Γιατί ρε τύπε; Δεν σε γαμήσανε καλά την τελευταία φορά που ανέβηκες;
Ξενοχοδεια για οικογένειες με παιδιά
Re: Ξενοχοδεια για οικογένειες με παιδιά
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
οχι δικε μου δεν ικανοποιηθηκα αλλα εισαι καραγατος κ το καταλαβες - πως να σου κρυφτω ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
να με λες γλυκε μου - το τυπε ειναι μπαναλαρια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν έχω ιδέα,έχει 20 χρόνια να πάω χαλκιδική,γεμάτη ξενοδοχεία είναι,δεν το μπορω τετοιο περιβαλλονΕρμής έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 18:26Ναι ρε έχω πάει πολύ παλιά ως έφηβος εκεί με οικογένεια.
Καλό και το Σάνη αλλά το Κόστα δε το φτάνει τπτ, η διαφορά είναι τεράστια
Και ένα άλλο προς παλιουρι λένε πως μετράει.
εδω που ειμαι ειναι ηπια η τουριστικη αναπτυξη(yeah right),ηλιος,θαλασσα η ρομπα

ΥΣ ψεμματα εχω παει τριτο ποδι,πολυ ωραια!
Αν δεν έπαιζε από φαί δεν θα το ανέφερα. Φαγητά φούρνου και κατσαρόλας κάθε μέρα, εξωτερική ψησταριά για κρέατα και ψάρια και μεζεκλίκια ταβέρνας, δεν είναι πάντα το ίδιο μενού. Οκ, τα σκ πάντα πήζει αλλά καθημερινές ειδικά τις πρωινές ώρες μέχρι τις 11 και σούρουπο-βράδυ που φεύγουν οι περισσότεροι από τις παραλίες, λέει.Volk έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 16:48Ωραιο δειχνει το μερος, δεν εχω παει εκει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 14:13Eντάξει η Κορασίδα δεν είναι και τελείως κατάλληλη για μικρά παιδιά γιατί συνήθως έχει κύμα και δεν είναι "ρηχή" παραλία. Η "καλή" παραλία του Κάλαμου είναι πιο "οικογενειακή", η "κακιά" που μ' αρέσει περισσότερο βγάζει κι αυτή κύμα.
https://www.google.com/search?q=%CF%84% ... H8csQKADcM
Απο φαι τι παιζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γαμησε τα, παει και αυτο το καλοκαιρι, προβλεπω γερες μασες!!!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 20:03Αν δεν έπαιζε από φαί δεν θα το ανέφερα. Φαγητά φούρνου και κατσαρόλας κάθε μέρα, εξωτερική ψησταριά για κρέατα και ψάρια και μεζεκλίκια ταβέρνας, δεν είναι πάντα το ίδιο μενού. Οκ, τα σκ πάντα πήζει αλλά καθημερινές ειδικά τις πρωινές ώρες μέχρι τις 11 και σούρουπο-βράδυ που φεύγουν οι περισσότεροι από τις παραλίες, λέει.Volk έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 16:48Ωραιο δειχνει το μερος, δεν εχω παει εκει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 14:13
Eντάξει η Κορασίδα δεν είναι και τελείως κατάλληλη για μικρά παιδιά γιατί συνήθως έχει κύμα και δεν είναι "ρηχή" παραλία. Η "καλή" παραλία του Κάλαμου είναι πιο "οικογενειακή", η "κακιά" που μ' αρέσει περισσότερο βγάζει κι αυτή κύμα.
https://www.google.com/search?q=%CF%84% ... H8csQKADcM
Απο φαι τι παιζει;
Εχω φτιαχτει και μονο απο τη περιγραφη.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και μεις φταιμε που τους εκπολιτισαμεGherschaagk έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 17:24Κλάψε.

ο Αγις οταν του γραφει ο γιατρος χαπια pfizer αυτου του μπουρλα ζηταει μετα επιτασεως μονο γενοσημα
καλα τα λέω Αγις; ή με τσάι του βουνού τη βγάζεις;
Ο Μπουρλα είναι αρειανος μη ξεχνάς 

