρω ζημια, της ειπαν "λογω βενζινης"
αυτη βαζει μονο super αμολυβδη εντωμεταξυ
Για κάποιον που είναι πωρωμένος με Alfa, Tonale.talaipwros έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 20:20
tonale αντι για RAV4talaipwros έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 20:57συναδελφος της κουνιαδας με ολοκαινουρια Alfa romeo stelvio
στους 3 μηνες 6000 ευρω ζημια, της ειπαν "λογω βενζινης"
αυτη βαζει μονο super αμολυβδη εντωμεταξυ
Για μένα, ένα σωρό άλλα αυτοκίνητα, μιας και μου φαίνεται υπερτιμημένη η ιταλίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 01 Αύγ 2023, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση Η Πατούλη μεταμορφώθηκε σε Κατερινα Καινούργιου
από Μαδουραίος » 31 Μαρ 2024, 14:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 1043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Απρ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓαλλοΓερμανικη σύμπραξη για κατασκευή καινούργιου τανκ
από Ίακχος » 26 Απρ 2024, 19:27 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Απρ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 4394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-