Θα πετάξεις και το κινητό?
.
Θα πετάξεις και το κινητό?
Η μπαταρία εξερράγη. Θα σταματήσεις να χρησιμοποιείς συσκευές που έχουν μπαταρίες;
H μόνη συσκευή με μπαταρία πάνω μου είναι το κινητό.hellegennes έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:33Η μπαταρία εξερράγη. Θα σταματήσεις να χρησιμοποιείς συσκευές που έχουν μπαταρίες;
Δε νομίζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:20Ναι αλλά αυτό το περιστατικό ίσως είναι πιο απίθανο και από το να σε πυροβολήσει αστυνομικός στις ΗΠΑ. Το υπολόγισες πόσο βγαίνει περίπου;
Αυτό το είδα ότι το υπολόγισες (αν και υπάρχει θνησιμότητα και εκτός σύλληψης απλά σε κλήσεις ή ελέγχους).Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:38Δε νομίζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:20Ναι αλλά αυτό το περιστατικό ίσως είναι πιο απίθανο και από το να σε πυροβολήσει αστυνομικός στις ΗΠΑ. Το υπολόγισες πόσο βγαίνει περίπου;
Με θνησιμότητα συλληψης μόλις 0,01% ανεξάρτητα από τον λόγο, θα έλεγα ότι η μπαταρία είναι πιο επικίνδυνη.
Πέραν της πλάκας, νομίζω ότι για τον τυπάκο κλήρωσε διπλό Τζακ Ποτ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:42Αυτό το είδα ότι το υπολόγισες (αν και υπάρχει θνησιμότητα και εκτός σύλληψης απλά σε κλήσεις ή ελέγχους).Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:38Δε νομίζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:20Ναι αλλά αυτό το περιστατικό ίσως είναι πιο απίθανο και από το να σε πυροβολήσει αστυνομικός στις ΗΠΑ. Το υπολόγισες πόσο βγαίνει περίπου;
Με θνησιμότητα συλληψης μόλις 0,01% ανεξάρτητα από τον λόγο, θα έλεγα ότι η μπαταρία είναι πιο επικίνδυνη.
Αλλά στην μπαταρία μένεις στην εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει και άλλες εικόνες, με πιο αίσιο τέλος. Στατιστικά δεν έχω ιδέα πόσο βγαίνει αλλά φαντάζομαι όχι πολύ.
Ναι οκ, αλλά δε μιλάμε ακριβώς για αυτές τις μπαταρίες.Feindflug έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:47Εντωμεταξύ ρε τύποι, νιώθετε εντελώς άνετα σε ένα κουτί από σίδερα, που κινείται με δεκάδες και εκατοντάδες χλμ/ω, λίγα εκατοστά από αντίστοιχα κουτιά, τα οποία οδηγούν μεθυσμένοι, χαπακωμένοι, τυφλοί, κουφοί και τρελοί, ο καθένας από τους οποίους έχει έναν δικό του οδηγικό κώδικα. Για να μην προσθέσω ότι αυτό το κουτί κουβαλάει δεκάδες λίτρα εύφλεκτου υλικού, το οποίο στην κυριολεξία εκρήγνυται λίγα εκατοστά από τα πόδια σου.
Και σεις φοβάστε τις μπαταρίες, που τις βάζαμε στο καλοριφέρ να φορτίσουν και να παίξουμε λίγο παραπάνω Game Boy.
Σχεδόν σίγουρα δεν θα προκαλέσει κάτι τέτοιο γιατί η πιθανότητα είναι πολύ μικρή. Εντούτοις υπάρχουν δεκάδες δισεκατομμύρια συσκευές με μπαταρίες λιθίου σε κυκλοφορία. Η πιθανότητα να εκραγεί μια οποιαδήποτε είναι συνολικά πολύ υψηλή, ατομικά σχεδόν ανύπαρκτη.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:36H μόνη συσκευή με μπαταρία πάνω μου είναι το κινητό.hellegennes έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:33Η μπαταρία εξερράγη. Θα σταματήσεις να χρησιμοποιείς συσκευές που έχουν μπαταρίες;
Δε θα προκαλέσει ποτέ κάτι τέτοιο.
Μιλάς για κάτι που έχει πολλές τάξεις μεγέθους μικρότερη πιθανότητα να συμβεί.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 23:38Δε νομίζω.