χαλκιδικη.

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: χαλκιδικη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Ιούλ 2019, 13:53

bluerose έγραψε:
20 Ιούλ 2019, 12:43
Θα συμφωνήσω με Ναιδα
Αυτά τα μεγάλα Μερσεντές και αουντι μου θυμίζουν γέρους τραπεζίτες και ότι είναι και εφέ, εμφανισιακά μόνο και μόνο επειδή είναι μάρκα δεν τα θέλω

Κι είχαμε και το σουταραμε και ξαλαφρωσα

Και οικονομικά μπα,και κυρίως στην οδήγηση πολύ δύσκολα στο πάρκινγκ,καίνε τ άντερα τους, βαριά στην οδήγηση για Ελληνικούς δρόμους

Πήραμε νισσαν και ησύχασα
Το κια μου εντωμεταξυ με αέριο ξεχνάω ποτέ θα μπει υγραέριο, χώνεται παντού,δε φοβάσαι μη το γρατζουνισουν,λες το πετάω και παίρνω άλλο

Τα ακριβά είναι ένα διαμέρισμα εν κίνηση και φοβάσαι μη το κουτσουλισει περιστερι

Μύρια να είχα ατος διάφορα χρώματα για κάθε μέρα θα έπαιρνα να αλλαζω
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 20 Ιούλ 2019, 14:01

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιούλ 2019, 20:38
LEONAS έγραψε:
19 Ιούλ 2019, 19:44

Δηλαδή τόσα εκατομμύρια πελάτες είναι κορόιδα και εσύ έκανες την τέλεια επιλογή;
ειναι κοροιδα αν νομιζουν οτι αγοραζουν αυτοκινητο μονον. αν καταλαβαινουν οτι πληρωνουν και για μουρη, και ειναι ενταξει με αυτο, δεν ειναι κοροιδα.

το αν εκανα εγω τελεια η οχι επιλογη, συμφωνα με τις δικιες μου συνθηκες, ειναι ασχετο με το γεγονος οτι η μερκ πραγματι εμπορευεται μουρη.
Δεν νομίζω να είναι κορόιδα οι ταξιτζήδες που αγοράζουν Μερσεντές, ειδικά αυτοί που κάνουν μεγάλες αποστάσεις εκτός πόλης.
Όταν πήγαινα Αθήνα με ταξί Μερσεντές πετρέλαιο, είχε κάνει 750.000 και ο ταξιτζής είπε ότι ξεπερνάνε άνετα τα 1.000.000 χιλιόμετρα χωρίς επισκευή κινητήρα.
Έλεγε ότι όσοι παίρνουν κάτι άλλο εκτός από Μερσεντές, το κάνουν από ανάγκη έλλειψης κεφαλαίου.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 20 Ιούλ 2019, 14:04

Δεν κατακρίνουμε όσους έχουν τέτοια αμάξια, πάντα κάποιοι θα μπορούν
Το θέμα είναι οντος να σου είναι πρακτικά και να μη δίνει ο άλλος την αξία ενός διαμερίσματος σε πράγμα που έχει χάσει την αξία του με το που θα βγει από το μαγαζί
Παθούσα

Εκτός κι αν....το μερσεντες σου φαίνεται σαν μεταχειρισμένο ατος και το αλλάζεις πετάς χαρίζεις οπότε θες

Και πάλι όμως δεν μου αρέσει εκτός το Β class :D

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Ιούλ 2019, 14:05

Μηχανικός έγραψε:
20 Ιούλ 2019, 14:01
Ασέβαστος έγραψε:
LEONAS έγραψε:

Δηλαδή τόσα εκατομμύρια πελάτες είναι κορόιδα και εσύ έκανες την τέλεια επιλογή;
ειναι κοροιδα αν νομιζουν οτι αγοραζουν αυτοκινητο μονον. αν καταλαβαινουν οτι πληρωνουν και για μουρη, και ειναι ενταξει με αυτο, δεν ειναι κοροιδα.

το αν εκανα εγω τελεια η οχι επιλογη, συμφωνα με τις δικιες μου συνθηκες, ειναι ασχετο με το γεγονος οτι η μερκ πραγματι εμπορευεται μουρη.
Δεν νομίζω να είναι κορόιδα οι ταξιτζήδες που αγοράζουν Μερσεντές, ειδικά αυτοί που κάνουν μεγάλες αποστάσεις εκτός πόλης.
Όταν πήγαινα Αθήνα με ταξί Μερσεντές πετρέλαιο, είχε κάνει 750.000 και ο ταξιτζής είπε ότι ξεπερνάνε άνετα τα 1.000.000 χιλιόμετρα χωρίς επισκευή κινητήρα.
Έλεγε ότι όσοι παίρνουν κάτι άλλο εκτός από Μερσεντές, το κάνουν από ανάγκη έλλειψης κεφαλαίου.
Ο βασικος λόγος είναι οτι μετράει στην πελατεία .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Ιούλ 2019, 16:04

