Που βρίσκω travel size πράγματα εκτός από αεροδρόμια;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Που βρίσκω travel size πράγματα εκτός από αεροδρόμια;
Έχω βαρεθεί να πληρώνω τιμές αεροδρομίου για travel size αποσμητικά, οδοντόκρεμες κλπ. Υπάρχει κάπου που να μπορώ να βρω εύκολα ή online για να τα έχω μαζί μου και να μην πληρώνω τα κέρατά μου κάθε φορά; 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Re: Που βρίσκω travel size πράγματα εκτός από αεροδρόμια;
Σίγουρα στο Amazon θα βρεις.Awesomatic έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 13:35Έχω βαρεθεί να πληρώνω τιμές αεροδρομίου για travel size αποσμητικά, οδοντόκρεμες κλπ. Υπάρχει κάπου που να μπορώ να βρω εύκολα ή online για να τα έχω μαζί μου και να μην πληρώνω τα κέρατά μου κάθε φορά;
Στην Αγγλία έχει τα Poundland shops και άλλα παρόμοια που τα πουλάνε πολύ φτηνά. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα έχει και στην Ελλάδα.
Αλλά με όριο τα 100 ml δεν μπορείς να βρεις και στο σουπερμάρκετ;
Yippie Kay Yay
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Οδοντόκρεμες οκ έχει στα sm (αν και βολεύουν πολύ οι μικρές για 2-3 μέρες) αλλά αποσμητικά σε σπρέι που τα προτιμώ όχι, μόνο roll on. Λέω για αυτά τα μίνι που είναι 5 πόντους, σαν δείγματαAirman68 έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 13:41Σίγουρα στο Amazon θα βρεις.Awesomatic έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 13:35Έχω βαρεθεί να πληρώνω τιμές αεροδρομίου για travel size αποσμητικά, οδοντόκρεμες κλπ. Υπάρχει κάπου που να μπορώ να βρω εύκολα ή online για να τα έχω μαζί μου και να μην πληρώνω τα κέρατά μου κάθε φορά;
Στην Αγγλία έχει τα Poundland shops και άλλα παρόμοια που τα πουλάνε πολύ φτηνά. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα έχει και στην Ελλάδα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κοίτα και στα Jumbo.Awesomatic έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 13:44Οδοντόκρεμες οκ έχει στα sm (αν και βολεύουν πολύ οι μικρές για 2-3 μέρες) αλλά αποσμητικά σε σπρέι που τα προτιμώ όχι, μόνο roll on. Λέω για αυτά τα μίνι που είναι 5 πόντους, σαν δείγματαAirman68 έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 13:41Σίγουρα στο Amazon θα βρεις.Awesomatic έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 13:35Έχω βαρεθεί να πληρώνω τιμές αεροδρομίου για travel size αποσμητικά, οδοντόκρεμες κλπ. Υπάρχει κάπου που να μπορώ να βρω εύκολα ή online για να τα έχω μαζί μου και να μην πληρώνω τα κέρατά μου κάθε φορά;
Τελευταία φορά που πήγα νομίζω ότι είδα τέτοιες συσκευασίες.
Yippie Kay Yay
- Dwarven Blacksmith
Πήγαινε σε μια πόλη Νάνων και ζήτα regular sized αποσμητικό.

Εδώ βλέπω μικρουλάκια αποσμητικά, αφρούς κτλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλύτερες time travel ταινιες
από zteo » 15 Οκτ 2024, 22:05 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 49 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
21 Οκτ 2024, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κοιτα πραγματα...
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιουν 2023, 11:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
07 Ιουν 2023, 17:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
από Alex Amsterdam » 06 Απρ 2024, 10:21 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 222 Απαντήσεις
- 4572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Απρ 2024, 07:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα βελτιωθούν ποτέ τα πράγματα στην Ελλάδα;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 12:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje