εισαι γκευ . και δε μπορεις . και περασαν τα χρονια . ισως στην αλλη ζωη .enterprise-psi έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:04Δρόμο σε ελληνικό νησί έχετε δει; Τι πατίνια και μαλακίες θες τουλάχιστον 17 ιντσα ζάντα για τις 150 λακούβες ανά μέτρο.

εισαι γκευ . και δε μπορεις . και περασαν τα χρονια . ισως στην αλλη ζωη .enterprise-psi έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:04Δρόμο σε ελληνικό νησί έχετε δει; Τι πατίνια και μαλακίες θες τουλάχιστον 17 ιντσα ζάντα για τις 150 λακούβες ανά μέτρο.
τι να τον κανει η αναρτηση βρε καψερε που λες οδηγουσες και μηχανη . η αναρτηση ειναι για κανα σαμαρακι τυπου ταχυτητας . σε λακουβα επιπεδου κρασπεδου = πετρα -= whatever θα δωσει οτι λεφτα βγαλει τη σεζον στον οδοντιατρο και παλι ισως μη φτασουν .
Στην δουλειά πάω με σκούτερ , οπότε ναι είμαι λίγο
Αν σ' ενδιαφέρει το πρακτικό, ποιο είναι το πρόβλημα να αναλάβει κάποιος φίλος τη μεταφορά της αντρικής μοτοσυκλέτας σου; Είτε στο λιμάνι είτε στο νησί.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:31το πρακτικο με ενδιαφερει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:24Εγώ δεν κατάλαβα αν το κυρίως ερώτημα του Ασέβαστου αφορά στο προφίλ του δίκυκλου (τιμή, πρακτικότητα, μηχανισμός) ή το δικό του κοινωνικό προφίλ.
Τείνω προς το δεύτερο και δεν νομίζω να παίξει θέμα μ' αυτό. Ουδείς θ' ασχοληθεί. Σε τουριστικό νησί θα περάσει το εξάμηνο και όχι στο απάτητο χωριό του Αινειάν.
το κοινωνικο το προσθεσα για να κανουμε και πλακα, δε μπορω να μιλω σοβαρα στο πχορουμ, δε μου βγαινει.
οχι ρε, κανονικές Κρος μηχανές είναι χωρίς σελα.
motocross ειναι αυτη και η σελα ειναι εκει που λεει honda .
Για νορμάλ παιδάκια; Καταρχάς το κάναμε με εξοπλισμό φουλ, κράνος θώρακα, γόνατα κλπ
μονόκυκλο λες ανέβαινε εκει ;σε αυτες δεν καθονται ποτε εφοσον ειναι οριοι για επιδείξεις σκαρφαλωματος .
Α γειά σου