αυτόνομη οδήγηση
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αυτόνομη οδήγηση
ένα νήμα για τις εξελίξεις
εντάξει, η μεταφορά φορτίου είναι περίπατος σε σχέση με τα ταξί-ρομπότ
αλλά οι νταλικέρηδες φαινεται δε θα έχουν πολύ μέλλον
https://www.popularmechanics.com/techno ... s-country/
το φορτηγό της Plus.AI έκανε σε 41 ώρες 2.800 μίλια. Έκανε τις 3 υποχρεωτικές από το νόμο στάσεις γιατί υπήρχε οδηγός ασφαλείας που επέβλεπε αλλά δε χρειάστηκε να παρέμβει σε καμιά στιγμή
εντάξει, η μεταφορά φορτίου είναι περίπατος σε σχέση με τα ταξί-ρομπότ
αλλά οι νταλικέρηδες φαινεται δε θα έχουν πολύ μέλλον
https://www.popularmechanics.com/techno ... s-country/
το φορτηγό της Plus.AI έκανε σε 41 ώρες 2.800 μίλια. Έκανε τις 3 υποχρεωτικές από το νόμο στάσεις γιατί υπήρχε οδηγός ασφαλείας που επέβλεπε αλλά δε χρειάστηκε να παρέμβει σε καμιά στιγμή
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: αυτόνομη οδήγηση
Φοβερή τεχνολογία που θα βοηθήσει στο μέλλον τους γέρους να πηγαίνουν στα μνήματα.
- Last Veteran
Η αυτόνομη οδήγηση είναι το μέλλον. Φανταστείτε ελάχιστα έως καθόλου ατυχήματα και απουσία φαναριών.
- EKPLIKTIKOS
Το πολύ μακρινο μελλον. 100 χρονια κ βαλεLast Veteran έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 11:09Η αυτόνομη οδήγηση είναι το μέλλον. Φανταστείτε ελάχιστα έως καθόλου ατυχήματα και απουσία φαναριών.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Last Veteran έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 11:09Η αυτόνομη οδήγηση είναι το μέλλον. Φανταστείτε ελάχιστα έως καθόλου ατυχήματα και απουσία φαναριών.

Προς το παρόν ας γινει κατι πιο εφικτό. Αντί για αυτόνομη, ας ξεκινησουμε απο ντε φάκτο αυτόματη. Ας αρχίσουν να βγαινουν ολα τα μοντέλα αυτοκινητων μονο σε αυτόματη βερσιον, να μην εχεις το γκράκα-γκρούκα με τους λεβιέδες,λες και οδηγας το μιτσουμπίσι του παππού σου με τη σχάρα και το μη υδραυλικό νταμαροτίμονο που έχτιζες κάτι πήχεις κωπηλάτη μονο και μονο που εστριβες, και ας αφησουμε τα τοσο μακρινά ονειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα.
Ετσι βέβαια θα κοπεί το κασεράκι απο τις σχολές οδηγων, καθως θα μιλαμε για ελάχιστα μαθηματα οδηγησης,καθως θα γινει πιο ευκολη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 17 Δεκ 2019, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ε όχι ρε φιλε!
άλλοι αποφασίζουν για μας για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, ας διατηρήσουμε τον έλεγχο τουλάχιστον στο αυτοκίνητό μας
Να αποφασίζουμε εμείς πότε θα χαρφώσουμε την τριο και θα σανιδώσουμε το γκάζι και θα πάμε το στροφόμετρο στις 5.650σαλ για να ξεκαπνίσουμε τον κινητήρα
και όχι κάτι ηλεκτρονικά που τα προγραμμάτισε ευσυνείδητα στο εργοστάσιο το τημ του Χανς που πήρε προαγωγή εφέτος
άλλοι αποφασίζουν για μας για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, ας διατηρήσουμε τον έλεγχο τουλάχιστον στο αυτοκίνητό μας
Να αποφασίζουμε εμείς πότε θα χαρφώσουμε την τριο και θα σανιδώσουμε το γκάζι και θα πάμε το στροφόμετρο στις 5.650σαλ για να ξεκαπνίσουμε τον κινητήρα
και όχι κάτι ηλεκτρονικά που τα προγραμμάτισε ευσυνείδητα στο εργοστάσιο το τημ του Χανς που πήρε προαγωγή εφέτος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
όλοι οι αρχικάγκουρες αυτά ακριβώς μου λένε οταν τους το λέω αυτο για τα αυτοματα, θελω να ελεγχω εγώ το αυτοκίνητό μου να σανιδώνω και να γκαβλωνω και παπαριαdna replication έγραψε: ↑17 Δεκ 2019, 11:37ε όχι ρε φιλε!

Εδώ βέβαια δεν ειναι οτι σε εχει κρατήσει πίσω σε αυτο, μόνο η νοοτροπία του Τάκη του κάγκουρα απο το Αιγάλεω, που θελει να βαζει μεσα στο σαξόραλλο τη Λίτσα την κομμώτρια και να ντριφτάρουν καρφωτα και ασυμπλεκτάριστα για τη γκάβλα. Είναι και το φρεσκότατο κασεράκι που θα εξαφανιστεί απο τις σχολές οδηγών, αν επιβληθεί κατι τετοιο.
- Μαυροβασίλης
μπείτε να κάνετε το ηθικό τεστάκι στο ΜΙΤ και πείτε μετά τα αποτελέσματα να δω κάτι (πχ αν είστε οκ να σας ρίξει το αυτοκίνητο σε τοίχο για να γλυτώσει 2 λέσια που περνάν με κόκκινο τη διάβαση)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως διάβασα ότι η Μερσεντες αποφάσισε να σκοτώνει τα λεσια.

- Μαυροβασίλης
είναι στο brand DNA
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Ειναι πολυ μακρια ακομα. Disclaimer: δουλευω στον χωρο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τύποι επειδή είστε αμόρφωτοι, ακούστε λίγο. Δεν είναι καγκουρικο το ζήτημα. 10 νοματαιοι σε όλο το κόσμο φτιάχνουν αυτόματες μεταδόσεις, από φτηνές άχρηστες μέχρι ακριβές αθάνατες . Μάντεψε ποιες θα χρησιμοποιησουν οι κατασκευαστές για να μειώσουν κόστος και ποιοι μαλακες θα κλαινε κάθε 50.000 χιλιόμετρα.
Μάθετε μπαλιτσα και το αριστερό ποδαράκι δίπλα από συμπλέκτη πάντα
Μάθετε μπαλιτσα και το αριστερό ποδαράκι δίπλα από συμπλέκτη πάντα

The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση persona non grata ο Ελπιδοφόρος στην αυτόνομη πολιτεία του Αγίου Όρους
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Ιαν 2024, 23:58 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
05 Ιαν 2024, 18:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΟΚ: Τέλος ο καφές στην οδήγηση
από Unique » 01 Σεπ 2024, 05:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 132 Απαντήσεις
- 2729 Προβολές
-