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην ξεχνάς πως είναι και Σαλονικιός.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Alkyon Resort στο Βραχατι. Τοπ επιλογή για οικογένειες με παιδιά Και σε μικρή απόσταση από Αθήνα.
Το μόνο μείον είναι που επιτρεπει επισκεπτες, εκτός ενοικων ξενοδοχείου στη μεγάλη πισίνα
Το μόνο μείον είναι που επιτρεπει επισκεπτες, εκτός ενοικων ξενοδοχείου στη μεγάλη πισίνα
Ερμής το ξέρεις ότι σε εκτιμώ,αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την παράλογη αναζήτησή σου.
Και εξηγούμαι:
Θέλεις να περάσεις ένα χαλαρό,ξεκούραστο τριήμερο με την οικογένεια,όμως ψάχνεις για παροχές που θα απασχολούν το παιδί όλη τη μέρα.
Ε τότε δεν θέλεις να περάσεις ένα τριήμερο με την οικογένεια,θέλεις να περάσεις ένα ξεκούραστο τριήμερο με την καλή σου και να λες ότι πήγαμε όλοι μαζί (βέβαια το παιδί το είχαμε "αναθέσει" σε άλλους όλη μέρα) και περάσαμε όλοι πολύ καλά.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το πνεύμα μου,αλλά ρε φίλε ή πήγαινε ένα τριήμερο με την οικογένεια και κάτσε να φτιάξεις σχεδίες για τον μπόμπιρα και εξερευνήσεις στη θάλασσα και,και,και...και γύρνα κομμάτια,ή άσε τον μικρό στις γιαγιάδες και με την καλή σου κάνε και τα σπά σου και μην σηκωθείς απ`την καρέκλα τρείς μέρες.
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι λέω και επίσης την καλή πρόθεση του ποσταρίσματός μου.
Και εξηγούμαι:
Θέλεις να περάσεις ένα χαλαρό,ξεκούραστο τριήμερο με την οικογένεια,όμως ψάχνεις για παροχές που θα απασχολούν το παιδί όλη τη μέρα.
Ε τότε δεν θέλεις να περάσεις ένα τριήμερο με την οικογένεια,θέλεις να περάσεις ένα ξεκούραστο τριήμερο με την καλή σου και να λες ότι πήγαμε όλοι μαζί (βέβαια το παιδί το είχαμε "αναθέσει" σε άλλους όλη μέρα) και περάσαμε όλοι πολύ καλά.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το πνεύμα μου,αλλά ρε φίλε ή πήγαινε ένα τριήμερο με την οικογένεια και κάτσε να φτιάξεις σχεδίες για τον μπόμπιρα και εξερευνήσεις στη θάλασσα και,και,και...και γύρνα κομμάτια,ή άσε τον μικρό στις γιαγιάδες και με την καλή σου κάνε και τα σπά σου και μην σηκωθείς απ`την καρέκλα τρείς μέρες.
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι λέω και επίσης την καλή πρόθεση του ποσταρίσματός μου.
Σαφέστατα το καταλαβαίνω και ξέρω πως το λες με την καλύτερη των προθέσεων waldorf, του πουστη πλέον "γνωρίζουμε" λίγο πολύ ο ένας τον άλλο μετά από τόσα χρόνια.
Ίσως δεν ήμουν εγώ σαφής
Αυτό που ήθελα ήταν να έχει χώρο για παιγνίδι, ρηχή πισίνα αν γίνεται ούτως ώστε να μην είμαι μονίμως στην τσίτα. Όχι φυσικά και δε θα το ανέθετα σε κάποιο παιδαγωγό ή σε φύλαξη, αλλιώς έχεις απόλυτο δίκιο, καλύτερα θα ήταν να μείνει με τη γιαγιά. Ιδανικό όπως σου είπα θεωρώ να έχει χώρο να τρέξει, να πλατσουρισει άφοβα, να αλληλεπιδράσει με άλλα άγνωστα παιδάκια της ηλικίας του και να είναι όσο το δυνατό κοντά για να μη ξεφύγει και τον ψάχνουμε. Το συγκεκριμένο μέρος ήταν έτσι ακριβώς. Φυσικά ούτε σπα έκανα ούτε δραστηριότητες αμιγώς για εμένα, Αλλά το ευχαριστήθηκα και επειδή κάναμε πράγματα μαζί αλλά και επειδή μπορούσαμε να καθίσουμε ένα τέταρτο χωρίς να κυνηγάμε.
Ίσως δεν ήμουν εγώ σαφής
Αυτό που ήθελα ήταν να έχει χώρο για παιγνίδι, ρηχή πισίνα αν γίνεται ούτως ώστε να μην είμαι μονίμως στην τσίτα. Όχι φυσικά και δε θα το ανέθετα σε κάποιο παιδαγωγό ή σε φύλαξη, αλλιώς έχεις απόλυτο δίκιο, καλύτερα θα ήταν να μείνει με τη γιαγιά. Ιδανικό όπως σου είπα θεωρώ να έχει χώρο να τρέξει, να πλατσουρισει άφοβα, να αλληλεπιδράσει με άλλα άγνωστα παιδάκια της ηλικίας του και να είναι όσο το δυνατό κοντά για να μη ξεφύγει και τον ψάχνουμε. Το συγκεκριμένο μέρος ήταν έτσι ακριβώς. Φυσικά ούτε σπα έκανα ούτε δραστηριότητες αμιγώς για εμένα, Αλλά το ευχαριστήθηκα και επειδή κάναμε πράγματα μαζί αλλά και επειδή μπορούσαμε να καθίσουμε ένα τέταρτο χωρίς να κυνηγάμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καπιταλισμός φράζει τις οικογένειες στο να κάνουν όσα παιδιά επιθυμούν
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Σεπ 2024, 13:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
29 Σεπ 2024, 11:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημογραφικό - Δωρεάν σπίτια στις οικογένειες και μονιμοποίηση στο δημόσιο όσων έχουν παιδιά
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Νοέμ 2023, 23:59 » σε Οικονομία - 118 Απαντήσεις
- 4388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Νοέμ 2024, 06:00
-
-
- 85 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
08 Απρ 2025, 15:58