talaipwros έγραψε:
20 Ιούλ 2019, 11:12

Σορρυ Ερμη, νο οφφενς αλλα πλεον δεν υπάρχει καλο αυτοκίνητο μανιουαλ
Ακομα και η giulia QV ειναι μονο αυτόματο
Μα έτσι είναι το ξέρω. Άσε που με τα παντλς είναι πιο γρήγορα.
Αν και θα ήθελα να οδηγησω την φιορανο στη σπάνια μανιουαλ έκδοση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 20 Ιούλ 2019, 23:04

Ρε μαλακες,οταν μιλατε για αυτοκινητα σε ξεκαρφωτα νηματα να ειδοποιατε πρωτα.
Καποιοι δεν διαβαζουμε ολα τα νηματα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 20 Ιούλ 2019, 23:23

talaipwros έγραψε:
20 Ιούλ 2019, 11:12
Μονο αυτόματο, το χειροκίνητο ειναι για μπαρμπάδες και κάγκουρες και όσους δεν είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν αυτόματο
Οκ, αντε και πολυ νέους

Σορρυ Ερμη, νο οφφενς αλλα πλεον δεν υπάρχει καλο αυτοκίνητο μανιουαλ
Ακομα και η giulia QV ειναι μονο αυτόματο

Τις τεκευταιες ημερες οδηγησα δυο αυτοματα μικρα
Ενα Peugot 208 1.4 HDI και ενα Clio 1.5 DCI

Το πρωτο ειναι απαραδεκτο καθως η μονη διαφορα με το χειροκινητο ειναι οτι δενεχει συμπλεκτη
Καθε φορα που το αυτοματο κιβωτιο αλλαζει σχεση κανει μια βυθιση αν δεν αφησεις το γκαζι,αλλα δεν ξερεις ποτε να το αφησεις γιατι δεν μπορεις να προβλεψεις ποτε αλλαζει μιλαμε για τεραστια ταλαιπωρια

Το Clio ειναι αρκετα ποιοτικοτερο εχει αυτοματο διπλου συμπλεκτη οπως τα πιο ακριβα αυτοκινητα αλλα σε περιπτωση που κοψεις σε μια διασταυρωση και θες να ξεκινησεις γρηγορα παρουσιαζει μια υστερηση στο γκαζι που σε στελνει σουμπιτο για συγκρουση

Δεν θα τα προτεινα σε κανεναν
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo » 20 Ιούλ 2019, 23:27

Μηχανικός έγραψε:
20 Ιούλ 2019, 14:01
Ασέβαστος έγραψε:
LEONAS έγραψε:

Συμβουλή του μεκανικου πήγε Καλαματα Αθήνα Καλαματα 500 χιλιόμετρα πάμε έλα ρουβίκονα και μεταφέρει τη συμβουλή του ταριφοσκυλα που ηταν παρέα για ένα τετραωρο.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 20 Ιούλ 2019, 23:40

Τελικά την Χαλκιδική με τι αυτοκίνητο πρέπει να την γυρίσεις για να την ευχαριστηθείς; :D

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 20 Ιούλ 2019, 23:46

Μηχανικός έγραψε:
20 Ιούλ 2019, 23:40
Τελικά την Χαλκιδική με τι αυτοκίνητο πρέπει να την γυρίσεις για να την ευχαριστηθείς; :D
Mε αυτοκινητο μεπινακιδες Χαλκιδικης ωστε να προκαλεις τρομο στους υπολοιπους
Οι Χαλκιδικιωτες οδηγοι ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια οδηγων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Ιούλ 2019, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo » 20 Ιούλ 2019, 23:48

Κάτσε να δεις τον Ρεθεμνος

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 20 Ιούλ 2019, 23:48

Ασέβαστε σου εύχομαι να πάτε σε μερικά χρόνια στην Χαλκιδική με τον γιό σου με μηχανή (πίσω ο μικρός)
και αργότερα ο καθένας με την δικιά του.

Δεν πιστεύω να μην αφήσει η μάνα του να του πάρεις μηχανή; :D

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 20 Ιούλ 2019, 23:57

Mακρια απο μηχανες.

alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo » 20 Ιούλ 2019, 23:58

Σου χουν τραβήξει ξεγυρισμένη,μηχανή εσένα μικρή, και το πήρες από φόβο εεε;έχει έγκαυμα στη γαμπιτσα σου;εννοώ στο μέσα μέρος της μη παρεξηγηθώ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών