Check in και χρεωση
Re: Check in και χρεωση
στα ξενοδοχεία αν κάνεις τσεκ ιν οποιαδηποτε ώρα μεταξύ 12:00 ή 14:00
και 12:00 της επομένης, χρεώνεσαι κανονικά την διανυκτέρευση
όπως και το λέιτ τσεκ άουτ, που συνήθως είναι έως τις 18:00, χρεώνεται
ως ημιδιαμονή (διαπραγματεύσιμο συνήθως)
και 12:00 της επομένης, χρεώνεσαι κανονικά την διανυκτέρευση
όπως και το λέιτ τσεκ άουτ, που συνήθως είναι έως τις 18:00, χρεώνεται
ως ημιδιαμονή (διαπραγματεύσιμο συνήθως)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ναι το κλειστο ειναι. Εχει πιο πολυ θορυβο απ το blue star;Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 00:06Το τέρας τζετ είναι κλειστό και δεν μπορείς να βγεις έξω; Αυτά δε τα μπορώ καθολου. Με το που βάζουν μπροστά τις μηχανές αρχίζω ν' ανακατεύομαι γιατί έχει ένα υπόκωφο θόρυβο. Βέβαια έτσι είναι και το συμβατικό πλοίο όταν είσαι μέσα.
Μόνο κατάστρωμα τη βγάζω. Ούτε καν θέσεις αεροπλάνου. Όταν είχα πάει Ρόδο 16 ώρες στο κατάστρωμα κι έκανε κι ένα κρύο.
Το σκεφτομαι να φυγω απογευμα, γιατι ειναι πολυ πρωινο το ξυπνημα, και πρεπει να φυγω 5 το πρωι απ το σπιτι, θελω και μια ωρα να ετοιμαστω...
Δεν ξέρω πω είναι αυτά δεν μπαίνω αλλά φαντάζομαι ότι θα έχει αυτόν τον θόρυβο που εμένα μου προκαλεί ναυτία.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 07:50Ναι το κλειστο ειναι. Εχει πιο πολυ θορυβο απ το blue star;Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 00:06Το τέρας τζετ είναι κλειστό και δεν μπορείς να βγεις έξω; Αυτά δε τα μπορώ καθολου. Με το που βάζουν μπροστά τις μηχανές αρχίζω ν' ανακατεύομαι γιατί έχει ένα υπόκωφο θόρυβο. Βέβαια έτσι είναι και το συμβατικό πλοίο όταν είσαι μέσα.
Μόνο κατάστρωμα τη βγάζω. Ούτε καν θέσεις αεροπλάνου. Όταν είχα πάει Ρόδο 16 ώρες στο κατάστρωμα κι έκανε κι ένα κρύο.
Το σκεφτομαι να φυγω απογευμα, γιατι ειναι πολυ πρωινο το ξυπνημα, και πρεπει να φυγω 5 το πρωι απ το σπιτι, θελω και μια ωρα να ετοιμαστω...
Δύο φορές μπήκα σε δελφίνι και ξέρναγα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Προσοχή Ορέστη γιατί τα terajet κουνάνε τρομερά και είναι πολύ πιθανό να περάσεις όλο το ταξίδι ξερνώντας στην τουαλέτα.
Είχα κέρδισει εισητήρια από ένα ραδιοφωνικό σταθμό για Άνδρο νομίζω με το τερατζετ από Ραφήνα και το σκεφτόμουν αλλά δεν πήγα τελικά γιατί το φοβόμουν.
Αν είχε δυνατότητα να βγαίνεις έξω το παλεύεις το κούνημα. Εγώ τουλάχιστον.
Αν είχε δυνατότητα να βγαίνεις έξω το παλεύεις το κούνημα. Εγώ τουλάχιστον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μια χαρά είναι τα καταμαραν η καλύτερη λύση αν δεν έχεις αμάξι.
Ο μόνος λόγος να μην το πάρεις είναι αν είσαι καπνιστής
Ο μόνος λόγος να μην το πάρεις είναι αν είσαι καπνιστής
Τετοια να μου λετε.. Παντως αλλο δελφινι, αλλο τερας τζετ. Το δελφινι ειναι πολυ μικροτερο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 09:38Προσοχή Ορέστη γιατί τα terajet κουνάνε τρομερά και είναι πολύ πιθανό να περάσεις όλο το ταξίδι ξερνώντας στην τουαλέτα.
Ακομα δεν εβγαλα εισιτηρια.
Πόσες ώρες διαφορά κάνει στο ταξίδι;Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 15:37Τετοια να μου λετε.. Παντως αλλο δελφινι, αλλο τερας τζετ. Το δελφινι ειναι πολυ μικροτερο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 09:38Προσοχή Ορέστη γιατί τα terajet κουνάνε τρομερά και είναι πολύ πιθανό να περάσεις όλο το ταξίδι ξερνώντας στην τουαλέτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δυομιση ωρες παραπανω το μπλου στσρ Πατμος. Θα το προτιμουσα σιγουρα αν δεν εφτανε μια μετα τα μεσανυχτα. Τωρα δεν ξερω.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 15:42Πόσες ώρες διαφορά κάνει στο ταξίδι;Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 15:37Τετοια να μου λετε.. Παντως αλλο δελφινι, αλλο τερας τζετ. Το δελφινι ειναι πολυ μικροτερο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Αύγ 2019, 09:38Προσοχή Ορέστη γιατί τα terajet κουνάνε τρομερά και είναι πολύ πιθανό να περάσεις όλο το ταξίδι ξερνώντας στην τουαλέτα.
-
12 το μεσημέρι αρχίζει η χρέωση. Και μετράει σαν Παρασκευή το 1 η ώρα τη νύχτα του Σαββάτου. Αν φύγεις μετά τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τις 18.00 το ξενοδοχείο έχει δικαίωμα να σου χρεώσει το 50% της ημέρας. Μετά τις 18.00 το 100%. Αν και συνήθως με λίγη συνεννόηση στις χαρίζουν τις παραπάνω ώρες μετά τις 12.00.foscilis έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:49
Το τσεκ ιν συνήθως υπολογίζεται από τις 12:00 το μεσημέρι ή ίσως τις 14:00, τέλος πάντων το λέει.
Αν κλείσεις για Σάββατο και πας Σάββατο 01:00 το πιο πιθανό είναι ότι δε θα είναι διαθέσιμο το δωμάτιο για άλλες 11 ώρες και ναι είσαι στην "ξενοδοχειακή ημέρα" (όπως λέμε εργάσιμη ημέρα) της Παρασκευής.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Εκλεισα εισιτηρια για βραδυ. Ελπιζω να μην εκανα βλακεια. Η πανσιον δεν απανταει στο τηλεφωνο.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Στο παγκάκι θα την βγάλεις
Θα με περιμενει στο λιμανι ο ιδιοκτητης. Πολυ χαλαρο τον ακουσα. 

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
10 Ιαν 2025, 18:09
-
-
Νέα δημοσίευση Χρεωση αναλογα με το βαθος της ...διεισδυσης .
από Frappezitis » 06 Μάιος 2025, 18:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
07 Μάιος 2025, 09:05
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Μαρ 2024, 16:48