Ομορφότερες ελληνικές πόλεις
Re: Ομορφότερες ελληνικές πόλεις
Tainaron Blue retreat
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το 2017 πήγα πρώτη φορά.
Λογικά το 2016
Λογικά το 2016
Η θέα του δεν υπάρχει. Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι ! ! !
Για να καταστραφεί σαν τη Σαντορίνη;
Άσε καλύτερα, αν κάτι είναι που κάνει την Μάνη ιδιαίτερη, είναι το απόκοσμο της περιοχής και η ολιγανθρωπία.
Ουσιαστικά εγώ κόσμο εκεί κάτω έχω δει να μαζεύεται μόνο 15Αυγουστο.
Τουρισμό δεν έχει γιατί απλούστατα έχει λίγα καταλύματα, ουσιαστικά μπορεί να πας από Αρεόπολη μέχρι Ταίναρο (45 λεπτά περίπου με το αμάξι),
και να μην δεις ψυχή.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Η Θράκη έχει ομορφιές . Παραλίες , Νέστο , Βιστωνίδα , βουνά , δάση , ιστορικές πόλεις και χωριάΕρμής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 23:27Σε όλους τους νομούς έχω δει ομορφιές. Κανένα μέρος δε το λες άσχημο στην Ελλάδα. Όλα έχουν κάτι να δείξουν. Πόλεις Ναι υπάρχουν άσχημες, νομοί Όχι. Η πιο αδιάφορη αναλογικά περιοχή της Ελλάδος από ομορφιά ήταν η Θράκη. Τα ομορφότερα κατά τη γνώμη μου Πελοπόννησος και Ήπειρος. Από νομούς τα είπαμε και παραπάνω. Λακωνίας, Μαγνησίας, Ιωάννινων. Δεν έχω πάει Φλώρινα και Καστοριά που πιστεύω ότι και αυτοί οι δύο νόμοι είναι μαγικοι.
Οι χειρότερες παραλίες μακράν της Ελλάδος είναι στη Φθιώτιδα, αλλά εκει εχει το καλύτερο φαΐ και τα καλύτερα πανηγύρια.
Μπα, σου φαίνονται έτσι γιατί είσαι από εκεί.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:02Η Θράκη έχει ομορφιές . Παραλίες , Νέστο , Βιστωνίδα , βουνά , δάση , ιστορικές πόλεις και χωριά

Πολύ πιθανό, έτσι κ αλλιώς δε γύρισα πολύ. Από αυτά που είδα δε τρελάθηκα όπως πχ Θεσσαλία ή τα τοπία της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑03 Δεκ 2018, 23:02Η Θράκη έχει ομορφιές . Παραλίες , Νέστο , Βιστωνίδα , βουνά , δάση , ιστορικές πόλεις και χωριάΕρμής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 23:27Σε όλους τους νομούς έχω δει ομορφιές. Κανένα μέρος δε το λες άσχημο στην Ελλάδα. Όλα έχουν κάτι να δείξουν. Πόλεις Ναι υπάρχουν άσχημες, νομοί Όχι. Η πιο αδιάφορη αναλογικά περιοχή της Ελλάδος από ομορφιά ήταν η Θράκη. Τα ομορφότερα κατά τη γνώμη μου Πελοπόννησος και Ήπειρος. Από νομούς τα είπαμε και παραπάνω. Λακωνίας, Μαγνησίας, Ιωάννινων. Δεν έχω πάει Φλώρινα και Καστοριά που πιστεύω ότι και αυτοί οι δύο νόμοι είναι μαγικοι.
Οι χειρότερες παραλίες μακράν της Ελλάδος είναι στη Φθιώτιδα, αλλά εκει εχει το καλύτερο φαΐ και τα καλύτερα πανηγύρια.
Παιδιά ποια είναι η καλύτερη πόλη από αυτές που γράφω κάτω;;; Ποια είναι καλύτερη για να ζήσεις και γιατί ;;;
Λοιπόν έχουμε...
1. Βόλος
2. Λάρισα
3. Ιωάννινα
4. Καβάλα
5. Καλαμάτα
6. Αλεξανδρούπολη
Λοιπόν έχουμε...
1. Βόλος
2. Λάρισα
3. Ιωάννινα
4. Καβάλα
5. Καλαμάτα
6. Αλεξανδρούπολη
Με λοκνταουν 3
Χωρις λοκνταουν 6
Χωρις λοκνταουν 6
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καβάλα.
Όμορφη πολη, παραθαλάσσια, καλός κόσμος.
Μετα τα Ιωάννινα, με μείον όμως τον καιρό και την απόσταση από τη θάλασσα.
Μετά ο Βόλος.
Μετά η Καλαματα
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Έλα ρε,τόσο πολύ μετράει η Αλεξανδρούπολη;
Από τις ελάχιστες πόλεις που δεν έχω μείνει και δεν έχω αποψη
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Βόλος. Έχει θάλασσα, έχει το πήλιο, οι σποράδες είναι κοντά , θεσσαλονίκη και αθήνα δεν απέχουν πολύ.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Αυτό το είχα δει εδώ:Perp έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 20:56
[img]https://i.postimg.cc/qRMpWwJT/tain ... .jpg[/img]
Όντως δεν πολυταιριάζει με το τοπίο η πισίνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Αύγ 2024, 19:39
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πιο χαλια πολεις της Ελλαδας
από spinalgr1990 » 22 Ιαν 2025, 18:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
07 Φεβ 2025, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακμή στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.
από Financial man » 21 Ιουν 2023, 19:50 » σε Οικονομία - 27 Απαντήσεις
- 1849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
02 Αύγ 2023, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλιματική αλλαγή: Πως την αντιμετωπίζουν οι προηγμένες τεχνολογικά πολεις
από Ίακχος » 25 Αύγ 2024, 20:38 » σε Αρχιτεκτονική - 0 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Αύγ 2024, 20:38
-