Εντάξει ξεκάθαρα καύλα πιστεύω είναι. Απλά θα έχει και χρησιμότητα σίγουρα βόλτες, τα πήγαινε έλα στη σχολή με carpooling, καμιά εκδρομούλα, αυτονομία από γονέους κλπ. απλά πέρα από καύλα πιστεύω είναι και παράπονο. Βλέπεις κάθε συνομίλικο μου (είμαι και βόρεια περιοχή οπότε..) με τρανή αμαξάρα που του πήρε ο μπαμπάκας οπότε σε πνίγει η αδικία. Σίγουρα όπως προείπα δεν πάω για το κανά ΤΤ ή καινούργια αμάξια που βλέπω και τους παίρνουν αλλά επειδή έχω κάνει πολύ προσοχή και σύνεση στα οικονομικά τόσο καιρό με πολλές οικονομίες βγαίνει ένα συνολικό πράγμα για αγορά αυτοκινήτου.Nandros έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 17:24Αξιέπαινες οι προσπάθειες σου, αν και αναρωτιέμαι αν πραγματικά το έχεις ανάγκη ή είναι η καύλα του πιτσιρικά (ήμουν στην ηλικία σου και καταλαβαίνω).
Ελπίζω να μην το αγοράζεις για μουνοπαγίδα (και όχι, δεν το έκανα τότε εγώ!).
Έχεις αυξημένα ασφάλιστρα μέχρι τα 23 σου.
Το τουτού δεν είναι για μπαντιλίκια, επίδειξη ικανοτήτων, κόντρες κλπ μακακίες, αλλά θα στα έχουν ξαναπεί αυτά!
Μετά από 50 χρόνια οδήγησης σου λέω ότι το 100% της προσοχής σου δεν είναι αρκετό.
Και μακρυά από πιοτί!
.
Μουνοπαγίδα όχι.

Ασφάλιστρα το ξέρω ότι είναι αυξημένα, απλά επειδή έχω ένα φιλαράκι από Σκωτία και έχω δει ασφάλιστρα UK με κάτι τρελές τιμές έχω εκτιμήσει τα ελληνικά δεδομένα και πιστεύω ότι άμα πάω εκεί που κάνουν ασφάλεια οι δικοί μου ίσως (?) να βρω κανά οικονομικό πακέτο.
Πιοτό εννοείται μακριά. Πέρα από σκηνικό όπου όταν έκανα μαθήματα οδήγησης ήταν παιδί, 35άρης για την ακρίβεια