It’s easy to find an EV with the straight line speed to blow away even the fastest petrol-powered super saloons, but it takes something incredibly special indeed to beat one of the best four-door drivers cars around. But that is exactly what Hyundai has achieved with the Ioniq 5 N. It’s insanely quick across the ground, but has the delicacy to match - and often beat - the Alfa for feel.
Ναι αλλα ο τακης ο πεταλούδας και ο μαστρο βαγγελας με τα διπλα τα βεμπερ διαφωνουν.
Κάποια στιγμή είχαν πάει με το ΚΑΠΗ μια εκδρομη στην Ισπανία.
Γυρνόντας ρωτάμε οι νεοτεροι, ΜπαρμπαΝίκο πώς ηταν η Ισπανία; πιο ωραία απο την Θήβα;
και ο μπαρμπανίκος απάντησε
"Ποια Ισπανία; που μας γύρναγαν όλη μέρα στο λεωφορίο, μας έδιναν να τρώμε κάτι ρίζια κιτρινιάρικα με κότα και αχιβάδες και μετά μας πήγαιναν σε κάτι μουσεία να βλέπουμε κάτι εικόνες που ειχαν δαμάλες με τρία μάτια. Θήβα και πάλι Θήβα, με την πλατεία μας, τα παϊδάκια μας, τα κλαρίνα μας. Ισπανία και αρχίδια δουλειές."
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εν τω μεταξύ ο ταλ νομίζει πως μιλάει σε κόσμο που δε ξέρει τι θα πει EV και το βλέπει μονο απο περιοδικά.
Και τι άκυρη συγκριση ειναι αυτη του ιονικ με αλφα;
Εν τω μεταξύ ο ταλ νομίζει πως μιλάει σε κόσμο που δε ξέρει τι θα πει EV και το βλέπει μονο απο περιοδικά.
Και τι άκυρη συγκριση ειναι αυτη του ιονικ με αλφα;
Α κρίνεις με βάση τα περιοδικά.
Οκ κρίνω βάση προσωπικών εμπειριών.
Θα μου πεις, έχεις οδηγήσει το χιουντάι; Όχι, αφου σε αυτά που θέλω με υπερκαλύπτουν ευρωπαίοι και αμερικανοί.
Απλά σου ξαναλέω, δεν έχεις μονο εσύ το προνόμιο να έχεις δοκιμάσει διάφορα αυτοκίνητα απο μικρά μέχρι μεγάλα.
btw ασχετο αλλά ήθελα να σου πώ οτι όντως οι μπουμουβου είναι ανέλπιστα καλές και αυτό με βάση το τριάρι που έχω αυτη την περίοδο.
Στο λέω γιατί μου ειχες πει να δοκιμάσω και να κάνω σύγκριση με μερς. Για εμένα είναι πάνω απο τη C
Α κρίνεις με βάση τα περιοδικά.
Οκ κρίνω βάση προσωπικών εμπειριών.
Θα μου πεις, έχεις οδηγήσει το χιουντάι; Όχι, αφου σε αυτά που θέλω με υπερκαλύπτουν ευρωπαίοι και αμερικανοί.
Απλά σου ξαναλέω, δεν έχεις μονο εσύ το προνόμιο να έχεις δοκιμάσει διάφορα αυτοκίνητα απο μικρά μέχρι μεγάλα.
btw ασχετο αλλά ήθελα να σου πώ οτι όντως οι μπουμουβου είναι ανέλπιστα καλές και αυτό με βάση το τριάρι που έχω αυτη την περίοδο.
Στο λέω γιατί μου ειχες πει να δοκιμάσω και να κάνω σύγκριση με μερς. Για εμένα είναι πάνω απο τη C
Μα στο ειχα πει οτι ειναι πολυ πανω απο μερσεντες η bmw πλεον, πολλες φορες τωρα.
Πήγαινε δες και το Hyundai, δεν εχει καμια σχεση με το τεσλα προηγουμενης γενιας -ουτε και με της τωρινης - σε επιδοσεις κλπ
Καλοί απατεώνες κι αυτοί. Αφού οι ίδιοι λένε στο άρθρο:
The Ioniq 5 N weighs 2.2 tonnes, but somehow Hyundai’s engineers have made it behave like a car that weighs almost half a tonne less. We say ‘almost’ because the Giulia reveals its superior direction changes and extra prowess under hard braking. That aside, both possess fabulous balance and poise - but the Hyundai extra grip shows its quality at even higher limits.
Τώρα πώς συνάδει το μαύρο με το μπλε, με ξεπερνά! Ποια είναι αυτά τα higher limits? Με μισό τόνο διαφορά, ΜΟΝΟ στο μυαλό τους μπορεί να υπάρχουν!
μόνο εδώ μέσα γίνονται αναϊρόνικαλι συγκρίσεις χουντάι με άλφα
Εδω το KIA της εριξε πανω απο 1 δευτερόλεπτο στην πίστα
το επόμενο βήμα είναι να συγκρίνεις τη στέλβιο με κανένα gsxr στην πίστα. ή και γιατί όχι με κανένα πάιπερ στην τελική ταχύτητα.
Για τόση αμπαλοσύνη μιλάμε.
Πάντως δεν είναι μικρό επίτευγμα αυτό που κατάφερε η χιουντάι, ηλεκτρικό 2+ τόνους και να οδηγιέται, όλα τα υπόλοιπα EV είναι τούβλα
Φίλε και για το μοντελ3 έλεγαν στην αρχή οτι μια χαρά κράτημα έχει για το βάρος του. Αν δε το πιάσεις στα χεράκια σου να δεις πως δουλεύει μη πιστεύεις κανέναν. Εδω έχουν βγει βιντεάκια που δείχνουν οτι τα εξαρτήματα του ΓΛΕ και της ουρους ξηλώνονται με το χέρι και κάποιοι τα πιστεύουν.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.